SirDiman Μάρτιος 8, 2013 #16361 Μάρτιος 8, 2013 qbiefox έγραψε: Το kickstarter κάνει δουλειά πάντως Αν θες τη γνωμη μου παλιοτερα δεν γινοντουσαν χαζο funds, τωρα εχει γεμισει βλακειες
acct Μάρτιος 9, 2013 #16362 Μάρτιος 9, 2013 Έγραψα δύο κουβέντες και τις έσβησα... tl;dr ->Πλέον είναι αρκετά mainstream και χρηματοδοτεί συστηματικά πρότζεκτ που θα έβρισκαν κι αλλού επενδυτές. Έτσι χάνονται τα πιο περίεργα που ενδεχομένως θα άξιζαν τον κόπο, αλλά δεν έχουν άκρες στα VC funds.Όχι ότι δεν έχει πλεονεκτήματα πια, απλά ειδικά στο game development είναι περισσότερα για τους devs και λιγότερα για τους backers.
qbiefox Μάρτιος 9, 2013 #16363 Μάρτιος 9, 2013 Η αλήθεια είναι ότι δεν το παρακολουθώ ιδιαίτερα. Απλά κανά 2 projects που με ενδιαφέρουν έχουν φάει χρηματοδότηση από εκεί, οπότε έχω σχηματίσει πολύ καλή άποψη: OUYA: A New Kind of Video Game Console by OUYA — Kickstarter Parallella: A Supercomputer For Everyone by Adapteva — Kickstarter Το πρώτο λογικά ο ξέρετε οι περισσότεροι, και προσωπικά το βρίσκω πολύ καλή ιδέα. Το 2ο είναι κάτι που θα αποκτήσω λίαν συντόμως, είναι αρκετά τεχνικό, όμως είναι πολλά υποσχόμενο Και επειδή τυγχάνει να ξέρω κάποιες λεπτομέριες παραπάνω, το parallella ήταν στα σκαριά αρκετό καιρό, όμως δεν βρίσκαν από πουθενά χρηματοδότηση.
papajim Μάρτιος 9, 2013 #16365 Μάρτιος 9, 2013 @$%!@%!@ τα πουλιά !!!! Πάνω στο ποδήλατο ήμουν και με πέτυχε...
HotPeanut Μάρτιος 9, 2013 #16366 Μάρτιος 9, 2013 papajim έγραψε: @$%!@%!@ τα πουλιά !!!!Πάνω στο ποδήλατο ήμουν και με πέτυχε...
paparoach Μάρτιος 9, 2013 #16367 Μάρτιος 9, 2013 Επιτέλους μπορώ να πω ότι ξεπρίστηκα από το φαι της τσικνοπέμπτης..
wrong method Μάρτιος 9, 2013 #16368 Μάρτιος 9, 2013 papajim έγραψε: @$%!@%!@ τα πουλιά !!!!Πάνω στο ποδήλατο ήμουν και με πέτυχε... δεν είσαι ο μόνος πάντως
Hydra Μάρτιος 9, 2013 #16369 Μάρτιος 9, 2013 paparoach έγραψε: Επιτέλους μπορώ να πω ότι ξεπρίστηκα από το φαι της τσικνοπέμπτης.. Πάνω που ξεπρήστηκα, έφαγα χθες 6 hot dog και μισό donut (είχε προηγηθεί και μια μακαρονάδα). Δεν είναι να τα έχουν τόσο φτηνά τα άτιμα, δεν έχεις σταματημό.
SirDiman Μάρτιος 9, 2013 #16371 Μάρτιος 9, 2013 qbiefox έγραψε: Η αλήθεια είναι ότι δεν το παρακολουθώ ιδιαίτερα. Απλά κανά 2 projects που με ενδιαφέρουν έχουν φάει χρηματοδότηση από εκεί, οπότε έχω σχηματίσει πολύ καλή άποψη:OUYA: A New Kind of Video Game Console by OUYA — Kickstarter Parallella: A Supercomputer For Everyone by Adapteva — Kickstarter Το πρώτο λογικά ο ξέρετε οι περισσότεροι, και προσωπικά το βρίσκω πολύ καλή ιδέα. Το 2ο είναι κάτι που θα αποκτήσω λίαν συντόμως, είναι αρκετά τεχνικό, όμως είναι πολλά υποσχόμενο Και επειδή τυγχάνει να ξέρω κάποιες λεπτομέριες παραπάνω, το parallella ήταν στα σκαριά αρκετό καιρό, όμως δεν βρίσκαν από πουθενά χρηματοδότηση. Για το parallella το ξερω, το εβλεπα και τελευταια στιγμη χρηματοδοτηθηκε...παλι καλα. Αλλα εκτος απο αυτα τα 2 πια μονο mainstream βλακειες βλεπεις,+1@ acct
2cpu Μάρτιος 9, 2013 #16372 Μάρτιος 9, 2013 papajim έγραψε: @$%!@%!@ τα πουλιά !!!!Πάνω στο ποδήλατο ήμουν και με πέτυχε... pftr n00b 3 φορες με την μηχανη.Την πρωτη εσκασε στα καντραν ρεζερβουαρ και καθαριζα κακακια 7 30 το πρωι στην τσιμισκη.Την δευτερη με λυπυθηκαν (lol) και με την εριξαν στην πλατη χωρις να καταλαβω τιποτα.Οταν πηγα τραπεζα ομως ...:tomato: Την τελευταια (? ?) σχεδον θα τρακερναμε και μαλλον απο τον φοβο του τα αμολησε σαν παραπλανηση .
VIL Μάρτιος 10, 2013 #16375 Μάρτιος 10, 2013 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!!! ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!
filthy_dwarf Μάρτιος 10, 2013 #16377 Μάρτιος 10, 2013 VIL έγραψε: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!!! ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!και εγώ δουλευω
aeroengine Μάρτιος 10, 2013 #16378 Μάρτιος 10, 2013 που δουλευεις στα Χανια και κυριακατικα και εμεις δεν μπορουμε να βρουμε τπτ...:(
SirDiman Μάρτιος 10, 2013 #16380 Μάρτιος 10, 2013 filthy_dwarf έγραψε: ζαχαροπλαστείο οικογενειακό μην ανεβάζετε φωτογραφίες απο τα γλυκά στο fb page σας , κολαζομαι :man_in_love:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.