Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Μου φταίει γιατί το επέλεξαν αντί για HDMI και για να βάλω το PS3 πρέπει να αλλάζω συνέχεια καλώδιο στο DVI.. Και εδώ στα μαγαζία δε βρίσκω πουθενά καλώδιο HDMI-DP ή έστω έναν αντάπτορα.

Έκανα σήμερα τσάρκα από διάφορες υπηρεσίες (Εφορία/ΚΕΠ/ΟΑΕΔ).

Τι έγινε; Σε ποιά χώρα βρίσκομαι; Γιατί μου μιλάνε ευγενικά και με εξυπηρετούν άψογα;

Να'ναι καλά οι ανθρώποι...ο ένας κύριος κι'ολας, εφ'οσον χρειάστηκα ένα χαρτί από άλλη υπηρεσία, μου έδωσε οδηγίες πώς να πάω στο κοντινότερο κατάστημα, μου εξήγησε την διαδικασία και μου πρότεινε ο ίδιος όταν επιστρέψω να πάω κατευθείαν σε αυτόν χωρίς να περιμένω στην ουρά...

Εύγε!

Αν είναι τόσο αποτελεσματικοί όταν φοβούνται για τη θέση τους, φαντάσου πόσο καλύτεροι θα είναι αν φοβούνται για τη ζωή τους! Από δω και πέρα να τους απειλούμε με όπλο.

Μήπως απλά έτυχε να εξυπηρετηθεί από αξιοπρεπείς ανθρώπους; Που παρεμπτιπτόντως είναι πολύ πιθανότερο να είναι στη θέση τους και να εργάζονται λίγες μέρες μετά τις γιορτές από τους επαγγελματίες συνδικαλιστές που κολλάνε αναρρωτικές μέχρι το Φλεβάρη;

δεν εχει ιστορια σημερα? :p

Αμ πως....

Σημερα το πρωι αφου σηκωθηκα στις 10 το πρωι με χιλια ζορια (πιανω δουλεια στις 10)

Ετοιμασα ταπερακι με φαι για να παρω μαζι μου στη δουλεια.

Φευγω απ'το σπιτι, χαρουμενος ολα καλα που λενε.

Φτανω στη δουλεια και ανακαλυπτω πως αντι να παρω τη σακουλα με το ταπερ και σοκοφρετα.

Πηρα τη σακουλα με τα σκουπιδια.

Ποιο χαζος σε μαζευει ο μπογιας ενα πραμα... :suicide2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.