Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Κορινθο βρεχει απο χθες το πρωι(8-9) ασταματητα.

Ειχα χρονια να δω τοσο βροχη.

Νταξ ειπαμε ωραια η βροχουλα την χρειαζεται ο τοπος ,ειδικα οταν ειναι με αργο ρυθμο οπως τωρα και οχι μπορες, αλλα οχι και ετσι το μαμησε.

Τα παράπονα Σου Στον Πατέρα Σου.

εγω παντως πηγα στο χωριο να δω τι γινεται, και εβγαλα 10 κουβαδες νερο....ελπιζω να μη με βρει η παραμονη με το φαρασι και την αντλια στο χερι...

Διαβάζω τα A Song of Ice and Fire με τρελή ατμόσφαιρα.

Έξω βροχή κακό.

Μέσα κρύο, κουβέρτες κτλ.

Έχει γεννήσει και το λυκόσκυλο του γείτονα, και το 1 λυκάκι το μόνο που κάνει είναι να γρυλίζει/ουρλιάζει.

Κάνω διακοπές μόνο κάθε μια ώρα για να αφομοιώσω τι διάβασα/ να ελέγξω το χάρτη/ να πάρω μια ανάσα.

Very good...very good.

Θα τα πάρω για να χουν παρέα τα άλλα μου

543300_3770054221339_1806729723_n.jpg

Από bookdepository.co.uk όπως πάντα.

Δεν είναι κάποια προσφορά.

Παρατηρώ όμως μια πτωτική τάση στις τιμές αυτές τις μέρες και εντάξει στα 3-4 βιβλία δε βλέπεις διαφορά, στα 21 όμως σήμερα που κοίταξα το basket ήταν 2,60 ευρώ λιγότερο το sum.

Προφανώς από πάνω ειδοποίηση "Some prices have been updated".

Χάζευα στο στιμ, και έπεσα πάνω στο Civ5. Στην αρχή με έψησαν τα 15€, μετά θυμήθηκα ότι έχω εξεταστική σε λίγες μέρες :(

Χάζευα στο στιμ, και έπεσα πάνω στο Civ5. Στην αρχή με έψησαν τα 15€, μετά θυμήθηκα ότι έχω εξεταστική σε λίγες μέρες :(

Και στο Amazon είχε 7,5$ το GOTY νομίζω, οπότε πάλι καλά που το σκέφτηκες λόγω εξεταστικής... :p

Χρόνια πολλά Lab!:)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=uxGG2EZM6Lo]OI ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ - Πρωτοχρονιατικα Καλαντα στο Γιαννη - YouTube[/ame]

/me περιμένει τον @sstav να πει τα κάλαντα, γυαλίζοντας ένα δίευρω :hehe:

Αργησα σήμερα....είχα περίπολο 08:00-12:00 -ως συνοδεία των παιδιών στις γειτονιές.

Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά

ψηλή μου δεντρολιβανιά

κι αρχή κι αρχή καλός μας χρόνος

εκκλησιά εκκλησιά με τ΄άγιο θρόνο .

Αρχή που βγήκε ο Χριστός

άγιος και πνευματικός

στη γη στη γη να περπατήσει

και να μας και να μας καλοκαρδίσει .

Aγιος Βασίλης έρχεται

κι όλους μας καταδέχεται

από από την Καισαρεία

συ 'σ΄αρχό- συ 'σ΄ αρχόντισσα κυρία .

Βαστά εικόνα και χαρτί

ζαχαροκάντιο ζυμωτή

χαρτί χαρτί και καλαμάρι

δες και με δες και 'με το παλικάρι .

Το καλαμάρι έγραφε

τη μοίρα μου την έγραφε

και το και το χαρτί μιλούσε

Αγιε μου Αγιε μου Βασίλη .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.