Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
loobbbbbbyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!<3

επικες αναμνησεις...

φέτος που άρχισα να δουλεύω φωτογράφος στο συγκεκριμένο μαγαζί κατάλαβα για τα καλά τη φοιτητική ζωή της Κομοτηνής....

"" Lobby Club "" | Facebook

δουλειά+εξεταστική=:confused:

PER_5271copy_zps955bc1c7.jpg

:dirol:

Από φωτογραφικής άποψης κάτι δεν μου αρέσει ρε συ...

Κάτι παίζει με τα χρώματα... πέρνα από το κατάλληλο θρεντ...

*(Δεν μιλάω για αυτή τη φωτογραφία..)

Καααλημέρα..!

Ξέρει κανείς τι κακό έχουν οι περίοδοι Σεπτέμβριος - Ιανουάριος και Μάρτιος - Ιούνιος τι κακό έχουν και κανείς δεν κάνει εργασίες στο σπίτι του εκείνη την περίοδο, αλλά μόνο στο τέλος (που συμπίπτει με την εξεταστική φυσικά); τα τελευταία χρόνια, κάθε εξεταστική αυτή η δουλειά γίνεται...

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Μια, μια φορα εκανα το λαθος να παω στο lobby.

Κι εκει αμεσως μου ηρθε στο μυαλο ο στοιχος των ff.c

"Μες στο club εσύ, οι φίλες σου κι εγώ

ωραία!! Νιώθω σαν το Νώε μες στη κιβωτό"

Φωλα σε κατι τετοια μαγαζια ψευτοδιασκεδασης.

[MENTION=9359]performer[/MENTION] πανε ενα βραδυ με τη παρεα σου αδιεξοδο ;)

dogmother

φέτος που άρχισα να δουλεύω φωτογράφος στο συγκεκριμένο μαγαζί κατάλαβα για τα καλά τη φοιτητική ζωή της Κομοτηνής....

"" Lobby Club "" | Facebook

Εγώ θέλω να καταλάβω, πόσοι από αυτούς, για τους οποίους πληρώνουμε τα δίδακτρά τους, θα αποφοιτήσουν χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις και θα αποδώσουν έργο στην κοινωνία μετά....

Τωρα που το εβγαλε το μεροκαματο του ο ανθρωπος ..¨:p ..παιζει να θυμαται κανεις κατι πληροφοριες που ειχε ποσταρει καπου καπως καποτε o samael για λαμπες πληρους φασματος??

Σε προσπαθεις αναζητησης ειδα κατι χαζαμαρες που ελεγα προ 8ετιας και σταματησα :hehe:

just mention..

[MENTION=119]Samael[/MENTION]

θυμαμαι κατι διαγραμματα απο λαμπες....εδω τα ειδα ..αλλου τα ειδα..αγνωστο.

Eδω εισαι πατριώτ ;)

http://www.thelab.gr/off-topic/lampes-konta-sto-fysiko-fws-109987.html

Το "στην ώρα τους" είναι μεγάλη κουβέντα. Το τμήμα έβαλε χέρι σε καθηγητή επειδή έβαλε θέματα από αυτά που είχε διδάξει στο αμφιθέατρο. Ο άλλος λέει "στην πτυχιακή και να έρθετε δε θα γράψετε". Ο τρίτος αλλάζει τελευταία στιγμή θέματα, γιατί άκουσε στο διάδρομο να χαρακτηρίζουν το μάθημά του από τα εύκολα της σχολής -ότι δε φτύνεις αίμα για να το περάσεις, όχι ότι είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν-. Για να καταλάβεις τη διαστροφή που υπάρχει στο ελληνικό πανεπιστήμιο.

Το "στην ώρα τους" είναι μεγάλη κουβέντα. Το τμήμα έβαλε χέρι σε καθηγητή επειδή έβαλε θέματα από αυτά που είχε διδάξει στο αμφιθέατρο. Ο άλλος λέει "στην πτυχιακή και να έρθετε δε θα γράψετε". Ο τρίτος αλλάζει τελευταία στιγμή θέματα, γιατί άκουσε στο διάδρομο να χαρακτηρίζουν το μάθημά του από τα εύκολα της σχολής -ότι δε φτύνεις αίμα για να το περάσεις, όχι ότι είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν-. Για να καταλάβεις τη διαστροφή που υπάρχει στο ελληνικό πανεπιστήμιο.

Ναι, δε διαφωνώ με αυτό. Χρειάζεται οπωσδήποτε αξιολόγηση των καθηγητών από τους φοιτητές. Αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι. Δε φταίνε πάντα αυτοί, ούτε μόνο αυτοί και η επιβεβαίωση είναι ότι την ίδια στιγμή που κάποιος μένει σε 10 μαθήματα, αρκετοί τα περνάνε. Στο ένα μάθημα που δεν περνάει κανείς λόγω στριμμένου καθηγητή, ναι, υπάρχει θέμα.

Εγώ θέλω να καταλάβω, πόσοι από αυτούς, για τους οποίους πληρώνουμε τα δίδακτρά τους, θα αποφοιτήσουν χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις και θα αποδώσουν έργο στην κοινωνία μετά....

με ανεργια 50% στους νεους οχι συντομα παντως...δε πιασανε τοπο τα λεφτα

υπήρχε και στο γραφείο μια χρονιά η αξιολόγηση των προισταμένων από τους υφισταμένους τους...μαντέψτε τι έγινε τότε ...γιατί δεν ξανάγινε ποτέ η εν λόγω αξιολόγηση...

Φταίνε όταν περνάνε 6/151 σε "εύκολο" μάθημα. Βαθμοί 5 5άρια, 1 6άρι. Να δεχτώ ότι τα 3/5 πήγαν αδιάβαστοι ή με αποτυχημένα σκονάκια. Από τους υπόλοιπους 60 μόνο το 10 τοις εκατό άξιζε να περάσει; Δεν πάω καν σε στατιστικές δύσκολων μαθημάτων

Μια, μια φορα εκανα το λαθος να παω στο lobby.

Φωλα σε κατι τετοια μαγαζια ψευτοδιασκεδασης.

[MENTION=9359]performer[/MENTION] πανε ενα βραδυ με τη παρεα σου αδιεξοδο ;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=8T9e29ts_ps]ffc-10 pontous takouni+stixoi - YouTube[/ame]

Μια χαρα μπορει να τελειωσει στα 4χρονακια.

Ξερω βεβαια και εναν που εκανε 8 χρονια να τελειωσει γυμναστικη ακαδημια.

Γελουσε ο κοσμος στη ορκομωσια.

εγώ μετά από αυτό το εξάμηνο θα είμαι στα 14/18.

γενικά αναλόγως τις απαιτήσεις της σχολής μπορείς να δουλέψεις ή όχι.

π.χ ένας από νομική είναι βλακεία να δουλεύει 8ωρο σε κλαμπ.

για μενα οι απαιτησεις της σχολης ειναι λιγες + οτι τις 3 φορες που δουλευω καθομαι max 3ωρο...

αρα κλάιν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.