Jump to content




DJD

Recommended Posts

Πίνοντας την πρώτη γουλιά καφέ στο γραφείο, διαβάζοντας ειδήσεις (μέχρι να ανοιξουν τα mails κλπ ) πραγματικά αναρωτιέμαι τι στα κομμάτια έχουν στο dna τους αυτοί οι Γερμανοί και κάνουν ******** όλο τον κόσμο κάθε μερικές δεκαετίες..

Link to comment
Share on other sites

Μετά από 1.5 χρόνο στο Μπρούμ, αναβάθμισα το DSL μου από το 1.5-2.5 στα 4 mbit!!!!!

Είναι τόσο ζούδια που σε κατασκευή του 2005 έβαλαν στην εγκατάσταση το 'ring bell' (που απ'ότι έχω καταλάβει κάτι παίζει με τα παλιά τηλέφωνα που είχαν προ ψηφιακής εποχής) και έπρεπε να πάρω και να βάλω αυτή τη φίφα για να δω άσπρη μέρα!

iPlate BT Accelerator | eBay

When connected to the master socket, the iPlate filters the 'bell wire' which used to be needed to make our old-fashioned analogue telephones ring. However, with today's touch-tone phones, this bell wire is now redundant and its presence in a master socket actually causes digital interference on the ADSL line.

Η BT που πλέρωνα 1 χρόνο για έως 24 και έπαιρνα 1.5 δεν είχε φιλοτιμηθεί να μου δώσει κάνα τέτοιο...

ΖΩΑ ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!

Κέρδισα ακριβώς 10 db στο attenuation, από 62 πήγα στα 52...

Έγινε επεξεργασία από sotiris
Link to comment
Share on other sites

Γιατί όλα τα παιζάκια έχουν άσσο και ένα έχει δυάρι;;;

γιατί οι άσοι έχουν ένα μεγάλο σχεδιάκι στο κέντρο αντί για πολλά μικρά και το φαντάζονται τα παιδιά σαν σχέδιο μπλούζας

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.