Jump to content

DJD

Recommended Posts

μου ήρθε σε mail από συγγενικό πρόσωπο

is it true ?

δούλευε πριν από περίπου 4 χρονια, πλέον το έχουν πάρει χαμπάρι και δεν δουλεύει...

...να πω την αμαρτία μου, μέχρι και στην ιαπωνία έχω πάρει έτσι τηλέφωνο με αστική χρέωση "τους έπαιρνες τηλ και τους έλεγες να σε συνδέσουν με αυτό το νούμερο (όχι όλοι, παράδειγμα του οτε πάντως αρνιόταν να το κάνει για τηλεφωνα εξωτερικού). και το κάναν XD" (και επειδή είχα άπειρα προς σταθερά... τσάμπα) XD

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

νέα τροπή στην υπόθεση Παπακωσταντινου."Το CD που έγινε STICKAKI, τώρα έγινε SSD drive. Αναμένετε η μετατροπή αυτού σε δισκέτα καθώς το PC του εισαγγελέα (USB 1.0) δεν υποστηρίζει USB 2.0 και το STICKAKI είναι USB 3.0 και όχι back compatible :nada: . Ρε παιδιά... ξέρει κανείς το όνομα του αρχείου να το γοογλαρουμε? :p

Εγω ηθελα να πεφτε πανω σε κανα αυτοκινητο να δω τι θα εκανε!

Αυτά τα αλεξίπτωτα έχουν άριστη κατευθυντικότητα. Οι έμπειροι μπορούν να σημαδέψουν 1τμ². Μάλλον το σήμα του ΠΑΟ ήθελε να πετύχει κι αυτός, αλλά έσκασε δίπλα. Να το πάει τόσο λάθος, γίνεται, αλλά δύσκολα.

Καλησπερα απο το Μαντσεστερ!! Οριστε κ δυο φωτογραφιες απο χτες το πρωι περιπου 8.00

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

post-7649-1416076969,5625_thumb.jpg

post-7649-1416076969,6238_thumb.jpg

Καλησπερα απο το Μαντσεστερ!! Οριστε κ δυο φωτογραφιες απο χτες το πρωι περιπου 8.00

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

Σιγά τους φορτωμένους!

Από ότι βλέπω ξύλα καίνε και αυτοί : P

Δεν ξέρω αν πρέπει να πω τον πόνο μου εδώ ή να το γράψω στα ανέκδοτα.:confused:

Πριν λίγο πελάτης στέλνει email και ξ3χ3ζ3ι πατόκορφα γιατί δεν ενημερώθηκε για την εξέλιξη της παραγγελίας και γιατί μετά απο 10 μέρες δεν έχει παραλάβει τα προϊόντα.

Προσπαθώ να δω τι έγινε και διαπιστώνω

1. Το όνομά του δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων

2. Λογαριασμό δεν έχει στο site

Τι είχε κάνει λοιπόν?????????

Σαν επισκέπτης είχε βάλει τα πράγματα στο καλάθι ΧΩΡΙΣ να γραφτεί και να προχωρήσει στο check out!!!

Δεν αναρωτιέται πως θα του τα στείλει το κατάστημα αφού πουθενά δεν έγραψε όνομα, διεύθυνση κλπ;;;;;;;;;:angry:

Θα πηδήξω απο το παράθυρο:suicide2:

Πριν λίγο πελάτης στέλνει email και ξ3χ3ζ3ι πατόκορφα γιατί δεν ενημερώθηκε για την εξέλιξη της παραγγελίας και γιατί μετά απο 10 μέρες δεν έχει παραλάβει τα προϊόντα.

Προσπαθώ να δω τι έγινε και διαπιστώνω

1. Το όνομά του δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων

2. Λογαριασμό δεν έχει στο site

Τι είχε κάνει λοιπόν?????????

Σαν επισκέπτης είχε βάλει τα πράγματα στο καλάθι ΧΩΡΙΣ να γραφτεί και να προχωρήσει στο check out!!!

Δεν αναρωτιέται πως θα του τα στείλει το κατάστημα αφού πουθενά δεν έγραψε όνομα, διεύθυνση κλπ;;;;;;;;;:angry:

Θα πηδήξω απο το παράθυρο:suicide2:

Μάλλον είχε υπερβολική πίστη στο θαύμα της τεχνολογίας :p

.

.

.

.

Θα πηδηχτώ απο το παράθυρο:suicide2:

fixed :p

.......................

.....................

:

Καλά για στάσου να καταλάβω κάτι!

Μπαίνει στο "μαγαζί" Ο... Πελάτης, τι λέω;;!!

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ, και δεν μπορείτε να καταλάβετε την χάρη που σας κάνει , δεν αναριγείτε καθόλου που ένα μέλος από την εκλαμπρότατη φυλή των Μ@Μ@Κ@ , σας κάνει την τιμή να σας παραγγείλει , και εσείς δεν παραδίδετε για κάτι λεπτομέρειες και όνομα και διεύθυνση.... δικαιολογίες του κερατά!!!!

Ρε σεις μπήκε Ο Μ@Μ@Κ@Σ (!!!) στο μαγαζί λέμε και δεν ψυχανεμιστήκατε Τίποτε , Έτσι δυο ώρες πριν μια ανησυχία ένα τρέμουλο ...κάτι ....μια "δροσιά" να πούμε?????

Μα επιτέλους !!!

Κανείς σας δεν σκέφτηκε , μα ούτε ένας, ότι τα νύχια δεν τα έχουμε μόνο για να τα βάφουμε και να ξυνόμαστε...., άνθρωπος ;;;....???? ...ότι είναι και στιγμές που επιβάλετέ να τα μυρίσουμε κι όλας!!!

Α Ι Σ Χ Ο Σ ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

(καλα κουράγια!!!):worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.