Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

και getta Martens

και Wehrmacht

και used "παπιες" του 60 & 70

και redline ορειβατικα

και κλασσικα timberland μποτακια

και κλασσικοτερα timberland σκαφατα

και τριπατα raveαδικα-fila

και λιωμενα allstarακια

και stansmith με οτι μαρκαδοροcustomια χωρουσαν

και adidas superstars

και τα πρωτα Jordan & air max

και τα reebok pump

και και και...

η καθε γενια εχει μαλλον και τα δικα της πατουμενα οροσημα

(τουλαχιστον για τις ηλικιες εκεινες που τα παπουτσια αποτελουσαν συνειδητα ενα ειδος statement)

Aν μη τι αλλο παντως ειχαμε επιλογες :hehe:

Σήμερα σκηνικό στην εταιρία:

Αρχιμανδρίτης (δεν είμαι σίγουρος για το άμα μετέφρασα τον βαθμό του σωστά από τα ρωσικα) ήρθε για θρησκευτικό τουρισμό στην ελλάδα και έκανε φασαρία στην εταιρία γιατί δεν παρείχαμε κοπέλα στο δωμάτιο XD epic

Part II

Ήρθε σήμερα στα κεντρικά μας και άρχισε κήρυγμα XD

"Και εγώ είμαι μεγάλος" "και έχω άκρες με μεγάλες εταιρίες" "Και χθες ήθελα να μιλήσω με τον πρόεδρο (our ultra big boss) τις εταιρίας και δεν δέχτηκε!.. Να βρει χρόνο να με πάρει τηλέφωνο να του τα ψάλω"

EPIC!!!

-You just went full retard. Never go full retard.-

[ame]

[/ame]

sorry αλλα αμάν αυτοί οι ρώσοι :p

Τους Ρώσους μην τους κατηγοράς, αυτοί σου δίνουν για να φάς [ame=http://www.youtube.com/watch?v=3sRvIsZbpM8]®[/ame]

Εάν οι άλλες επιλογές είναι χέσιμο και πέσιμο, προτιμώ να πάω από γλύψιμο.

ναι λες και παίζει να ισχύει.

ε μα τι, να μην κάνουμε τίποτα στο τέλος, ούτε να φάμε μπορούμε, ούτε να πιούμε, ούτε να καπνίσουμε ( καλα γιαυτό προσωπικά χέστηκα) ε να μην μπορούμε ούτε να γλείψουμε; Στο τέλος θα μας πουν οτι απαγορεύετε να ξυνόμαστε

Οι μαστόροι είναι universal ράτσα κι αυτοί από ότι φαίνεται, σαν τους ταξιτζήδες, σε όλες τις χώρες ίδιοι :p Πρέπει να σου σπάσουν τα νεύρα για να βγει άκρη... :X:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.