Jump to content

DJD

Recommended Posts

που πας ρε κοπέλα μου με τις πατσές έξω;και καλά εσύ νομίζεις ότι είσαι η Kate Moss,

δεν βρέθηκε ένας να σου πει ότι μοιάζεις με σημαδούρα για τις βάρκες; :unsure:

Εισαι ρατσιστης, και αυτες πρεπει να βρουν καποιον να μαμη8ουν.

Βεβαια το θεμα ειναι τι φταιμε εμεις να τις βλεπουμε πριν μαμηθουν αλλα δε βαριεσαι... :hehe:

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Εισαι ρατσιστης, και αυτες πρεπει να βρουν καποιον να μαμη8ουν.

Βεβαια το θεμα ειναι τι φταιμε εμεις να τις βλεπουμε πριν μαμηθουν αλλα δε βαριεσαι... :hehe:

μιλάμε για XXXXX large μέγεθος,πως ήταν το χέλι στην μεγάλη απόφραξη με τον Τσάκωνα;κάτι παρόμοιο :nothing:

Με την αλλαγη της γοογλε απ'το πρωι ειχα 6 πελατες με την αιτιολογια πως χαλασε το ιντερνετ

Ποιά αλλαγή; Το ίδιο το βλέπω.

μιλάμε για XXXXX large μέγεθος,πως ήταν το χέλι στην μεγάλη απόφραξη με τον Τσάκωνα;κάτι παρόμοιο :nothing:

Ρε μπας και ειδες την τυπισσα που ηθελε να μου νοικιασει εκεινο το σπιτι ? :hehe:

Ποιά αλλαγή; Το ίδιο το βλέπω.

Αλλαγη στην εμφανιση αποτελεσματων αναζητησης.

Εχει γραφτει καπου στον λαμπη αλλα δεν το βρισκω τωρα.

ξερει κανεις πως παιζεται το συστημα με στανταρ στο παμε στοιχημα και ποιες ειναι οι αλλαγες στις στηλες?

Πολύ διάβασμα έχει πέσει τελευταία το κέρατο μου μέσα... ούτε στις πανελλήνιες δε διάβαζα έτσι :hehe:

Πολύ διάβασμα έχει πέσει τελευταία το κέρατο μου μέσα... ούτε στις πανελλήνιες δε διάβαζα έτσι :hehe:

8/10 που θα το διαβάσουν αυτό, δεν θα τις πρόλαβαν Κώστα!

Έβγαλε το black friday το Battlestar Galactica Boxset στις 29 λίρες.

Το συνειδητοποιώ μισή ώρα μετά αφού έχει γίνει 100% claim με full waiting list. Είμαι μπροστά από την οθόνη 45λεπτά περιμένοντας να αδειάσει μια θέση στην waiting list. Έχει εμφανιστεί 7 φορές το κουμπάκι join waiting list, αλλά με το που πήγαινα να το πατήσω είχε ήδη εξαφανιστεί. Την 8η τα καταφέρνω τελικά. Μετά από 10 λεπτά βγαίνει μήνυμα sold out...

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

[ame]http://www.amazon.co.uk/Battlestar-Galactica-Complete-Series-Blu-ray/dp/B0027UY8B8/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1353669718&sr=8-3[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.