Jump to content

DJD

Recommended Posts

με το καλημέρα στις 9 το πρωί η Dell μου έφερε την τρίτη κατά σειρά οθόνη προς αντικατάσταση της παλιάς που χάλασε.

Νταξ, έχουν πραγματικά φοβερό σέρβις αλλά έχει αρχίσει να μου τη δίνει αυτή η ιστορία κάθε τρεις και λίγο :p

ρε κόλλημα με την ΕΙΖΟ. :p

Μια αγόρασα, το 2010 χάλασε πριν κανα μήνα και από τότε επειδή στέλνουν refurbished μου έχουν στείλει τρεις γιατι κάθε μια είχε άλλο προβλημα (μικρό ή μεγάλο). Δίνεις την παλιά, παίρνεις την καινούργια και καθάρισες (και με δικά τους έξοδα)

με το καλημέρα στις 9 το πρωί η Dell μου έφερε την τρίτη κατά σειρά οθόνη προς αντικατάσταση της παλιάς που χάλασε.

Νταξ, έχουν πραγματικά φοβερό σέρβις αλλά έχει αρχίσει να μου τη δίνει αυτή η ιστορία κάθε τρεις και λίγο :p

Πολύ Μητσοτάκης είσαι ρε φίλε μου με τις οθόνες:p

Αν σπάσεις το ρεκορ μου ξαναγράψε. 5 in a row εδώ. Για ψύλλου πήδημα τις άλλαζα.

Δίνεις την καινούρια, παίρνεις την παλιά (refurbished)

FIXED

Νιώθω πολύ ηλίθιος.. Έχασα εργαστήριο γιατί δε με ξύπνησε το κινητό :toomuchne. Το βράδυ 2+ που την έπεσα είχε 34% και το πρωί στις 8.30 τα είχε κακαρώσει.. :wall:

Και υποτίθεται είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ. 34% η μπαταρία και δεν το έβαλες να φορτίσει, καλά να πάθεις!!:p

Χθες ξύπνησα στις 8:05, μάθημα (πολύ βαρετό) είχα στις 9, έφαγα, και από τις 8:25 μέχρι 8:35 μαδούσα μαργαρίτες.. "Να πάω στο μάθημα ή να κοιμηθώ άλλα 45 λεπτά?"

Τελικά πήγα στην σχολή.

Cook your sh*t with torchlights! :worship:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=goWuvXz1qC4&feature=g-all-u]Thanksgiving Turkey Cooked with Flashlights!! - YouTube[/ame]

4100 Lumens o καθενας,ματαρια 14.4v 12x2 3A 1500mAh,λαμπα 100W Αλογονου

$199.95 :happy2:

ρε κόλλημα με την ΕΙΖΟ. :p

Μια αγόρασα, το 2010 χάλασε πριν κανα μήνα και από τότε επειδή στέλνουν refurbished μου έχουν στείλει τρεις γιατι κάθε μια είχε άλλο προβλημα (μικρό ή μεγάλο). Δίνεις την παλιά, παίρνεις την καινούργια και καθάρισες (και με δικά τους έξοδα)

4Κ UHD να υποθέσω έτσι ?

όλη η europe έχει πέσει πάνω στο amazon.co.uk και στα black friday deals ?

Μέσα σε 30 δεύτερα έκαναν φτερά 40+ κομμάτια (φαντάζομαι, από το πώς ανέβαινε το ποσοστό claim) από το [ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005FQNDNK/ref=oh_details_o00_s00_i00]Logitech Harmony 600 Universal Remote - Refresh: Amazon.co.uk: Electronics[/ame]. από το waitlist πρόλαβα και πείρα ένα πρός 19λίρες (τσάμπα μτφρκα)

Χθες ξύπνησα στις 8:05, μάθημα (πολύ βαρετό) είχα στις 9, έφαγα, και από τις 8:25 μέχρι 8:35 μαδούσα μαργαρίτες.. "Να πάω στο μάθημα ή να κοιμηθώ άλλα 45 λεπτά?"

Τελικά πήγα στην σχολή.

Στο μάθημα πήγες;

Στάλθηκε από το GT-I9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.