Jump to content




DJD

Recommended Posts

Buonasera Lab!:)

Σαν σήμερα:

1460: υπογράφεται η συνθήκη της Αλκανόβα, με την οποία παραχωρούνται από την Ισπανία τα Κανάρια Νησιά στην Καστίλη, με αντάλλαγμα κάποια εδάφη στη Δυτική Αφρική.

Η συνθήκη της Αλκασόβας (αν δεν κάνω λάθος, δεδομένου ότι η πρωτότυπη γραφή είναι Alcáçovas) υπεγράφη το 1479, μεταξύ των Πορτογάλων και του βασιλείου της Καστίλης και Αραγωνίας. Δεν υπήρχε ακόμα η Ισπανία ως κράτος ή βασίλειο.

Link to comment
Share on other sites

Χθες το βραδυ στο θησειο αφησα τη μηχανη κατω. ΕΚΕΙ που παρκαρουν ολοι.

Γυρισα και ειδα κληση :hehe:

Θα παω να τους αφησω αυτα τα 10ε αληθεια για το χαρτι που χαλανε :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Σε έφοδο της αστυνομίας στο υποκατάστημα του Πλαισίου Αγ. Παρασκευής 20 λεπτά πριν αυτό ανοίξει, εθεάθησαν υπάλληλοι σε κατάσταση ομηρίας, στοιβαγμένοι μέσα σε κλουβιά να χαμογελούν και να αναφωνούν «καλημέρα σας», «παρακαλώ;» και «εξυπηρετείστε;» ενώ όταν απελευθερώθηκαν από τους αστυνομικούς οι υπάλληλοι τους όρμησαν και άρχισαν να τους μυρίζουν, να τους γλύφουν και να τους επιδεικνύουν νέα μοντέλα κινητών τηλεφώνων.

LOL

Link to comment
Share on other sites

εμ βέβαια. χρειάζεται πολύ χουμορ για να σατιρίζουμε ανθρώπους που δουλεύουν για 400 ευρώ το μήνα.

εκτός αν κάποιοι νομίζουν ότι έχουν καμιά όρεξη να λένε στους πελάτες αυτές τις λαμακιες για 8 ώρες κάθε μέρα επί 25 μέρες το μήνα

Link to comment
Share on other sites

προσωπικά με ενοχλούσε καμιά φορά που κάθε 5 λεπτά ερχόντουσαν να δουν αν θέλω κάτι, αλλά προχθές πήγα στο πάμπλικ να βγάλω 8 φωτογραφίες, και δεν ήρθε ούτε ένας να βάλει τον κωδικό που χρειαζόταν (για να βγει απόδειξη, και με αυτή να πάω ταμείο να πληρώσω), ούτε κανείς τις πήρε να τις βάλει στο φάκελο. Τις άφησαν εκεί που έβγαιναν από το μηχάνημα, και έφυγαν και "φακέλους έχει εκεί"... Ε, τότε εκτίμησα το πρήξιμο του Π.

Link to comment
Share on other sites

Κάποιος μου είπε ότι του [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] του αρέσουν τα mentions.

Γι' αυτό θα κάνω κι εγώ τον [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] ένα mention...

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] :spell:

μία φορά το βλέπει :p (κι άλλη μία τώρα από εμένα)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.