Jump to content

DJD

Recommended Posts

Δε νομίζω να πήγαινε για σένα [MENTION=9359]performer[/MENTION], αλλά γενικά για τους φοιτητές και τη διασκέδαση :p

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
αν βγει καμια γατα απο κανα συρταρι τωρα θα τη βριζετε :ph34r:

τι να πουν και οι δυο μοντεράτορες :p

Δε νομίζω να πήγαινε για σένα [MENTION=9359]performer[/MENTION], αλλά γενικά για τους φοιτητές και τη διασκέδαση :p

καλα τι εχουν δει τα ματια μου απο κρεπαλες ασε...

ο αλλος ξερω γω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για καφε και ποτο και δε δουλευει...

εν το μεταξυ η λεξη αποταμιευση αγνωστη για το 99,9% των φοιτητων.

Για την ιστορία, αξιολόγηση των διδασκόντων από τους φοιτητές γίνεται υποχρεωτικά στα Πανεπιστήμια, έχω την εντύπωση ομοίως και στα (Α)ΤΕΙ. Το γεγονός ότι εδώ φαίνεται να μην τη γνωρίζει κανείς με ξαφνιάζει. Δε λέω ότι παράγει ουσιαστικά αποτελέσματα, αλλά γίνεται.

Αν οι φοιτητικοί σύλλογοι ήταν όντως τέτοιοι (αντί οχήματα συναλλαγής με τις διοικήσεις για ταξιδάκια/μεταπτυχιακά/βαθμούς) θα μπορούσαν να αξιοποιούν τα αποτελέσματα της αξιολόγησης για να διαμορφώνουν ένα δίκαιο περιβάλλον φοίτησης για όλους.

Ομοίως, οι διδάσκοντες έχουν υποχρεωτικές ώρες γραφείου και υποχρεωτικές ώρες διδασκαλίας, για τη μη τήρηση των οποίων μπορούν να διωχθούν πειιθαρχικά, αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί.

Όλα αυτά δεν αλλάζουν ότι υπάρχουν άνθρωποι γραμμένοι σε 4ετείς σχολές από το 1987 και έχουν γλυτώσει τη διαγραφή ακόμη και μετά τους νόμους Γιαννάκου/Διαμαντοπούλου. Αν δεν γίνεται ποτέ τίποτα δεν είναι επειδή δεν υπάρχει το πλαίσιο, αλλά επειδή κανείς δεν το αξιοποιεί.

Παίζει καμιά διαφήμιση σχετική με "valid.canardpc.com"; Μου έχει βγάλει ήδη 2-3 malware warning ο Chrome σε μερικά thread.

Κοίτα να δεις που τελικά αξίζει να επισκέφτεσαι το ανήψι στον παιδότοπο...

Ωραία κορμάκια δουλεύουν εκεί :smoke:

Ο ΑΝΤ1 παίζει κανονικά σε σας παίδες ?

Θεσσαλονίκη, Πάτρα, κανείς ?

Ούτε μύκονο παίζει σε ΟΤΕtv ούτε Αθήνα.

Στο nova παίζει κανονικά.

Μακάρι αλλά όχι.(Πάσχα όμως θα είμαι)

Ο φίλος από Μύκονο μ έστειλε και με ρωτούσε για το αν βλέπω ANT1 στο OTEtv και στο Nova.

Ούτε μύκονο παίζει σε ΟΤΕtv ούτε Αθήνα.

Στο nova παίζει κανονικά.

Ωχ.

Δεν κοίταξα στην Nova ο λαμάκας.

Έπαιζε κανονικά Ράδιο Αρβύλα στην νόβα ή ότι να 'ναι ?

( πρέπει να τους έκλεψαν τις κασσέτες του κατακουζινού :D )

Να πάρουν τον "Τηλεθεατή" άμα τα έχασαν. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.