Jump to content

DJD

Recommended Posts

Γιατί XP και όχι 7?

Δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις τα τελευταία? :p

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Καρβουνιαστε (MMORPG) μαζι μας επ'απειρο???

The Universe Project - Startonate!

[ame]www.youtube.com/watch?v=dREeDjQ0jIg[/ame]

Δεν μπορω να φανταστω πως γινεται να εχει επιτυχια ενα παιχνιδι που για να "προκοψεις" παιζει να χρειαζεται να ανακαλυφτει η μερα με τις 48 ωρες. 24 για αυτο και 24 για να κανεις την κανονικη ζωη σου :p

...να σου λένε καλημέρα και να μην ξυνίζεις τα μούτρα σου :hehe:

το καλημέρα είναι πολύ γενικό. Τι πάει να πεί καλημέρα; Να έχω εγώ καλημέρα, να έχεις εσύ καλή μέρα ή γενικά δηλώνεις ότι η μέρα είναι καλή; Στην πρώτη περίπτωση, δε θα μου πείς εσύ τι θα έχω, στην δεύτερη δε με νοιάζει πως θα είναι η μέρα σου και στην τρίτη περίπτωση εκτός από το αυταπόδεικτο αν η μέρα είναι καλή, όταν έξω έχει κολόκαιρο και εσύ μου λες καλημέρα, πόσο περισσότερο θες να με τσαντίσεις για να σε αρχίσω το στόλισμα πρωί πρωί;

tl;dr:

31255993.jpg

:p

το καλημέρα είναι πολύ γενικό. Τι πάει να πεί καλημέρα; Να έχω εγώ καλημέρα, να έχεις εσύ καλή μέρα ή γενικά δηλώνεις ότι η μέρα είναι καλή; Στην πρώτη περίπτωση, δε θα μου πείς εσύ τι θα έχω, στην δεύτερη δε με νοιάζει πως θα είναι η μέρα σου και στην τρίτη περίπτωση εκτός από το αυταπόδεικτο αν η μέρα είναι καλή, όταν έξω έχει κολόκαιρο και εσύ μου λες καλημέρα, πόσο περισσότερο θες να με τσαντίσεις για να σε αρχίσω το στόλισμα πρωί πρωί;

γιατι μου θυμισε το hobbit στην πρωτη συναντηση του gandalf με τον bilbo? :p

και γιατί η μέρα είναι κακή αν έχει κολόκαιρο (?) έξω; είσαι αγρότης ,ναύτης ή καντηλανάφτης; Αν όχι μια χαρά είναι και η βροχούλα...

Καλυβοκάς; Ωραίος καιρός σήμερα!!!

Αλεξανδράκης: Και τι μου το λές; Σαν πως θα πετάξω αετό;

tl;dr:

31255993.jpg

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Z-6d4yZYjFw]What do you mean? Do you wish me a good morning or... - YouTube[/ame]

αυτό το acrobat που και που τρώει κάτι κωλύματα όμως.

Συνειδητή επιλογή λέξης ή δοκάρι και μέσα;

Από status φίλου:

Σήμερα το πρωί, μας πήρε στο σπίτι τηλέφωνο ένας τύπος που μιλούσε αγγλικά με ιταλική προφορά να μας πει ότι είναι από τα windows maintenance service για να μας πει να κάτσουμε μπροστά στον υπολογιστή και να λύσουμε ένα πρόβλημα με ιό που υπάρχει!

Το τηλέφωνο είχε απόκρυψη. Το έκλεισα με συνοπτικές!

Έχει συμβεί και σε άλλους;

Συνέβη σε μένα μόνο ίσως γιατί κάποιος προσπαθεί να αποσπάσει στοιχεία (phishing?) για κάποιο λόγο από εμένα προσωπικά;

Κρίνοντας από τα σχόλια παρακάτω, έχει γίνει σε αρκετούς. Ζητάνε ή να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις κάποιο software για να καθαρίσεις τον ιό, που προφανώς τους δίνει remote access, ή να μπεις σε κάποια σελίδα και να βάλεις τα στοιχεία σου.

Καταλαβαίνω ότι σε εμάς φαίνεται αστείο, αλλά όλοι έχουμε φίλους που το πιθανότερο να τσιμπήσουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.