Simon Ιανουάριος 17, 2013 #14981 Ιανουάριος 17, 2013 εκτος απο τον αστρο γιορταζει και ο τσακονας χρονια πολλα
felix Ιανουάριος 18, 2013 #14982 Ιανουάριος 18, 2013 Νταξ... μόλις διάβασα αυτό...Greeks stall Bohemian rhapsodyοτιναναι...έκθεση ιδεών δημοτικού...
HotPeanut Ιανουάριος 18, 2013 #14984 Ιανουάριος 18, 2013 Καλημέρα. Ο [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] μου έκοψε συμμετοχές γιατί λέω καλημέρα. Reveal hidden contents Καλημέρα. :hi: Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:Καλημέρα. :hi:
FANISTELROOY Ιανουάριος 18, 2013 #14987 Ιανουάριος 18, 2013 Καλημερα απο το χιονισμενο Μαντσεστερ..Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
wrong method Ιανουάριος 18, 2013 #14988 Ιανουάριος 18, 2013 ο αστρος εχει βαλει βαμβακι γυρω γυρω στο παραθυρο γιατι δεν χιονιζει ποτες εκει κατω.....
sstav Ιανουάριος 18, 2013 #14989 Ιανουάριος 18, 2013 ο μύθος του αστρο θα γίνει όπως του τζακ νόρρις...και βάλε μη σου πω
Galioni Ιανουάριος 18, 2013 #14991 Ιανουάριος 18, 2013 Μερικά πράγματα δεν μπορούν να συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Εδώ και 2 βδομάδες έχει αρχίσει η αδερφή μου τη μουρμούρα του στυλ -ο υπολογιστής μου κολλάει!!! Εγώ σαν μεγάλος αδερφός έδωσα την πρέπουσα σημασία.. -Αφού όλη μέρα παίζεις παιχνίδια στο fb τι να σου κάνει το pc? (είναι pentium 4 με 2 gb ram, ένα ssd για το λειτουργικό και ένα αρχαίο 200αρη seagate για τα data) και επειδή είμαι και στοργικός -Έχεις κάπου αλλού τις φωτογραφίες σου; - Όχι γιατί; -Αν σου χαλάσει και τις χάσεις όλες; Θα σου πάρω και ένα δίσκο για να κρατήσουμε backup. -Ωραία!! Περνάει 1 εβδομάδα.... -Πήρες το δίσκο; -Όχι δεν πρόλαβα... θα τον πάρω Περνάει 2 εβδομάδα.... -Πήρες το δίσκο; -εεε... ναι τον παρήγγειλα! Τον παραγγέλνω χτες Τον περιμένω σήμερα Τηλέφωνο χτες το βράδυ.. -Έλα το pc δεν ξεκινάει και κάνει ένα περίεργο ήχο - - Παίζει να έχει χαλάσει ο δίσκος;;;;;;;;; - - Τι έπαθε τότε;;;; - Δεν ξέρω θα το δω από κοντά και θα σου πω! Εντάξει λέω δεν μπορεί να γίνονται αυτά που κοροϊδεύω στις ταινίες. Πάω να το κοιτάξω. Πατάω το κουμπί, ανάβει η οθόνη, τον βλέπει το bios. Πρώτη ανακούφιση. Ξεκινάει να φορτώνει βγάζει checkdisk στο d: και το περνάει Δεύτερη ανακούφιση. Μπαίνει στα windows xp προσπαθώ να μπω στο my computer τζίφος. Ο δίσκος προσπαθούσε να ξεκινήσει και έκλεινε. Είναι δυνατόν........;;;;; Τον πάω σπίτι, τον συνδέω και καταφέρνει να τον δει δόξα το corsair psu. Καταφέρνω να πάρω 10 απ τα 80 γίγα με ρυθμούς χελώνας πριν κακαρώσει ξανά.Θα ξαναπροσπαθήσω σήμερα ακόμα κι αν χρειαστεί να τις παίρνω 10-10. Ηθικό δίδαγμα. Μην βάζετε σε low priority την οικογένεια όσον αφορά τα τεχνικά θέματα γιατί αν ξενερώσει συγγενικό πρόσωπο είναι πολύ άσχημο.
deninho Ιανουάριος 18, 2013 #14992 Ιανουάριος 18, 2013 από την άλλη, εγώ το έχω πει πολλάκις να πάρει άλλον ένα δίσκο για μπακάπ -έχει δουλειές εκεί μέσα- και με γράφει. Έφαγε φρίκη μια μέρα ο δίσκος -ήταν 5 ετώνε-, και ως καλός αδερφός γύρισα και είπα "στα έλεγα, δε στα'λεγα;" ΥΓ Ευτυχώς που έχουμε και πισιά με παραθύρια στο γραφείο, γιατί το μακος δεν τον διάβαζε καθόλου το δίσκο και τα κακάρωνε
paparoach Ιανουάριος 18, 2013 #14993 Ιανουάριος 18, 2013 Ηθικό δίδαγμα: Μη βαριέσαι να αγοράσεις σκληρό δίσκο..Κάτι παρόμοιο έπαθα κ εγώ, αλλά ήταν 1 ΤΒ από τόρρεντς.Απλά μου πήρε 1 μήνα να τα ξανακατεβάσω..Αλλά καλώς ή κακώς με τους δίσκους που δεν την παλεύουν, δεν είναι να παίζεις..
deninho Ιανουάριος 18, 2013 #14995 Ιανουάριος 18, 2013 άντε με αυτήν την βροχή να περπατάς 1,5χλμ σε ανηφόρα για να φτάσεις στην Κηφισίας για να πάρεις το 550, που θα κατέβει την -πηγμένη και πνιγμένη- Κηφισίας σε άγνωστο χρονικό διάστημα, για να περιμένεις στη βροχή κανένα μισάωρο για να περάσει το 250, και να φτάσει, μετά από άγνωστο χρονικό διάστημα κι αυτό, στην πανεπιστημιούπολη. Κι όλα αυτά, επειδή αποφάσισαν χθες το απόγευμα τα καθίκια της στασυ, να κάνουν σήμερα απεργία. Και ζητάνε την κατανόησή μας. απόλυση σε όλους.ΥΓ απόλυση και στην ηλίθια στη ΔΟΥ Κηφισιάς, και στην προϊσταμένη της, που βαριόταν να μου βγάλει αποδεικτικό φορολογικής ενημερώτητας, και αφού περίμενα 45 λεπτά εκεί, αναγκάστηκα να πάω να περιμένω και στη ΔΟΥ Αμαρουσίου πόσην ώρα...
PetrosD Ιανουάριος 18, 2013 #14996 Ιανουάριος 18, 2013 Μα δε θα έπρεπε να πας από μόνος σου εξ' αρχής στη ΔΟΥ στην οποία ανήκεις για να πάρεις το χαρτί που θέλεις;
paparoach Ιανουάριος 18, 2013 #14997 Ιανουάριος 18, 2013 Εγώ τι να πω, που ξύπνησα νωρίτερα για να προλάβω την κίνηση στην εθνική (ποτάμι) και τελικά δεν είχε κίνηση και τσάμπα ξύπνησα 10 λεπτά νωρίτερα ?? Ε?Ε?Ε?Ε?Ε?
Myralis Ιανουάριος 18, 2013 #14998 Ιανουάριος 18, 2013 deninho έγραψε: άντε με αυτήν την βροχή να περπατάς 1,5χλμ σε ανηφόρα για να φτάσεις στην Κηφισίας για να πάρεις το 550, που θα κατέβει την -πηγμένη και πνιγμένη- Κηφισίας σε άγνωστο χρονικό διάστημα, για να περιμένεις στη βροχή κανένα μισάωρο για να περάσει το 250, και να φτάσει, μετά από άγνωστο χρονικό διάστημα κι αυτό, στην πανεπιστημιούπολη. Κι όλα αυτά, επειδή αποφάσισαν χθες το απόγευμα τα καθίκια της στασυ, να κάνουν σήμερα απεργία. Και ζητάνε την κατανόησή μας. απόλυση σε όλους.ΥΓ απόλυση και στην ηλίθια στη ΔΟΥ Κηφισιάς, και στην προϊσταμένη της, που βαριόταν να μου βγάλει αποδεικτικό φορολογικής ενημερώτητας, και αφού περίμενα 45 λεπτά εκεί, αναγκάστηκα να πάω να περιμένω και στη ΔΟΥ Αμαρουσίου πόσην ώρα... Πάρε ποδήλατο.. Και με βροχή (με 2 αδιάβροχα), και με απεργίες και με κίνηση είσαι σίγουρος ότι θα φτάσεις, μπορεί να αργήσεις, αλλά δεν θα περιμένεις κανέναν.
deninho Ιανουάριος 18, 2013 #14999 Ιανουάριος 18, 2013 Myralis έγραψε: Πάρε ποδήλατο.. Και με βροχή (με 2 αδιάβροχα), και με απεργίες και με κίνηση είσαι σίγουρος ότι θα φτάσεις, μπορεί να αργήσεις, αλλά δεν θα περιμένεις κανέναν. Για τις βροχές εδώ που μένω θέλει βάρκα όχι ποδήλατο. Εκτός αν εννοείς αυτά τα ποδήλατα-βάρκες που έχουν στις λίμνες Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Myralis Ιανουάριος 18, 2013 #15000 Ιανουάριος 18, 2013 deninho έγραψε: Για τις βροχές εδώ που μένω θέλει βάρκα όχι ποδήλατο. Εκτός αν εννοείς αυτά τα ποδήλατα-βάρκες που έχουν στις λίμνες Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Reveal hidden contents
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.