Jump to content

DJD

Recommended Posts

Ήθελες games στο Γκάζι!!!!

Τηλέφωνο πήρες απ' το μελαχρινό στη διοργάνωση;

και τα άλλα τα ξανθά αλλά 1,80 για παρέλαση

Τί έγινε; Πού; Πότε; Ποιες;

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
απο την μια λεω θα παρω την αστυνομια.. αλλα απο την αλλη, λεω καποιος απο την γειτονια θα ειναι και βρεθηκε.

Και αν δεν ήταν? Που ξέρεις ότι δεν κατέβηκε μετά από 10 λεπτά, πήρε το αυτοκίνητο και έγινε λούης :p

Από την άλλη, 1-2 γνωστοί μου, μου έχουν πει πολύ περίεργες ιστορίες με μπάτσους, κλεμμένα μηχανάκια και παραβιασμένα αυτοκίνητα. Τα μισά αν ήταν αλήθεια, σημαίνει ότι είναι όλοι (μπάτσοι, κλέφτες, συνεργεία) ένα τσούρμο από λαμόγια.

Αααχχχ....ονειρεύομαι την ημέρα που η στρουμπουλούλα ταχυδρόμος μου με επισκεφτεί, και εγώ θα πάρω μεγάλη χαρά!

better version

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xzrHMKA2wOQ&feature=share]TO ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ-TO POYLAKI TSIOY-R.I.P FOR METALHEADS METAL VERSION - YouTube[/ame]

Έβαλαν σε λειτουργία τους ηλεκτρονικους πίνακες αφίξεων στους σταθμούς του ηλεκτρικού. Wow :p

Sent from my Galaxy Tab 2 10.1 using Tapatalk

Ούτε καν. Δοκιμαστικό θα ήταν... Σε κανονική λειτουργία δε νομίζω να προλάβουμε να τα δούμε. Τα παιδιά μας ίσως...

Αααχχχ....ονειρεύομαι την ημέρα που η στρουμπουλούλα ταχυδρόμος μου με επισκεφτεί, και εγώ θα πάρω μεγάλη χαρά!

καταπατωντας τον κανονα.......+1.

Ας ειναι και αντρας...δεν εχω προβλημα :hehe: ..απλα πριν πεθανω θα ηθελα να δω ενα ταχυδρομο στη ζωη μου απο κοντα!

"Your Raspberry Pi order was despatched today.

If you ordered a Raspberry Pi board as part of your order we are pleased to inform you that we have sent you the upgraded 512MB Revision 2 board to thank you for your continued patience.

We hope this upgrade is acceptable to you."

No shit Sherlock. Αυτό έλειπε να μην το αναβάθμιζαν ενώ περιμένω 4.5 μήνες.

Για λάδι βάλε Κορωνέικες

δειτε στη χαλκιδικη με απειροελαχιστο ποτισμα το καλοκαιρι πως εγιναν κατι Κορωνεικες :p (βεβαια το χειμωνα εριξε ΠΟΛΥ νερο εδω)

κανα καλαματιανος να τη δει και σχετικος υπαρχει να μου πει αν ειναι στο μεγεθος αυτο εμπορευσιμη? Αστρολαβε παρε μπρος :p

post-101-1416076812,8212_thumb.jpg

δειτε στη χαλκιδικη με απειροελαχιστο ποτισμα το καλοκαιρι πως εγιναν κατι Κορωνεικες :p (βεβαια το χειμωνα εριξε ΠΟΛΥ νερο εδω)

κανα καλαματιανος να τη δει και σχετικος υπαρχει να μου πει αν ειναι στο μεγεθος αυτο εμπορευσιμη? Αστρολαβε παρε μπρος :p

Πως πάνε οι ελιές από εκεί; Η μάνα μου έχει 30 ρίζες στα δερβενοχώρια (Σύνορα Αττικής και Βοιωτίας) και είναι γεμάτες, διόρθωση, ΓΕΜΑΤΕΣ. Τα κλαδιά μοιάζουν λες και είναι τσαμπιά με σταφύλια. Το κακό ότι επειδή είναι πάρα πολλές δεν έχουν μαυρίσει.

Εδω εχουμε πνιγει στην Ελια, τα ελαιοτριβεια δεν προλαβαινουν...Πυρηνικος πολεμος λεμε προχθες που πηγα να κλεισω ρανετβου με ειπαν σε 12 μερες απο σημερα (χαμος κυριολεκτικα)

Κεφαλονιά, από την άλλη, το ελαιοτριβείο που πάμε, κλειστό, και ανοίγει μόνο με ραντεβού. Δεν έχει τίποτα σε όλο το νησί :hm: Και δε βγάλανε και μέλι φέτος κανείς. Από σταφύλια/κρασί δεν ξέρω τι κάνανε. Αν ούτε τα αμπέλια βγάλανε τίποτα, πολύς κόσμος θα έχει δύσκολο χειμώνα :(

Δεν παίζει ρόλο το μέγεθος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.