Jump to content

DJD

Recommended Posts

Φυσικό πράμα που δεν μπορείς να πάθεις κάτι κακό.

Αυτες τις γενικουρες ποιος σας τις εχει πει και τις αναπαραγετε??

Και καποια μανιταρια... φυσικα πραγματα ειναι...

Οπως λεει κι ενας σοφος "ολα τα μανιταρια ειναι φαγωσιμα, απλα καποια τρωγονται ΜΟΝΟ μια φορα" :p

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

δίνεις ιδέες σε μερικούς, δε κάνει να τα λέμε αυτά :p

@NoVDSL εγώ ένα μηχανικό πληκτρολόγιο θέλω, γιατί ο PS2 to usb controller τα έχει παίξει (για 2η φορά) και δε θέλω να δίνω πάλι για καινούριο. (ας έχει και κινέζικο Layout δε με νοιάζει) xD

Παιδια μηπως το εχετε παρακανει λιγο με τις κοκκινες καρτες?

Νταξ ελεος δλδ.

Μια ψιλο offtopic ερωτηση εκανα και μου τραβηξε κοκκινη ενας mod.

Νταξ ελεος δλδ.

Red is the new yellow, δεν το ήξερες;

Νταξ ελεος δλδ.

Και συνεχίζεις ακάθεκτος. Εκτός του γεγονότος ότι στους κανονισμούς λέμε ότι "Εάν κάποιο θέμα ή μήνυμα παραβεί οποιονδήποτε από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης, απαγορεύεται να συνεχιστεί η συμμετοχή των μελών του forum σε αυτό. Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις θα πρέπει να υποβάλλονται με (PM - Προσωπικό μήνυμα) ή e-mail στους moderators ή τους administrators.". Άρα αν είχες κάποιο θέμα με την ποινή σου θα έπρεπε να επικοινωνήσεις μαζί μας με πμ. Από την άλλη, βγαίνεις και σκούζεις στο ΠΟΘ ("Αν κάποιο μέλος πιστεύει ότι δεν έχει "δικαιωθεί" θα πρέπει να απευθυνθεί στους Administrators του TheLab.gr είτε μέσο προσωπικού μηνύματος είτε μέσω email"), καταφέροντας να είσαι off-topic στο πιο off-topic θέμα της off-topic κατηγορίας:p

Έχε χάρη που έρχονται τα γενέθλιά σου αλλιώς θα σε ξανακαμπάνιαζα:hehe:

TImyL.jpg

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=mN7LW0Y00kE]Dean Martin - Let it Snow! - YouTube[/ame]

Ρε παίδες ο [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] που εξαφανίστηκε;

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. Νέο και ταλαντούχο παιδί ΚΡΙΜΑ να χαραμίζεται σε fora.

Ας πατήσει κι αυτός τα 40βάλε, ας παντρευτεί και τότε ας επιστρέψει.

:rofl: :rofl:

How to destroy the universe

Director: zomg

και που θα βρει τα λεφτά να πληρώσει τα έξοδα; αν γεννήσει πρόβατα κάτι γίνεται (θα παίρνει bonus).

Καλά είμαι με το σκύλο. Εκτός αν φορολογηθεί και το κατοικίδιο. Κρίμα είναι να τον μαγειρέψω.:ph34r:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.