Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
  GEORGIOS έγραψε:
Ρε astro πολύ καταπίεση στον lakisss

Άφησε τον να βάλει κανα βίντεο, έστω μια φορά το μήνα

Πες τα...με ψυχολογικά θα φύγω από εδώ!

Έχω ήδη ρίξει την αίτηση στο κυτίο παραπόνων, και έχω πάρει αριθμό πρωτοκ@λου.:p

Lakisss έγραψε:
Πες τα...με ψυχολογικά θα φύγω από εδώ!

Έχω ήδη ρίξει την αίτηση στο κυτίο παραπόνων, και έχω πάρει αριθμό πρωτοκ@λου.:p

complaint_box_460x307.png

Έχει δει κανείς, κάποιο επεξηγηματικό βίντεο-μάθημα, με θέμα τα μαθηματικά για τις τηλεπικοινωνίες; Μ/Σ Fourier, Ζ, συνελίξεις και λοιπές φίφες; Αδιάφορο το πόσο σύντομο είναι, αρκεί να είναι επεξηγηματικό. (προφανώς δε θέλω απάντηση στο "έχει δει κανείς", αλλά λινκ :p)

deninho έγραψε:
Έχει δει κανείς, κάποιο επεξηγηματικό βίντεο-μάθημα, με θέμα τα μαθηματικά για τις τηλεπικοινωνίες; Μ/Σ Fourier, Ζ, συνελίξεις και λοιπές φίφες; Αδιάφορο το πόσο σύντομο είναι, αρκεί να είναι επεξηγηματικό. (προφανώς δε θέλω απάντηση στο "έχει δει κανείς", αλλά λινκ :p)

Για την εξεταστική τώρα το θες? Πόσο βιάζεσαι? :p

https://www.coursera.org/course/dsp

Ξέρω ότι μάλλον δεν σου κάνει, αλλά είναι πολύ καλό site (μπορεί να το χρειαστείς στο μέλλον). Ψάχνω να σου βρω κάτι πιο άμεσο :)

δεν το βιάζομαι ιδιαίτερα (στις 6 δίνω το πρώτο μάθημα), αλλά επειδή είχα χάσει 1-2 εισαγωγικά μαθήματα, και επειδή από τον Οκτώβριο μας ανεβάζουν τις σημειώσεις στο eclass, λέω να παρακολουθήσω κανένα μάθημα σε βίντεο που για εμένα είναι πιο αποδοτικό από το διάβασμα για να καλύψω το κενό.

Ενδιαφέρον σάιτ, αλλά 8*8 ώρες, πάνε για μετά την εξεταστική :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.