Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Με τα αίσχη τους τόσα χρόνια, εγώ και προληπτικά θα το καταλάβαινα. Μια φορά δεν έχουν αξιωθεί να μου παραδώσουν, πάντα από εκεί πάω.

10 λεπτά ζωής! Είναι όλοι εδώ, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, ζώα, μηχανές, τρελοί, βλαμμένοι, λογικοί, επαγγελματίες, ερασιτέχνες. Από τα καλύτερα που έχω δει ποτέ!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hUj65M4T1cg]Best of Web 4 - HD - Zapatou - YouTube[/ame]

10 λεπτά ζωής! Είναι όλοι εδώ, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, ζώα, μηχανές, τρελοί, βλαμμένοι, λογικοί, επαγγελματίες, ερασιτέχνες. Από τα καλύτερα που έχω δει ποτέ!

Στο 1:25!!! :hehe: Αυτή η γάτα είναι παντού τελικά!

"Best of Web 4 ..." Το βίντεο αυτό δεν είναι πλέον διαθέσιμο λόγω υποβολής αξίωσης πνευματικών δικαιωμάτων από το χρήστη FORGE Motion Pictures.

Welcome to 2013.

WTF και μόλις είπα να το δω και εγώ.

Καείτε εδώ τότεΣ:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=n7GN_FXgmaE]Coin rolling on treadmill - YouTube[/ame]

χθες βγηκα μια βολτα με το αμαξι, ειχα πιει πριν αρκετη ωρα μια μπυρα( ελληνικη απο την κερκυρα κοκκινη, ωραια! με σταματησανε για αλκοτεστ, διπλωμα, αδφαλεια κτλ.

ημουν ο 18ος που σταματησαν, και ο μοναδικος που φορουσε ζωνη μεσα στην πολη.

βεβαια, τους αλλους δεν τους εγραφαν, γιατι μονο αλκοτεστ, εκαναν στα γρηγορα...

κακως.

εξαρταται. παιζουν πολλα ρολο απο οσο ξερω. αν εχει φαει, ποση ωρα εχει περασει κτλ...

Με 1 μπύρα, αντικειμενικά δεν υπάρχει τρόπος να υπερβείς το όριο, αν και υπάρχει περίπτωση η συσκευή να μετρήσει ό,τι θέλει. 200€ σου έκοψαν (0,25-0,40); Εγώ με μια μπύρα θα ζήταγα αιματολογική πάντως.

Την Τετάρτη και ενώ ήμουν συνοδηγός, σταματήσαμε για 10 λεπτά. Έβγαλα τη ζώνη, πήγα-ήρθα έκατσα και περίμενα να επιστρέψει η οδηγός. Δεν έβαλα ζώνη. Ήρθε, ξεκινήσαμε και ξέχασα να βάλω ζώνη. Κάναμε περίπου 3 χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας και μόλις φτάσαμε έκανα να βγάλω τη ζώνη. Τότε κατάλαβα τί είχα κάνει και αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα, γιατί τα τελευταία 14 χρόνια δεν έχει ξαναγίνει να την ξεχάσω. Αν είχε συμβεί κάτι μπορεί να χτυπούσα.:-O

Με 1 μπύρα, αντικειμενικά δεν υπάρχει τρόπος να υπερβείς το όριο, αν και υπάρχει περίπτωση η συσκευή να μετρήσει ό,τι θέλει. 200€ σου έκοψαν (0,25-0,40); Εγώ με μια μπύρα θα ζήταγα αιματολογική πάντως.

μα δεν μου εκοψαν κληση. 1.5 ωρα νωριτερα ειχα πιει μια μπυρα, και ειχα φαει κιολας.

βεβαια, τους αλλους δεν τους εγραφαν

Το παραπάνω, μαζί με τα σχόλια που ακολούθησαν με έκαναν να νομίσω ότι εσένα σε έγραψαν... Δεν είναι και εντελώς απίθανο να πέσεις σε κάφρο. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.