Jump to content

DJD

Recommended Posts

Αύριο Ελλάδα για τις γιορτές,

Δεν ξέρω πόσο θα μπω και πόσα κιλά θα πάρω, αλλά θα ευχηθώ από τώρα καλά Χριστούγεννα, και καλές γιορτές, και τις καλύτερες ευχές για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Πρόβατο άουτ!

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Αύριο Ελλάδα για τις γιορτές,

Δεν ξέρω πόσο θα μπω και πόσα κιλά θα πάρω, αλλά θα ευχηθώ από τώρα καλά Χριστούγεννα, και καλές γιορτές, και τις καλύτερες ευχές για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Πρόβατο άουτ!

ετοιμαζω κοκορετσια και κοντοσουβλια δηλαδης

βρε παιδιά στην Ελλάδα κανένα archos gamepad θα φτάσει ποτέ στα μαγαζιά η κατευθείαν παραγγελία από το εργοστάσιο :tw:

Έχεις λυσσάξει με το Archos gamepad.

Εμείς που προσπαθούμε να πάρουμε ένα Nexus 4 και δε μπορούμε ούτε από το εργοστάσιο να το πάρουμε, τι να πούμε; :hehe:

Pics or didn't happen..

Ημουν απασχολημενος εκεινη την ωρα δυστηχως.

Επειδη ομως θα ξαναπαω σε κανενα και θα μου αρχισει παλι κανεις τα περιεργα θα βγαλω.

Ημουν απασχολημενος εκεινη την ωρα δυστηχως.

Επειδη ομως θα ξαναπαω σε κανενα και θα μου αρχισει παλι κανεις τα περιεργα θα βγαλω.

Περιέργα όπως;

Έχεις λυσσάξει με το Archos gamepad.

Εμείς που προσπαθούμε να πάρουμε ένα Nexus 4 και δε μπορούμε ούτε από το εργοστάσιο να το πάρουμε, τι να πούμε; :hehe:

nexus limbo level >9000 :whistling

LG έψησα ένα optimus prime αφού έπεσε μέσα σε λεκάνη με νερό (μετά το ξανα έκανα μπάνιο με 45% οινόπνευμα και 55% νερό)

το μονο λάθος που έκανα ήταν να το αφήσω λίγο παραπάνω στον φούρνο

οπότε σχηματίστηκαν γραμμούλες στην οθόνη όπως όταν είναι το χώμα ξερό κάπως έτσι αλλά δια μαγείας όλα δουλεύουν και το touchcreen .... μόνο που η οθόνη ξεθόριασαν τα χρώματα λίγο !

Και επίσης το archos gamepad πότε θα έρθει :tomato::sarcastic:

Καλημέρα! Τι κρύο που έχει σήμερα...σκέφτομαι για αλλαγή να μην διαβάσω τίποτα :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.