Jump to content

DJD

Recommended Posts

Τη 5άρα εσείς τί την κάνατε τελικά; Θέλω να την οδηγήσω λέμε και θα σου δώσω μετά το δικό μου.

κατσε να τελειωσει το 13 :p

Μαλλον θα δωσουμε πινακιδες απλα και θα γινει " project" car, δλδ να κανω μονος τα service- επισκευες

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Αχ Bactroban και madecassol κάνε να ξεπρηστεί το πόδι μου ώστε να χωράει στο παπούτσι...με δάγκωσε η σκύλα μου (:() και έχω ταξίδι το Σαββάτο...

Άμα δε δουλέψει, συμβιβάζομαι και με την ευχή του wrong method...δε πιστεύω να την παλέψω στην βροχή...ξυπόλτος...

με δάγκωσε η σκύλα μου

dat biatch

---------------------------------------------------------------------------

ήρθε newsletter από το ερτικετς, ταξιδέψτε στο εσωτερικό από 34€ με ολυμπιακή. Πάω να δω κι εγώ για κεφαλονιά, αλέ ρετούρ, 180€ το φθηνότερο. δηλαδή, από 34€ φτάσαμε 90 ευρώ τη διαδρομή...

αχ θεούλη μου αν και δεν πιστεύω σε σένα,κανε να μην ρίχνει καρέκλες αύριο

και θα στο ξεπληρώσω(κάπως,κάποτε)

συμβιβάζομαι και με λίγο ψιλόβροχο δλδ :p

Rule #9 // If you are out riding in bad weather, it means you are a badass. Period.

Κουράγιο. Εγώ από Το Μάιο, δεν έχω βρει τίποτα, παρά μόνο 2-3 ιδιωτικές δουλειές, ίσα ίσα για να μη ξεχάσω το αντικείμενο.

Μόλις έμεινα άνεργος.

Εύχομαι το καλύτερο και σύντομα.

Προσωπικά έχω πει, ότι αν κάτσει στραβή, παίρνω την αποζημίωση (ελπίζω...) και μπαίνω στο 1ο αεροπλάνο. Η γυναίκα μου είναι ήδη 2 χρόνια άνεργη, οπότε προτιμώ να ρισκάρω στο εξωτερικό, παρά στο μπ@λο...

Μόλις έμεινα άνεργος.

Καλό κουράγιο :(

Πάντως εφόσον δεν σε κρατάει τίποτα εδώ, κάνε λίγο windowshopping στις αγγελίες εξωτερικού, ίσως βρεις άκρη εκεί.

Για εξωτερικό δεν το έχω σκεφτεί καθόλου προς το παρόν. Πάντως όσο κι αν νιώθεις ότι μπορεί κάποτε να βρεθείς κι εσύ μ' ένα χαρτί απόλυσης στο χέρι, ΠΟΤΕ δεν είσαι έτοιμος. Ειδικά όταν πίσω αφήνεις καλούς φίλους μετά από χρόνια.

Αυτό που λεω σε ομολογούμενος αρκετούς άνεργους φίλους, είναι πάντα να προσπαθήσουν να ξεκολλήσουν απο το " Η Ελλάδα είναι όλος ο κόσμος" να καταλάβουν πως "Η Ελλάδα είναι ένα μπουρδέλο" και πως ΟΛΟΣ ο κόσμος πλέον είναι δυστυχώς ΕΚΤΟΣ Ελλάδας.

Με άλλα λόγια, αν μπορείς αγόρι σκέψου το.

Και καλά κουράγια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.