Jump to content

DJD

Recommended Posts

Απο 1η Μαρτιου θα ξεκινησω διαδικασιες για διαταγες πληρωμων. Και ας μην ξαναδουλεψω ποτε με καποια κοπροσκυλα...

Αν περασουν οι 60 μερες και ακομα σουξου μουξου μανταλακια "προσπαθω, σε μια εβδομαδα (10η απο την αρχη των διαπραγματευσεων) ειναι πολυ αργα.

1,2,3 και 4η παιρνει ο δικηγορος. Αμα σου κρατησουν "μουτρα" και δεν θελουν να ξαναδουλεψεις, εισαι τυχερος. Συνεργασίες με ασυνεπεις συνεργάτες ειναι σαν περνας θηλια στον λαιμο αν εισαι ο ιδιος συνεπης. Καποια στιγμη θα σε πνιξει.-

On topic

Obsidian 900D :man_in_love:

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

ξερεις τι ειναι να βρισκεις δουλεια μετα απο πολυυυυ καιρο και να ειναι μια μ@λακια και μιση; και να εισαι αναγκασμενος να την κανεις γιατι εχεις αναγκη....

Ναι μου έφτιαξε αλλά δεν ήθελα να το συζητήσω στο ΠΟΘ μη νιαουρίζει κάποιος :p

Με τη βοήθεια του [MENTION=4171]deninho[/MENTION] που επι την ευκαιρία τον ευχαριστώ, πέρασα καρφωτή dns

208.67.222.222

208.67.220.220

με τη δεύτερη απο τις απο πάνω μου δούλεψε :)

Τι ωραια που ειναι να σου χρωσταει λεφτα ο πελατης, να βαζεις τη γραμματεα να μαζεψει τα υπολοιπα και να την απειλουν στα τηλ...

Αυριο εχει επιστροφη φορου απο ΔΟΥ, ζουμε μεγαλες στιγμες :computer:

ξερεις τι ειναι να βρισκεις δουλεια μετα απο πολυυυυ καιρο και να ειναι μια μ@λακια και μιση; και να εισαι αναγκασμενος να την κανεις γιατι εχεις αναγκη....

αμα δεν εισαι ασφαλιστης, ιατρικος επισκεπτης ή voda-wind salesman του δρομου τοτε εισαι οκ :p

μου είπαν στην forthnet ότι λογικά αύριο θα έρθουν να με συνδέσουν και επειδή δεν κάνει να πηγαίνουν όλα καλά κάηκε διακόπτης στον πίνακα του ρεύματος... f... yeah.....

τι ήθελα και μετακόμισα σε αυτόν τον δρόμο έπρεπε να το περιμένω

Είμαι στην ίδια φάση με τον πρώτη πίστα ([MENTION=4482]LevelOne[/MENTION])....το αυτοματοποιημένο σύστημα για τις βλάβες του ΟΤΕ είναι για τον @#@$....δεν λέει/εξηγεί/δεσμεύεται για αποκατάσταση στους αιώνες των αιώνων...

Αγαπητό μου ημερολόγιο. 6η ημέρα χωρίς τηλέφωνο και ιντερνέ. Νιώθω σαν ένας παθητικός παρατηρητής στις εξελίξεις της ζωής μου, ανίκανος να αντιδράσω.

Θυμάμαι να λέω στον εαυτό μου συνέχεια να κάνει υπομονή και να υπομένει τις στερήσεις μέχρι να καταφέρω το σκοπό μου: να αντέξω.

Νιώθω τόσο εγκλωβισμένος στη ζωή μου που πολλές φορές εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω πίσω όταν ήμουν 12 χρονών και να ζήσω κανονικά την ζωή μου χωρίς ιντερνέ.

Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να ξυπνήσω ένα πρωί, ο ήλιος να λάμπει, κι εγώ να είμαι πάλι 12 χρονών. Να σηκωθώ από το κρεβάτι μου και να τρέξω να αγκαλιάσω όσο πιο σφιχτά γίνεται την μητέρα μου και να της πω ότι είδα έναν τρομερό εφιάλτη.

Αυτή να με καθησυχάσει κι εγώ να πάω έξω να παίξω με τους φίλους μου ξέγνοιαστος, χωρίς κανένα καθήκον στο μυαλό μου...

(συνεχίζεται)

Μια απο τα ίδια και εδώ άστα και βράστα

Το φυσάω και δεν κρυώνει...

Πλήρωσα στον Γερμανό (επειδή το χρειάζομαι άμεσα) ένα καλώδιο micro usb to usb 9.90 γιούργια.

Για να πνίξω τον πόνο μου έφτιαξα ένα τεράστιο σπιτικό ''βρώμικο'' με λουκάνικο, τυριά, ρώσικη, μουστάρδες, πατάτες κτλ.:)

Πάντως φάρμακο για την ψυχή ο συνδυασμός λουκάνικο-coca cola!:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.