Jump to content

DJD

Recommended Posts

Δεν με θέλει αυτή την περίοδο. Από το ένα στραβό στο άλλο. Ξαφνικά αποφάσισε να πεθάνει ο μεγαλύτερός μου δίσκος των 2ΤΒ. Και να πω ότι τον ζαλίζω; Σε εξωτερική θήκη τον έχω. Πήγα να τον βάλω και βαράνε οι κεφαλές. Κάνει 10 κλικς και αυτό ήταν.

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Θα σου απαντούσα, αλλά θα με βρίσει ο αστρολάβος (και θα έχει και δίκιο). Οπότε, κάνε θέμα :p

Θα σου απαντούσα, αλλά θα με βρίσει ο αστρολάβος (και θα έχει και δίκιο). Οπότε, κάνε θέμα :p

μα δεν περιμένω απάντηση :p !!!

επίσης έχουμε pm :p

απλά είναι κάτι φυσιολογικό που μου ήρθε πριν λίγο στην κεφάλα

υψηλός χρονισμός με ωραία timings στην RAM

ή

χαμηλός χρονισμός με timings που σκοτώνουν

ιδού η απορία

default καθως δεν δινει διαφορα που αξιζει να ασχοληθεις

καλημερα, σημερα ειναι να βαλω αλλες 20 ελιες για λαδι εκει που ειχα το αμπελι, μεγαρειτικες ή καλαμων? τι λεει το φορουμ...κατα τα αλλα η βαρεμαρα χτυπαει ταβανι..

<3 amazon

Extended Christmas Returns Policy:

We've specially extended our returns period for the Christmas season. Items purchased from Amazon.co.uk and dispatched during the period from November 1, 2012 to December 31, 2012 inclusive may be returned at any time before midnight on January 31, 2013. Our returns policy will revert to the standard 30-day period for items purchased after December 31, 2012.

Δεν με θέλει αυτή την περίοδο. Από το ένα στραβό στο άλλο. Ξαφνικά αποφάσισε να πεθάνει ο μεγαλύτερός μου δίσκος των 2ΤΒ. Και να πω ότι τον ζαλίζω; Σε εξωτερική θήκη τον έχω. Πήγα να τον βάλω και βαράνε οι κεφαλές. Κάνει 10 κλικς και αυτό ήταν.

Συνδέθηκε εσωτερικά, τα κλικαρίσματα τα κάνει κατά την εκκίνηση αλλά αναγνωρίστηκε. Συνδέθηκε αφού είχε μπουτάρει το PC σε windows διότι όταν τον έβαζα στην αρχή κολλάγανε κατά το boot.

Πολύ γκαντεμιά εχτές ρε μαμώτο, ελπίζω να με ψιλό ξεχρεώσει σήμερα...:hm:

No.png

Νομίζω σταμάτησα να αναπνέω κάποια στιγμή.

Και το πουλακι τσιου, το πουλακι τσιου... :blink:

No.png

Νομίζω σταμάτησα να αναπνέω κάποια στιγμή.

Get your arse off the new paintwork! And stop climbing all over the ******* seats!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.