Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
τίποτε άλλο πριν το κλείσω το ποθ θα βάλετε;

Έλα τώρα ομολόγησε το....σου έλειψαν τα βιντεάκια μου έτσι?:p

Oh hai!

Παει που λετε ο Πολωνος με εναν φιλο του το σαββατο σε μια μουσικη σκηνη.

Σε καποια φαση σκαει le waitress

Me%20Gusta.png?1318992465

Ενα χαμογελο δυο χαμογελα μια μπυρα δυο μπυρες. (εξ'αλλου καμμια καλη ιστορια δεν ξεκιναει με το "πινανε γαλα")

Επιμενει ο φιλος να της δωσω το τηλ μου.

Challenge%252520Accepted%252520Meme%25255B6%25255D.jpg?imgmax=800

Φευγουμε κατα τις 5 το πρωι ολα μια χαρα.

Χθες το βραδυ λοιπον σκαει ενα μηνυμα στο κινητο. Ναι η γκαρσονα βου ηταν...

tumblr_maivcq8GKN1rsy8k7.jpg

Και εκει που μιλουσαμε για τον πρωινο καφε ξαφνικα διαβαζω...

Ειναι απωφαση πολυ σκλιρη

post.jpg

fdd37e2c0aac7279c72921b68ec1113764200124.png

fail-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%B4%D0%B5%D1%86-283167.png

TrueStoryBlackTextSS.png&h=500&w=500&zc=2&q=100&a=c&s=&f=&cc=&ct=

Αυτα. Εσεις καλα εισαστε ? :hehe:

λολ για καποιο λογο διαβασα δε σ'εχω (ισως φταίει το κάτω)

Στο καραβι σημερα το βραδι ηταν κατι 2-4 ρωσοπολονοι-w/e ( no offence "απο πανω" :p ) και ενω τους ειπα ευγενικα να χαμηλωσουν το τονο της φωνης τους στα αγγλικα, γιατι προσπαθούσαν να κοιμηθούν οι επιβατες, συνεχισαν να συζητανε-γελανε χωρις να τους νοιάζει για τους γυρω. Μαλιστα μου πρότεινε ο έξυπνος απο αυτούς να σηκωθω και να κατσω ποιο μπροστα (γεματες οι θεσεις ) και μου ειπε και "καληνύχτα" κιολας με υφος ποιος σε μ@μ@ει εσενα. Επρεπε να του πω μπορει να ξερεις το "καλυνηχτα" αλλα το φιλότιμο δε το εχεις ακουστά...ΟΥΡΤ.

Και εχω ενα εργαστήριο που δε παλεύεται σημερα και δεν εχω ορεξη να παω...:/ fml

Πείτε μου ποιος μπορεί να αντισταθεί? Ποιος??

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=eiHXASgRTcA]Noisy kittens waiting for dinner! - YouTube[/ame]

Μου ζήτησε μια φίλη μου να της κατεβάσω μία σειρά που έχει ανεβάσει ολόκληρη, η εταιρία που τη διανέμει, στο youtube. Νταξ, gray zone, τέλως πάντων.

Υπάρχουν κάποιοι που βγάζουν υπότιτλους για αυτή τη σειρά. Και αντί να ανεβάσουν κάνα .srt κάπου (πάλι gray zone βέβαια), πάνε και τους κάνουν hardcode και reencode σε σκ@τ@ ποιότητα και τα έχουν κάνει upload αριστερά δεξιά. Πράμα που δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ gray zone, είναι κάργα παράνομο και ηλίθιο.

Τώρα θα μου πεις, οποιος ενδιαφέρεται να δει αυτή τη σειρά (τούρκικο είναι), σιγά μη ξέρει πώς να βάλει υπότιτλους...αλλά πάρα τ'αύτα, να υπάρχουν 5000 παράνομα streams και 0 τρόπος αν όχι καρφί νόμιμα, τουλάχιστον να υπάρχει κάποιο ίχνος νομιμότητας.

Αν και από ότι έμαθα θα το φέρει ο Τηλεθεατής οπότε μάλλον θα το γλιτώσω το τρέξιμο...

Εγώ

Περίμενε λίγο

έρχεται ο astrolabos με την μάνικα

:hehe:

Ειναι απωφαση πολυ σκλιρη

Ελπίζω να την απάντησες όπως

αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Και το κ###ι μου πολύ σκληρό είναι.

Μου ζήτησε μια φίλη μου να της κατεβάσω μία σειρά που έχει ανεβάσει ολόκληρη, η εταιρία που τη διανέμει, στο youtube. Νταξ, gray zone, τέλως πάντων.

Υπάρχουν κάποιοι που βγάζουν υπότιτλους για αυτή τη σειρά. Και αντί να ανεβάσουν κάνα .srt κάπου (πάλι gray zone βέβαια), πάνε και τους κάνουν hardcode και reencode σε σκ@τ@ ποιότητα και τα έχουν κάνει upload αριστερά δεξιά. Πράμα που δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ gray zone, είναι κάργα παράνομο και ηλίθιο.

Τώρα θα μου πεις, οποιος ενδιαφέρεται να δει αυτή τη σειρά (τούρκικο είναι), σιγά μη ξέρει πώς να βάλει υπότιτλους...αλλά πάρα τ'αύτα, να υπάρχουν 5000 παράνομα streams και 0 τρόπος αν όχι καρφί νόμιμα, τουλάχιστον να υπάρχει κάποιο ίχνος νομιμότητας.

Αν και από ότι έμαθα θα το φέρει ο Τηλεθεατής οπότε μάλλον θα το γλιτώσω το τρέξιμο...

Θα την είχα στείλει στο :devil:

Πείτε μου ποιος μπορεί να αντισταθεί? Ποιος??

Τελευταίο θα έτρωγε αυτό που νόμισε ότι επιτρέπεται να σκαρφαλώνει στο παντελόνι. Τα υπόλοιπα θα έμπαιναν σε σειρά, ανάλογα με τη φασαρία που έκαναν αναμένοντας το φαΐ. Σε 1 μήνα το βίντεο θα λεγόταν "catatonic kittens patiently awaiting Μaster".

Για κάποιο λόγο έπρεπε να είναι ακαταμάχητο;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.