Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Έβαλαν σε λειτουργία τους ηλεκτρονικους πίνακες αφίξεων στους σταθμούς του ηλεκτρικού. Wow :p

Sent from my Galaxy Tab 2 10.1 using Tapatalk

Έβαλαν σε λειτουργία τους ηλεκτρονικους πίνακες αφίξεων στους σταθμούς του ηλεκτρικού. Wow :p

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ....

Και τι λένε; "Σύντομα κοντά σας" ; :p

καλό. Για μια στιγμή το πίστεψα

Όχι ρε, αλήθεια. Τουλάχιστον σε Μοσχάτο και Καλλιθέα που παρατήρησα λειτουργούσαν κανονικά. Για τους άλλους σταθμούς δεν ξέρω :p

νομίζω πρέπει να ξανανεβάσω την τάση του επεξεργαστή σε stock επίπεδα. Άρχισε να κάνει κρύο στο δωμάτιο :hehe:

που να παρει η ευχη μου ρθε beta key και θα αναγκαστω να ακυρωσω τα παντα για ολο το ΣΚ....χαλιααααα :hehe:

Συνουσιάζεται η wind.(θελω καρτα την εχω αναγκη)

Ενεργοποιήθηκε το πρωι η γραμμη.Συνδεομαι στα 12,222.Srn 9-10+.

Μπαινω dmt να το ριξω λιγο το ριχνω...ακλονητο το rate 12,222.

Oτι και να κανω δεν ανεβαινει.Απο τα 16+ που ειχα με hol,στα 12,222

Μιλαω στο τηλεφωνο με ενα στοκο/μπετοβλακα,του λεω το&το,,απαντηση με ηλιθια φωνη:

-μα πως το ριχνεις το snr αφου δεν μπορεις μονο εμεις μπορουμε!

Ε να που μπορω πανιβλακα.

Μου λεγε τα δικα του για κανα τεταρτο,ακρη δεν εβγαλα.

Που ειναι τα γραφεια τους να παω με TNT?

Που ειναι τα γραφεια τους να παω με TNT?

Στο Σύνταγμα. Πάρε το μετρό. Μόλις βγεις στην πλατεία είναι εύκολο να διακρίνεις το κτήριο.

vouli.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.