Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Καλημέρες

Χριστουγεννιάτικος ο λάμπης σήμερα...ετοιμάζεται διαγωνισμός νομίζω....

Αγιε μου Βασίλη (@Αστρολάβος) πότε θα αλλάξει το Look του site????

Καλημέρεςςςς :)

Ψιλοάρρωστος μεν, έτοιμος για ΣΚ επιτέλου δε...

Μία οι εκθέσεις με τι δουλειά, μια οι ελιές στα χωριά, θα λιώσωωωωωω

wrong method έγραψε:
με το update του ff σε 17.0.1 χάθηκαν όλα τα login/passwords...είναι δυνατόν να είμαι τόσο καντέμης; :confused:

same. :bye:

DJD έγραψε:
lastpass ρε παιδί.. lastpass!
  YDinopoulos έγραψε:
^^

:T: Αυτο και το XMarks πραγματικα αξιζουν τα € τους !!!

εμ ναι,στερνή μου γνώση...την είχα ξαναπατήσει σε update αλλά δεν βάζω μυαλό μάλλον :slap:

εδιτ: τουλάχιστον δεν είμαι μόνο εγώ από ότι βλέπω :hehe:

εδιτ2:βρήκα τα βασικά τουλάχιστον,το του lab το θυμάμαι απ'εξω,το road bike και το mtbr,twitter,skydrive ok

wrong method έγραψε:
εμ ναι,στερνή μου γνώση...την είχα ξαναπατήσει σε update αλλά δεν βάζω μυαλό μάλλον :slap:

:coax:

wrong method έγραψε:

" Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του"...

wrong method έγραψε:

... εμείς οι βλάχοι ... όπως λάχει ...

Γιαυτό, επειδή έχω 3 pc synced, κάνω πρώτα το 1ο, πέρνει τα syncs από τα άλλα και τα υπόλοιπα με τον ίδιο τρόπο και δεν χάνεις τίποτα :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.