Jump to content

DJD

Recommended Posts

Συμβαίνουν σήμερα:

1)To βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι με μία φίλη καθόμασταν μαζί και συμπληρώναμε δελτία τζόκερ.

Τα μισά νούμερα έβαζε αυτή και τα άλλα εγώ, ενώ σήμερα πρωί-πρωί με πήρε τηλ.να δω τι κάνω.

(να σημειώσω ότι δεν μπαίνω ποτέ σε πρακτορεία και είμαι άσχετος με το σπορ)

2) Σήμερα όλη η γειτονιά γύρω-γύρω δεν έχει τηλέφωνο/internet εκτός από εμένα!

Μάλιστα η ταχύτητα έχει ανέβει ελαφρά από χθες...

3) Περιμένω πράγματα από ebay από τον Ιούλιο, και τσακ σήμερα ο ταχυδρόμος με φάκελο!

Ανοίγω τον φάκελο και βλέπω μέσα κάτι που δεν έχω παραγγείλει ποτέ! Multicolor Car Bike Bicycle Cycling Tire Wheel 8pcs Valve Neon LED Flash Light | eBay

Τα στοιχεία μου σωστά έξω στον φάκελο, αλλά ο πωλητής άγνωστος....στο ebay history τίποτα, όπως και στο PayPal history. Ποτέ δεν μετέφερα λεφτά σε αυτόν, ούτε έχω αγοράσει ποτέ κάτι.....δεν τον ξέρω!

Παιδιά τι συμβαίνει με την περίπτωσή μου????:giveup:

Αυριο ειναι η κληρωση του τζοκερ.

Πας σε πρακτορειο και προσπαθεις να θυμηθεις τους αριθμους.

Παιρνεις τη φιλη σου τηλ και της ζητας 3 αριθμους.

Και αν σου κατσει ? :)

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Εγώ φταίω που σας λέω τον πόνο μου....αν κερδίσω το Τζόκερ θα σας δείξω εγώ!:p

(θα ποστάρω φωτό από Μαλδίβες μαζί με τρελά πιπίνια)

έχει αρχίσει να μου τη δίνει το spam filter του gmail. Μου έκοβε email που μου έρχονταν και ήταν στα γερμανικά, επειδή δεν είναι η γλώσσα που χρησιμοποιώ συνήθως... Έτη φωτός πίσω από το Outlook σε αυτό το θέμα. Κρίμα που ελέω android δε μπορώ να μετακομίσω πλήρως στο Outlook...

Συμβαίνουν σήμερα:

1)To βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι με μία φίλη καθόμασταν μαζί και συμπληρώναμε δελτία τζόκερ.

Τα μισά νούμερα έβαζε αυτή και τα άλλα εγώ, ενώ σήμερα πρωί-πρωί με πήρε τηλ.να δω τι κάνω.

(να σημειώσω ότι δεν μπαίνω ποτέ σε πρακτορεία και είμαι άσχετος με το σπορ)

2) Σήμερα όλη η γειτονιά γύρω-γύρω δεν έχει τηλέφωνο/internet εκτός από εμένα!

Μάλιστα η ταχύτητα έχει ανέβει ελαφρά από χθες...

3) Περιμένω πράγματα από ebay από τον Ιούλιο, και τσακ σήμερα ο ταχυδρόμος με φάκελο!

Ανοίγω τον φάκελο και βλέπω μέσα κάτι που δεν έχω παραγγείλει ποτέ! Multicolor Car Bike Bicycle Cycling Tire Wheel 8pcs Valve Neon LED Flash Light | eBay

Τα στοιχεία μου σωστά έξω στον φάκελο, αλλά ο πωλητής άγνωστος....στο ebay history τίποτα, όπως και στο PayPal history. Ποτέ δεν μετέφερα λεφτά σε αυτόν, ούτε έχω αγοράσει ποτέ κάτι.....δεν τον ξέρω!

Παιδιά τι συμβαίνει με την περίπτωσή μου????:giveup:

Αυριο ειναι η κληρωση του τζοκερ.

Πας σε πρακτορειο και προσπαθεις να θυμηθεις τους αριθμους.

Παιρνεις τη φιλη σου τηλ και της ζητας 3 αριθμους.

Και αν σου κατσει ? :)

To καρμα λεει να πας να παιξεις σε τζοκερ τον parcel No ή το serial του προιoντος σου ή αν εισαι ψαγμενος τον... λεξαριθμο του username του ebay seller.... :p

Αν σου κατσει βγαζεις την φιλη σου για καφε :hehe:

έχει αρχίσει να μου τη δίνει το spam filter του gmail. Μου έκοβε email που μου έρχονταν και ήταν στα γερμανικά, επειδή δεν είναι η γλώσσα που χρησιμοποιώ συνήθως... Έτη φωτός πίσω από το Outlook σε αυτό το θέμα. Κρίμα που ελέω android δε μπορώ να μετακομίσω πλήρως στο Outlook...

Εδώ και πολλά χρόνια το έχω πλέον στο "Safe List Only". Μια φορά στο τόσο κοιτάω αν έχει ξεφύγει κάτι και το βάζω στα safe. Με τόσο πολύ spam, προτιμώ να χάσω κάτι, παρά να χάνω τα καλά μέσα στο χαμό...

"Επαγγελματίας κασκαντέρ, μην το επιχειρήσετε"

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ!!! Μου έκοψε τη φόρα γιατί σκεφτόμουν να πάρω ένα αμάξι, να το μεταφέρω με γερανό στο κολυμβητήριο, να το ανεβάσω στο βατήρα των 10 μέτρων, να το δέσω πλάγια, να ανοίξω τις πόρτες (αφού δεν ανοίγουν αυτόματα!!!) και μετά να πάω στο βατήρα των 20 μέτρων και να πηδήξω ώστε να περάσω από μέσα... :suicide2:

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ!!! Μου έκοψε τη φόρα γιατί σκεφτόμουν να πάρω ένα αμάξι, να το μεταφέρω με γερανό στο κολυμβητήριο, να το ανεβάσω στο βατήρα των 10 μέτρων, να το δέσω πλάγια, να ανοίξω τις πόρτες (αφού δεν ανοίγουν αυτόματα!!!) και μετά να πάω στο βατήρα των 20 μέτρων και να πηδήξω ώστε να περάσω από μέσα... :suicide2:

Οι πόρτες δεν ανοίγουν αυτόματα.

πρεπει να το γραψουν για να μην εχουν καμια ευθηνη..

victor αυτο ειπε :p οτι δεν ανοιγουν οποτε θα πρεπει να το κανει εκεινος :p

Τι? που? πως? πότε?

διαφήμιση για αυτοκίνητο -μου διαφεύγει η μάρκα στην οποία κάποιος βουτά από βατήρα και περνά μέσα από τις ανοιχτές πόρτες του

διαφήμιση για αυτοκίνητο -μου διαφεύγει η μάρκα στην οποία κάποιος βουτά από βατήρα και περνά μέσα από τις ανοιχτές πόρτες του

Κανά λίνκ παίζει? όποτε είναι ευκολο... Δεν βλέπω ελληνική τηλεόραση εδώ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.