Jump to content

DJD

Recommended Posts

Αρχίζει η εξεταστική σήμερα :/

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Σήμερα ξεκίνησε καινούργια περίοδος εδώ.. Μπόνους, στην προηγούμενη περίοδο δεν είχα εξέταση μαθήματος :)

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

του αλλουνου του ηρθε μετα απο 20 μερες να δοκιμασει την οθονη και να δει οτι δεν φτανει το καλωδιο της καμερας...

και θα ειμαι γω ο κακος αν του πω οτι 20 μερες μετα κρατα τη και βγαλε ακρη :hang2:

Ίσως αν μας εξηγούσες καλύτερα την ιστορία, να συμμεριζόμασταν περισσότερο τον πόνο σου.

μου πηρε ενας οθονη απο λαπτοπ(ενω προηγουμενως την ειχε παρει αλλος και στη μια μερα μου την επεστρεψε γιατι δεν του εκανε τελικα) και μετα απο 20 μερες του ηρθε να τη δοκιμασει και διαπιστωσε οτι το καλωδιο της καμερας που παει στη μητρικη δε φτανει(για τη χρηση που τη θελει αυτος) και θελει να την επιστρεψει...

αυτό που διαβάζω ως τις 12-1 το βράδυ (από το πρωί), ελπίζω να μη διαρκέσει πολύ γιατί θα αρχίσω να ανησυχώ με την πάρτη μου.

μου πηρε ενας οθονη απο λαπτοπ(ενω προηγουμενως την ειχε παρει αλλος και στη μια μερα μου την επεστρεψε γιατι δεν του εκανε τελικα) και μετα απο 20 μερες του ηρθε να τη δοκιμασει και διαπιστωσε οτι το καλωδιο της καμερας που παει στη μητρικη δε φτανει(για τη χρηση που τη θελει αυτος) και θελει να την επιστρεψει...

thank you but no thanks πες του.

Σε έχει πληρώσει, έτσι; Θα πάρει τα @@ σου.

Ναι φυσικα και με εχει πληρωσει.

Ενταξει ειπαμε να κανουμε καμια διευκολυνση(οπως ειχα κανει και στον πρωτο που στη μια μερα μου τη γυρισε) αλλα οχι και 20 μερες μετα.

και μου ελεγε και με μια φυσικοτητα,"σου ειχα πει οτι αν δεν μου εκανε θα στη γυριζα"

τι να πω...

το ειπα και εδω να δω αν σκεφτομουν λαθος μιας και με κομματια λαπτοπ κτλ δεν ειχα γενικα πολλα μπλεξιματα.

Όμηρος του ΠΝΟ απο την Πεμπτη, αναμενω με αγωνια την σημερινη αποφαση....διαφορετικα πανε τα λεφτακια μου στο αεροπλανο...:suicide::suicide::suicide::suicide::suicide:

Ρε παιδιά σε όλα τα υποκαταστήματα της ΔΕΗ γίνεται της πόπης ή μόνο στη Νέα Ιωνία; Μιλάμε με τέτοιες ουρές γίνεσαι master στο φιδάκι του Nokia 3310!

What;
τι δεν κατάλαβες;

αντί να τον πω παλαιολυθικό (που ξέθαψε το 3110 και το φιδάκι) προτίμησα να postάρω την pic :hehe:

βέβαια έχει περισσότερη πλάκα το AB ειδικά όταν κάνεις high score, Περνάς τη πίστα, φωνάζεις από τη χαρά σου και στην αναμονή χαίρονται και οι υπόλοιποι. :haha:

το βαρέθηκα το AB και παίζω mlp αλλά όπου νάνε το τερματίζω και αυτό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.