Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Worthless news of the day

Το 2011 τα έσοδα που έφερε στην ελλάδα η εταιρία στην οποια δουλεύω ανέρχονται στο 5% του αεπ

Σε ποια εταιρία δουλεύεις? (pm me)

στέλνω μήνυμα στην cosmote για το Net στο 1333 και μου λέει

Σας ενημερώνουμε ότι η αποστολή των ρυθμίσεων δεν είναι δυνατή μπλα μπλα μπλα

i will go to kick some balls :warning2:

στέλνω μήνυμα στην cosmote για το Net στο 1333 και μου λέει

Σας ενημερώνουμε ότι η αποστολή των ρυθμίσεων δεν είναι δυνατή μπλα μπλα μπλα

i will go to kick some balls :warning2:

Σιγά καλε, τρομαξαμε...

Sent from my Galaxy Tab II 10.1 using Tapatalk HD

Γιαγκο μην μου ξανακανεις thanks στα posts, εχω βασιμες υποψιες πως εχω αρχισει να γινομαι κομμουνιστης και δεν μου αρεσει καθολου αυτη η εξελιξις.

VZGSSLH.jpg

Και μπόνους Τσακωνομπιτς

9681_Man%20Made_Man_Made_-_Communism_Wallpaper.jpg

We thought you'd like to know that we've dispatched this portion of your order separately to give you a quicker service, at no additional cost to you. The remainder of your order will follow as soon as those items become available.

Ουάο..

Τι αθλια αίσθηση όταν μπορείς να έχεις κάτι τσάμπα αλλα δεν τον χρειάζεσαι καθόλου ούτε για να κάθεται πεταμένο κάπου :(

Καλά εμένα με έκαψε σήμερα το Amazon.

Είχα παραγγείλει 2 τεμάχια ανταλλακτικά φίλτρα για μια κανάτα brita.

Σήμερα το πρωί μου έρχεται μήνυμα ότι μου έστειλαν το ένα τεμάχιο με DHL Courier. Το απόγευμα μου έστειλαν και το άλλο, πάλι με DHL Courier...

2 ξεχωριστές αποστολές με Courier για φίλτρα συνολικής αξίας 40euro.

Και ολόκληρο pc αξίας 400+ euro, μου το είχαν στείλει με Royal mail, που δεν έρχεται καν συστημένο...

Sent from outer space using tapatalk!

Τι αθλια αίσθηση όταν μπορείς να έχεις κάτι τσάμπα αλλα δεν τον χρειάζεσαι καθόλου ούτε για να κάθεται πεταμένο κάπου :(

Μπορείς να βρείς κάποιον που να το χρειάζεται και να το χαρίσεις. One man's trash, is another man's treasure λενε, και πολύ σωστά μαλιστα. :)

Είπα να σηκωθώ νωρίς να κλαδέψω ένα αμπέλι και γ***θηκε να φυσάει να βρέχει και να ανεμοστροβιλίζεται!!

Μπορείς να βρείς κάποιον που να το χρειάζεται και να το χαρίσεις. One man's trash, is another man's treasure λενε, και πολύ σωστά μαλιστα. :)

για να του το χαρίσω χρειάζεται να βγάλει διαβατήριο με τα στοιχεια μου :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.