Jump to content

DJD

Recommended Posts

εννοουσα για την ζωνη, ημουν ο 18 στην σειρα, και ο μοναδικος που φορουσα ζωνη.

αλλα το μπλοκο ηταν μονο για αλκοτεστ. δηλαδη αυτους που δεν φορουσαν ζωνη, απλα τους εκαναν παρατηρηση, δεν τους εγραφαν.

το που θα πεσεις δεν νομιζω να εχει σχεση με το αλκοτεστ. γιατι πχ αν σου βγαλουν οτι εχει πιει, και ενω ξερεις οτι δεν εχεις πιει, πας να κανεις αιματολογικες και φυσικα δεν υπογραφεις την κληση. θα φανει αμεσως η αληθεια.

υπαρχει και η περιπτωση το μηχανακι, να εχει αποκλησεις. γιατι καθε λιγο καιρο, χρειαζονται βαθμονομηση. τωρα αν τα κανουν ειναι αλλο...

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Από ότι κατάλαβα, αναφέρετε στο ότι δεν τους έγραφαν για ζώνη. Κλασσική ΕΛ.ΑΣ... Δεν τους νοιάζει η ασφάλειά σου. Βγαίνουν μόνο για να γράψουν ότι τους είπε ο διοικητής...

Αμα δε νοιάζει πρώτα από όλα τον οδηγό η δικη του ασφάλεια, την ΕΛ.ΑΣ θα νοιαξει ;Τι ειναι ; Η νταντά του βρεφονηπιακού ;

αν, χτύπα ξύλο, γίνει ατύχημα, το κράτος θα πληρώσει τα έξοδα του ασθενοφόρου, τα έξοδα νοσηλείας, και να είναι σοβαρό το ατύχημα και σύνταξη αναπηρίας. Ταυτόχρονα, για όσο καιρό ο άλλος δεν θα μπορεί να δουλέψει -επομένως να παράγει- (αυτό το τελευταίο θα ίσχυε στην περίπτωσή μας, αν δεν είχαμε 25-30% ανεργία) Θα έπρεπε, λοιπόν, όλα τα τμήματα του κράτους να ενδιαφέρονται για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτώνε, ανεξάρτητα από το αν τον πολίτη τον ενδιαφέρει.

αν, χτύπα ξύλο, γίνει ατύχημα, το κράτος θα πληρώσει τα έξοδα του ασθενοφόρου, τα έξοδα νοσηλείας, και να είναι σοβαρό το ατύχημα και σύνταξη αναπηρίας. Ταυτόχρονα, για όσο καιρό ο άλλος δεν θα μπορεί να δουλέψει -επομένως να παράγει- (αυτό το τελευταίο θα ίσχυε στην περίπτωσή μας, αν δεν είχαμε 25-30% ανεργία) Θα έπρεπε, λοιπόν, όλα τα τμήματα του κράτους να ενδιαφέρονται για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτώνε, ανεξάρτητα από το αν τον πολίτη τον ενδιαφέρει.

Να προσθέσω ότι για να φτάσεις εσύ 20+ χρονών και να οδηγάς το αυτοκίνητο σου, σημαίνει ότι σε κάποιο βαθμό, μικρό ή μεγάλο, το κράτος, έχει ήδη πληρώσει:

• Για να γεννηθείς σε ένα νοσοκομείο
  • Για να πας σε εναν παιδικό σταθμό
  • Για να σε μάθει γράμματα στο δημοτικό
  • Για να σε μάθει περισσότερα στο γυμνάσιο
  • Για να σε διδάξει ακόμα περισσότερα στο λύκειο και το πανεπιστήμιο κτλ κτλ.
  • Για να σε κρατήσει γερό και υγιή όποτε πήγες στο νοσοκομείο είτε για βηχαλάκι, είτε επειδή έσπασες το κεφάλι σου.

Δεν το συμφέρει να πεθάνεις πριν προλάβεις να αποπληρώσεις..

Αμα δε νοιάζει πρώτα από όλα τον οδηγό η δικη του ασφάλεια, την ΕΛ.ΑΣ θα νοιαξει ;Τι ειναι ; Η νταντά του βρεφονηπιακού ;

Αλλάζω λωρίδα απότομα, γιατί πετάχτηκε σκύλος και δε θέλω να τον πατήσω. Εσύ έρχεσαι από δίπλα μου, για να με αποφύγεις κάνεις στραβοτιμονιά και καρφώνεσαι σε κολώνα. Δε φοράς ζώνη, σκοτώνεσαι κι έχω το κρίμα στο λαιμό μου...

Βαριέμαι και έπεσα χαμηλά :nada:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fWNaR-rxAic]Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe - YouTube[/ame]

το σωστό βίντεο κλιπ είναι αυτό: NSFW

NSFW

το οποίο λογικά θα είναι και Κοπρίτης approved, μιας και σχεδόν σε όλο το βίντεο κλιπ είναι οι τσιρλίντερς των miami dolphins με μπικίνι.

Βαριέμαι και έπεσα χαμηλά :nada:

Βασικά αν βαριέσαι το proper είναι αυτό :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=KAQhG59zqZc]Call Me Maybe - Carly Rae Jepsen (Chatroulette Version) - YouTube[/ame]

Δείτε το και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=i4qn01Y-V54]Το Φαινομενο Του Θερμοκηπιου Μια Μεγαλη Απατη - YouTube[/ame]

Καλημέρα :)

το σωστό βίντεο κλιπ είναι αυτό: NSFW
NSFW

το οποίο λογικά θα είναι και Κοπρίτης approved, μιας και σχεδόν σε όλο το βίντεο κλιπ είναι οι τσιρλίντερς των miami dolphins με μπικίνι.

πριν καμία βδομάδα ήρθαν για φαγητό σε ένα μαγαζί στην γειτονιά μου .... και δεν πήγα !

πριν καμία βδομάδα ήρθαν για φαγητό σε ένα μαγαζί στην γειτονιά μου .... και δεν πήγα !

Οι Miami dolphins ή οι cheerleaders; πρόσεχε το θα απαντήσεις :p και το δουλειά είχαν στην Κρήτη; (Ελλάδα, γενικότερα)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

cheerleaders.... εδώ έχουμε αρκετούς Αμερικάνους λόγο της βάσης της Σούδας... ίσως ήρθαν για κάποιο event.

Είναι σε Armed Forces Entertainment Tour, σχεδόν πάντα κάποιοι περνάνε από Ελλάδα, Τουρκία καθ' οδόν προς Ιράκ, Αφγανιστάν. Τουλάχιστον έτσι γινόταν από όταν ήμουν παλιότερα στην 115.

Αυτή τη βδομάδα στη σχολή έχουμε Innovation Learning Week. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας θα δουλέψει πάνω σε κάποιο project. Εγώ παίρνω μέρος σε Cluster Building Challenge, και η ομάδα μου θα φτιάξει ένα low power ARM cluster. Σήμερα οργανώσαμε λίγο το διαθέσιμο hardware και έκατσα και έκανα τις πρώτες συνδέσεις. Πρόκειται για τελείως custom δουλειά και από αύριο ξεκινάμε επίσημα να δουλεύουμε. Αν ενδιαφέρεστε, μπορώ να σας ενημερώνω για την πορεία του project :)

attachment.php?attachmentid=54819&stc=1&d=1361141164

post-5110-1416077081,5797_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.