Jump to content

DJD

Recommended Posts

Αυτός είναι δρόμος

QAeGl.jpg

Αυτός, δεν είναι δρόμος..

An9am.jpg

PS:

[MENTION=1086]Hero[/MENTION] εγώ δεν μπορώ, αλλά ειδικά αυτό που ανεβαίνει στο παντελόνι.. πολύ θράσος...

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Εμένα μου άρεσε όταν είχα γατάκι, που για να κερδίσει την προσοχή μου, ανέβαινε στο παντελόνι μου.

Εδώ ξαναχιονίζει!!!!

(βίντεο από εμένα πάλι να πηγαίνει στην σχολή με το ποδήλατο αντί για έλκηθρο αργότερα)

Ρε παιδιά με σταμάτησαν σήμερα οι ΔΙΑΣ για έλεγχο, πεζό. Ψάξανε και τη τσάντα μου, δεν βρήκαν τίποτα και μου εδώσαν την ταυτότητα και έφυγαν.

Αυτό που με προβληματίζει είναι πως σημείωσαν τα στοιχεία μου...είναι τυπική η διαδικασία?

Έπρεπε να ρωτήσω εκείνη την ώρα αλλά ερχόμουν απο την εφορία και είχα θολώσει..

Και εμένα μου έχουν ψάξει τη σάκα πλάτης. Και τί με αυτό;

Απλά δεν έχουν το δικαίωμα να το κάνουν.:nerd: Αλλά και να τους το πεις, θα σε γράψουν κάπου και θα την ψάξουν.. Εκτός αν έχεις Τσακωνοstyle

ρε σεις μπορειτε να τα τεκμηριώσετε αυτά που λέτε ; γιατί λιγο περίεργα μου ακούγονται. για την αστυνομία μιλάμε, όχι για σεκιουριτάδες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.