Jump to content

DJD

Recommended Posts

Δεν εσκασε, φωτια πηρε, μετα πηγε και του εριχνε νερο αντι να παρει πυροσβεστηρα απο το μαγαζι διπλα, μετα η φωτια φουντωσε και πεταξε το γκαζακι στο νεροχυτη και η βρυση ανοιξε, τα συμπληρωματα λυπηθηκα πιο πολυ, και ελεγα να ξαναρχισω τον απριλιο

Κουράγιο! Φαντάζομαι για να μην αναφέρεις τίποτα και να το έχεις πάρει στην πλάκα, ο πατέρας σου είναι καλά. Το σημαντικότερο. Οι ζημιές φτιάχνονται. Δύσκολες εποχές για έξτρα έξοδα, αλλά θα μπορούσε να είναι χειρότερα. btw, αν δε νιώθει με τον πυροσβεστήρα, γιατί δε βάζετε εκεί έναν οροφής με αισθητήρα; Δεν είναι μεγάλο το κόστος και βοηθάει πολύ, ειδικά γυναίκες που μπορεί ούτε καν νερό να μη σκεφτούν να ρίξουν και να φύγουν φωνάζοντας. :hm:

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
- Επεσα απο το μηχανη

- Η μηχανη καλα ειναι ??

:p

Ναι μωρε μια χαρα ειναι, ευτυχως που ητανε οι γειτονες τριγυρω γιατι ο πατερας μου μεσα στον πανικο θα εριχνε και αλλο νερο :p

Δεν λες ρε man πάλι καλά που δεν του σκάσε στο χέρι.

Μην ξεκινήσεις τώρα να του την λες μέχρι την δευτερα παρουσία του ανθρώπου.

Γιαγκο μην μου ξανακανεις thanks στα posts, εχω βασιμες υποψιες πως εχω αρχισει να γινομαι κομμουνιστης και δεν μου αρεσει καθολου αυτη η εξελιξις.

Κουράγιο! Φαντάζομαι για να μην αναφέρεις τίποτα και να το έχεις πάρει στην πλάκα, ο πατέρας σου είναι καλά. Το σημαντικότερο. Οι ζημιές φτιάχνονται. Δύσκολες εποχές για έξτρα έξοδα, αλλά θα μπορούσε να είναι χειρότερα. btw, αν δε νιώθει με τον πυροσβεστήρα, γιατί δε βάζετε εκεί έναν οροφής με αισθητήρα; Δεν είναι μεγάλο το κόστος και βοηθάει πολύ, ειδικά γυναίκες που μπορεί ούτε καν νερό να μη σκεφτούν να ρίξουν και να φύγουν φωνάζοντας. :hm:

Βασικα οι πυροσβεστηρες οροφης δεν προσφερουν τιποτα σε μια κουζινα. Σε γενικες γραμμες για να ενεργοιηθουν πρεπει η φλογα να φτασει μεχρι την αμπουλα που εχουν πανω στο κλειστρο. Αρα αμα σε μια κουζινα η φλογα φτασει στο ταβανι 1) θα εχουν καταστραφει τα παντα και 2) η κατασβεστικη ικανοτητα πχ ενος πυροσβεστηρα οροφης 6kg ξηρας σκονης ειναι αστεια σε μια φωτια πληρης εξελιξης 3) dry powder 40% που περιεχουν οι πυροσβεστηρες δεν σβηνει μαγειρικο λαδι.

Πυροσβετηρες οροφης εχουν αποτελεσμα ΜΟΝΟ οταν ειναι σωστα τοποθετημενοι πχ. 40-60cm πανω απο τον καυστηρα ενος λεβητα.

Για την κουζινα υπαρχουν αποτελεσματικα κατασβεστικα υλικα τυπου F πχ F-class solution, bonpet, WetChemical κτλ.. Οπως σε ολες οι φωτιες ομως, ειτε σε μαθαινει καποιος πως να χρησιμοποιησεις το σωστο κατασβεστικο υλικο με τον σωστο τροπο ή απλα σωνεις εσενα και τους ανθρωπους σου και τα αφηνεις ολα να καουν και να σβησουν απο μονα τους.

εδιτ. ΠΟΤΕ νερο σε φωτια αμα δεν ξερεται τι κανεται. Ειτε θα την φουντωσεται ή θα τραυματιστειται

[MENTION=6825]theo_mich[/MENTION] πολύ σωστά όλα αυτά που λες, αλλά αυτό που βλέπουμε δεν είναι κουζίνα. Είναι χώρος καταστήματος για να κάνουν ένα καφέ και να πλύνουν δυό φλιτζάνια. Επίσης, ανέφερα για αισθητήρα. Υπάρχουν καπνού που ενεργοποιούνται άμεσα, χωρίς να φτάσουν οι φλόγες στο ταβάνι. Σίγουρα η χειροκίνητη λύση είναι καλύτερη, αλλά θέλει ψυχραιμία.

[MENTION=6825]theo_mich[/MENTION] πολύ σωστά όλα αυτά που λες, αλλά αυτό που βλέπουμε δεν είναι κουζίνα. Είναι χώρος καταστήματος για να κάνουν ένα καφέ και να πλύνουν δυό φλιτζάνια. Επίσης, ανέφερα για αισθητήρα. Υπάρχουν καπνού που ενεργοποιούνται άμεσα, χωρίς να φτάσουν οι φλόγες στο ταβάνι. Σίγουρα η χειροκίνητη λύση είναι καλύτερη, αλλά θέλει ψυχραιμία.

Εννοεις συστημα πυρανιχνευσης + συστημα τοπικης κατακλυσης (δλδ ανιχνευτες καπνου/θερμοτητας/αεριου/φλογας//flame wire/ευτηκτα + πινακα πυρανιχνευσης + πυροκροτητη/μηχανισμο ενεργοποιησης + πυροσβεστηρα τοπικης εφαρμογης + δικτυο κατασβεσης (+χειροκινητη αμεση ενεργοποιηση) )? 1000++ ευρω??

Εννοεις συστημα πυρανιχνευσης + συστημα τοπικης κατακλυσης (δλδ ανιχνευτες καπνου/θερμοτητας/αεριου/φλογας//flame wire/ευτηκτα + πινακα πυρανιχνευσης + πυροκροτητη/μηχανισμο ενεργοποιησης + πυροσβεστηρα τοπικης εφαρμογης + δικτυο κατασβεσης (+χειροκινητη αμεση ενεργοποιηση) )? 1000++ ευρω??

Πόσο κοστολογείς την ανθρώπινη ζωή;

Τη δική μου ή τη δική σου; :sarcastic:

[MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] Εγώ πάλι είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι εξελίσσομαι σε μετα-φασίστα™. Ελπίζω ότι δεν είναι τίποτα, μάλλον ενδόμυχος φόβος ότι γερνώντας μεγαλώνοντας θα γίνουμε αυτό που απεχθανόμαστε.

Πιο πολλες πιθανοτητες να χαθει μια ζωη αν βασιστουμε σε ενα συστημα ασφαλειας παρα να σωθει. my2c.

Worthless news of the day

Το 2011 τα έσοδα που έφερε στην ελλάδα η εταιρία στην οποια δουλεύω ανέρχονται στο 5% του αεπ

To 2012 τα εσοδα που εφερε στην ελληνικη οικονομια ο Τσακωνας αγοραζοντας λιπαντικα και σαντιγυ, ανερχονται στο 43,2% του ΑΕΠ. ..............

Της Ευρωπαικης Ενωσης.

Πιο πολλες πιθανοτητες να χαθει μια ζωη αν βασιστουμε σε ενα συστημα ασφαλειας παρα να σωθει. my2c.

Κι έτσι απορρίψαμε ολόκληρη τη βιομηχανία των συστημάτων ασφαλείας.

Γιαγκο μην μου ξανακανεις thanks στα posts, εχω βασιμες υποψιες πως εχω αρχισει να γινομαι κομμουνιστης και δεν μου αρεσει καθολου αυτη η εξελιξις.

Θανάση μην κωλώνεις δεν είμαι κομουνιστής

ειδικά γυναίκες που μπορεί ούτε καν νερό να μη σκεφτούν να ρίξουν και να φύγουν φωνάζοντας. :hm:

Στη κουζινα τους καλα θα κανουν να μη ριξουν νερο :p

εδιτ :απαντησε πανω...

Γραφω σημερα και βαριεμαι ..:(

Εκει που εβγαζε το αισθημα το ταψι απ'τον φουρνο καπου ακουμπησε και λαμπαδιασε το γαντι.

Κι εκει που καθομαι στον καναπε χαλαρος τη βλεπω να τρεχει περα δωθε και να κουναει τα χερια.

Μπηκα σε πειρασμο να βγαλω βιντεο η να τη σωσω...

Τωρα που το ξανα σκεφτομαι, μετανιωνω που δεν τραβηξα βιντεο... :hehe:

Αύριο ήταν να δώσουμε MCQ και Practical στη Μορφολογία.. Πάω κι' εγώ κλείνω εισιτήρια για Δευτέρα για να κατέβω Ελλάδα (με λεωφορείο) και με το που γυρνάω σπίτι βλέπω ότι το MCQ θα το δώσουμε Δευτέρα.. Damn :hehe:. Τουλάχιστον μικρό το κακό με εμένα αλλά άλλοι είχαν κλείσει με αεροπλάνο..

Iasi Snow - YouTube

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.