Jump to content

DJD

Recommended Posts

cheerleaders.... εδώ έχουμε αρκετούς Αμερικάνους λόγο της βάσης της Σούδας... ίσως ήρθαν για κάποιο event.

Είναι σε Armed Forces Entertainment Tour, σχεδόν πάντα κάποιοι περνάνε από Ελλάδα, Τουρκία καθ' οδόν προς Ιράκ, Αφγανιστάν. Τουλάχιστον έτσι γινόταν από όταν ήμουν παλιότερα στην 115.

Αυτή τη βδομάδα στη σχολή έχουμε Innovation Learning Week. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας θα δουλέψει πάνω σε κάποιο project. Εγώ παίρνω μέρος σε Cluster Building Challenge, και η ομάδα μου θα φτιάξει ένα low power ARM cluster. Σήμερα οργανώσαμε λίγο το διαθέσιμο hardware και έκατσα και έκανα τις πρώτες συνδέσεις. Πρόκειται για τελείως custom δουλειά και από αύριο ξεκινάμε επίσημα να δουλεύουμε. Αν ενδιαφέρεστε, μπορώ να σας ενημερώνω για την πορεία του project :)

attachment.php?attachmentid=54819&stc=1&d=1361141164

post-5110-1416077081,5797_thumb.jpg

Αυτή τη βδομάδα στη σχολή έχουμε Innovation Learning Week. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας θα δουλέψει πάνω σε κάποιο project. Εγώ παίρνω μέρος σε Cluster Building Challenge, και η ομάδα μου θα φτιάξει ένα low power ARM cluster. Σήμερα οργανώσαμε λίγο το διαθέσιμο hardware και έκατσα και έκανα τις πρώτες συνδέσεις. Πρόκειται για τελείως custom δουλειά και από αύριο ξεκινάμε επίσημα να δουλεύουμε. Αν ενδιαφέρεστε, μπορώ να σας ενημερώνω για την πορεία του project :)

attachment.php?attachmentid=54819&stc=1&d=1361141164

Κανε ενα νεο θεμα αν σου ειναι ευκολο να ενημερωνωμαστε μονο για τα βασικα. Τι OS/Tools/software χρησημοποιησες etc.

:):pleasantry::jump1:

Κανε ενα νεο θεμα αν σου ειναι ευκολο να ενημερωνωμαστε μονο για τα βασικα. Τι OS/Tools/software χρησημοποιησες etc.

:):pleasantry::jump1:

Οντως,MPI θα τρεζεις επανω?Benchmarks ειναι standard?

Καλυτερα φτιαξε καινουργειο θεμα.

BTW επειδη ειδα οτι ειναι και CARMA,remote access παιζει απο καπου?

Όχι, SXRD οπίσθιας προβολής με κυρτό πανί. 2003 είπε ο άνθρωπος, πάλι καλά που δεν είναι πέτρινη πλάκα που σκαλίζεται αυτόματα στα 10 Hz... :)

Μέχρι 2003 υπήρχε κόσμος που προτιμούσε CRT καθαρά για gaming.

Μέχρι 2003 υπήρχε κόσμος που προτιμούσε CRT καθαρά για gaming.

Με παρεξήγησες, εννοούσα ότι προφανώς είναι CRT αφού πρόκειται για το 2003, γιατί οι LCD ήταν ακόμη φωτιά και λαύρα. ~300€ πρέπει να έκαναν οι 15άρες τότε, αν δε με απατά η μνήμη μου. Για 19" έσκαγες κανένα χιλιάρικο.

Για μένα δεν ήταν το παιχνίδι ο λόγος που δεν αγόρασα LCD μέχρι το 2007. ;)

Also implied: 2003 is ancient history, we're getting t.o.f.t.s. :crazy_pilot:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.