Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
hydra..δεν πιστευω να εμπορευεσαι εσυ τα εισητιρια ??:hehe:

Γι αυτό επιμένω ότι δεν είναι τσάμπα. :laughing:

με το καλημέρα στις 9 το πρωί η Dell μου έφερε την τρίτη κατά σειρά οθόνη προς αντικατάσταση της παλιάς που χάλασε.

Νταξ, έχουν πραγματικά φοβερό σέρβις αλλά έχει αρχίσει να μου τη δίνει αυτή η ιστορία κάθε τρεις και λίγο :p

αν αγόρασες 3, και σου χαλάσαν όλες τι να πω, με τόσα λεφτά θα αγόραζες τη καλύτερη Eizo και δεν θα ήθελες κανένα service :p

ρε κόλλημα με την ΕΙΖΟ. :p

Μια αγόρασα, το 2010 χάλασε πριν κανα μήνα και από τότε επειδή στέλνουν refurbished μου έχουν στείλει τρεις γιατι κάθε μια είχε άλλο προβλημα (μικρό ή μεγάλο). Δίνεις την παλιά, παίρνεις την καινούργια και καθάρισες (και με δικά τους έξοδα)

με το καλημέρα στις 9 το πρωί η Dell μου έφερε την τρίτη κατά σειρά οθόνη προς αντικατάσταση της παλιάς που χάλασε.

Νταξ, έχουν πραγματικά φοβερό σέρβις αλλά έχει αρχίσει να μου τη δίνει αυτή η ιστορία κάθε τρεις και λίγο :p

Πολύ Μητσοτάκης είσαι ρε φίλε μου με τις οθόνες:p

Αν σπάσεις το ρεκορ μου ξαναγράψε. 5 in a row εδώ. Για ψύλλου πήδημα τις άλλαζα.

New toys in da house κι εγώ είμαι στην δουλειά για 10ωρο+ :mad:

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

Νιώθω πολύ ηλίθιος.. Έχασα εργαστήριο γιατί δε με ξύπνησε το κινητό :toomuchne. Το βράδυ 2+ που την έπεσα είχε 34% και το πρωί στις 8.30 τα είχε κακαρώσει.. :wall:

Δίνεις την καινούρια, παίρνεις την παλιά (refurbished)

FIXED

Νιώθω πολύ ηλίθιος.. Έχασα εργαστήριο γιατί δε με ξύπνησε το κινητό :toomuchne. Το βράδυ 2+ που την έπεσα είχε 34% και το πρωί στις 8.30 τα είχε κακαρώσει.. :wall:

Και υποτίθεται είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ. 34% η μπαταρία και δεν το έβαλες να φορτίσει, καλά να πάθεις!!:p

εγω ξυπναω 9.15 αλλα δε σηκωθηκα και ξαναξυπνησα 5-10 λεπτα πριν το εργαστηριο...

εγινα Λούης που λεμε:banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.