Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
βαριέμαι απίστευτα...
ξεκίνα

Pokemon Fire Red, Lead Green

Sapphire, Emerald, Ruby

Diamond Pearl Platinum

Black White

Black2 White2

Pokedex full, Ev trained όλα, Gold trainer card και δίπλωμα :turn:

ξεκίνα guild wars 2

Πήρα απόφαση να το αφήσω οπωσδήποτε για καλοκαίρι.

Δεν ξέρω πώς θα αντέξω, στη σχολή έχουν φτιάξει ήδη guild, με ξεσηκώνουν κάθε φορά, αλλά άμα κολλήσω... κόλλησα, και έχω πολλές υποχρεώσεις φέτος. :nothing:

ΨΟΦΟΣ τα mmo.

Πάρτε μια κιθάρα και αρχίστε να τραγουδάτε για την Ειρήνη.

ή την Αγάπη. =)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=my8Xz-AumAI]NightpowerGR - Βραδιά Ποίησης - YouTube[/ame]

Τι δηλαδη να παρατησουμε ΜΜΟ και να γινουμαι ποιητες και τραγουδιστες.Μπα δεν το νομιζω ;Ρ

ΨΟΦΟΣ τα mmo.

Πάρτε μια κιθάρα και αρχίστε να τραγουδάτε για την Ειρήνη.

ή την Αγάπη. =)

Μαζί σου, χτες έπιασα τη φλογέρα και έπαιζα Concerning the Hobbits από τη βαρεμάρα μου. :p

Έχω ξεχάσει νότες. :(

ξεκίνα

Pokemon Fire Red, Lead Green

Sapphire, Emerald, Ruby

Diamond Pearl Platinum

Black White

Black2 White2

Pokedex full, Ev trained όλα, Gold trainer card και δίπλωμα :turn:

βαριέμαι είπα, όχι θέλω να αυτοκτονήσω

Δυο εμβατήρια, αφιερωμένα στην Π.Α. και το προσωπικό της που γίορταζε τις προάλλες (Αρχαγγέλου Μιχαήλ)

[ame]

[/ame]

[ame]

[/ame]
έβαλα το mouse pad στο πλυντήριο και έγινε τζι-τζι λέμε..λες και το πήρα σήμερα!!

Έχω ένα mouse pad εδώ και καμιά 10αριά χρόνια. Πρέπει να το έχω πλύνει καμιά 30αριά φορές.

Μου φέρανε μια αρχαιολογία PC για καθαρισμό & φορμάτ το απογευμα... Του βαζω να περναει XP, και μεσα στην ακρα ησυχία ωρα που 'ναι, ακούγεται στο reboot το κλασσικό alignment των floppy...

Κόντεψα να βάλω τα κλάμματα απο την συγκίνηση. :p

Μου φέρανε μια αρχαιολογία PC για καθαρισμό & φορμάτ το απογευμα... Του βαζω να περναει XP, και μεσα στην ακρα ησυχία ωρα που 'ναι, ακούγεται στο reboot το κλασσικό alignment των floppy...

E, σε λίγο που θα ψάχνεις για drivers θα βάλεις τα κλάμματα και από τα νεύρα σου :p

να σου φέρω έναν 8086 που έχω να δεις εκεί συγκίνηση;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.