Jump to content

DJD

Recommended Posts

πως γίνεται να θέλω παγωτό όταν δεν υπάρχει ανοικτό ζαχαροπλαστείο σε απόσταση δέκα δισεκατομμυρίων ετών φωτός γαμωτεν :drool:

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Τώρα που ξέρεις ότι είσαι ανώμαλος και θες στις 11:00 το βράδυ παγωτό, μέσα στο καταχείμωνο, να έχεις καβάτζα στο ψυγείο :p

πως γίνεται να θέλω παγωτό όταν δεν υπάρχει ανοικτό ζαχαροπλαστείο σε απόσταση δέκα δισεκατομμυρίων ετών φωτός γαμωτεν :drool:

Καβάλα το ποδήλατο και πάνε πάρε και φέρε μου και 2 κομμάτχια ραβανί γυρνώντας. :coax:

τελικά κουβερτούρα,την οποία έφαγα σχεδόν με το χαρτί :pleasantry:

Καβάλα το ποδήλατο και πάνε πάρε και φέρε μου και 2 κομμάτχια ραβανί γυρνώντας. :coax:

είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή αλλά είχε μέσα μαστίχα (που δεν μου αρέσει σαν γεύση) και δεν

το κάνουν και χωρίς έμαθα.

εναλλακτικά καρυδόπιτα ακα μελαχρινή τίγκα στο σιρόπι......:crazy:

αυτή η λεμονπιε της καρμεν μου έχει κολλήσει σαν εικόνα από τότε

είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή αλλά είχε μέσα μαστίχα (που δεν μου αρέσει σαν γεύση) και δεν το κάνουν και χωρίς έμαθα.

Α, δικός μου είσαι 'συ. Και 'γω τη ΜΙΣΩ τη μαστίχα στο ραβανί.

(καθώς και μέντες αν βάζουν) Αν κάποτε βρεις πουθενά ραβανί

της προκοπής στο Βόλο σφύρα. :*

Φτού! καμμένο πίξελ.

Ε σιγα ...τουλαχιστον εχεις αλλα 2.073.599 πιξελ καλα (να υποθεσω εχεις full hd αναλυση και δε μιλας για το καινουριο σου nexus ):D

Αλλαγή μητρικής στον πάλιουρα toshiba a100 του 2007. Άντε να βγάλει ακόμα 6 χρόνια. :happy:

Είδα γάτα στο avatar και κόκκινο χρώμα.

Νόμιζα ήταν ο astrolabos

Δε θα ήθελα να ήμουν πλατύφυλλο δέντρο σήμερα

Εγώ δε θα ήθελα να ήμουν πλατύφυλλο δέντρο ποτέ.

Δε θα ήθελα να ήμουν πλατύφυλλο δέντρο σήμερα

τι πλατύφυλλο δέντρο; Εδώ κάνουν βόλτες οι ξύλινες καρέκλες στη βεράντα. Ευτυχώς που δεν είχαμε πλαστικές. Από κάτω θα τις βρίσκαμε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.