Jump to content

DJD

Recommended Posts

Παω χθες σε γνωστο μαγαζι για να παρω ισοθερμικο κολαν.

Μου προτεινει ενα με τιμη στο ραφι 30ε και μου λεει για σενα 25 :hug:

Μιας και εχω παρει παρα πολλα πραγματα απ'το συγκεκριμενο μαγαζι (τσαντακι μηρου, κολαρο λαιμου ισοθερμικο, full face, ισοθερμικα για την γυναικα κλπ)

Της κανω της κοπελας, μου το αφηνεις 20ε και ειμαστε κομπλε ΟΚ μου λεει κανενα προβλημα :mobile:

Χ€στηκα απ'τη χαρα μου και φυγαμε...

Σημερα μπαινω στο νετ και ψαχνω για το κολαν... μεγαλυτερη τιμη που βρηκα 14€ :spell:

Αντε καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε !

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
^^

JoeZ4.jpg

Not really, προτιμησα ενα μαγαζι που ξερω και εχει ωραια εξυπηρετηση.

Τωρα εγω το πηρα και ηδη σημερα το πρωι τα ποδια μου δεν εγιναν παγακια στη μηχανη.

Απο μενα "εφαγε" 5€ δεν βαριεσαι... τους αλλους που τρωει τα 15αρια σκεφτομαι :hehe:

δεν είναι μεγάλη διαφορά για κάτι που το αγοράζεις απο μαγαζί και όχι απο ιντερνετ. έχουν παραπάνω έξοδα.

Μα για αυτό κλείνουν τα μαγαζιά. Διότι ο κόσμος πλέον το σκέφτεται να πληρώσει 5-10-15-ΧΧΧ€ επειδή η υπάλληλος είναι όμορφη ή ο ψιλικατζής είναι χρόνια στην γειτονιά και φαίνεται καλός άνθρωπος.

κάνουν πάλι έργα, αλλάζουν το δρόμο, καλύτερα να άκουγα τη φασαρία του τροφοδοτικού που είχα παρά μπουμπουνητά και οδοστροτήρες. Ας κάνω setup με 9 delta 12άρηδες :hehe:

κάνουν πάλι έργα, αλλάζουν το δρόμο, καλύτερα να άκουγα τη φασαρία του τροφοδοτικού που είχα παρά μπουμπουνητά και οδοστροτήρες. Ας κάνω setup με 9 delta 12άρηδες :hehe:

30049446.jpg

>Καθηγητής ΤΕΙ Πληροφορικής βάζει project

>Zητάει να του παραδοθεί εκτυπωμένο

>Δεν θέλει να το πάρει σαν αρχείο από το eclass, ούτε συννημένο .doc σε email διότι λέει παίρνει πολλά mails και τα μπερδεύει.

>Δεν δέχεται χειρόγραφα.

>Είναι στραβός ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε;

Discuss

Εγώ φυσιολογικό το βρίσκω. Αν δε θέλει ηλεκτρονικά, δεν βλέπω το κακό απλώς να εκτυπώσετε αυτά που γράψατε, να τα δέσετε με ένα σπιράλ και να είναι όμορφο, έτοιμο για παράδοση.

Πολλοί καθηγητές δεν θα ήξεραν καν τί είναι το mail αν δε τους έφτιαχνε το Πανεπιστήμιο.

Ο μαθηματικός μας είναι τελείως δεινόσαυρος, καθώς λέει, με τους Η/Υ.

Αν και είναι μορφή κατά τ' άλλα. :p

Δουλειά του δεν είναι αυτή όμως;

Ξέρει κανείς καμιά δουλειά να είναι ξεκούραστη και ανεμπόδιστη;

Γιατί να μετακυλείται το βάρος στους φοιτητές;

Δηλαδή εγώ πέρυσι που δούλευα σαν το σκύλο τι έπρεπε να πω, "Μη μου φέρνετε άλλα αυτοκίνητα γιατί μπερδεύομαι;"

Trivia: ο καθηγητής διδάσκει Κατανεμημένα Συστήματα στο teilar

Εμείς εδώ στο ΕΠΠ teiher έχουμε μηχανοργάνωση και μηχανογράφηση uber, δόξα τω Θεώ

Το οτι δεν θελει ε-μαιλ και χειρογραφο αλλα το θελει εκτυπωμενο δεν ειναι κατι παραλογο απλα η ιδιαιτεροτητα του συγκεκριμενου καθηγητη.Δεν ειναι δα και κατι το απιστευτα δυσκολο να γινει ... :jump:

Αν φοβάται την αρνητική αξιολόγηση και την απόλυση θα σου πω για το πότε μαθαίνει να δέχεται e-mail.

Αν φοβάται την αρνητική αξιολόγηση και την απόλυση θα σου πω για το πότε μαθαίνει να δέχεται e-mail.

Πας καλά ρε ; Στην Ελλάδα τέτοια αίσχη ;

Άκου εκεί αξιολόγηση καθηγητή...απολυση...

Ντροπή σου και μονο που τα ανέφερες...

:dirol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.