Jump to content

DJD

Recommended Posts

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] και λοιπούς καθαρούς..

Άπλυτη αναρχοφασίστρια κουκουλοφόρος..

5473745350_62352781e7_b.jpg

Και που το κατάλαβες ρε ότι είναι αναρχικιά; Επειδή φοράει κουκούλα; (btw, για να με δελεάσεις στείλε κοπέλα που δεν καπνίζει :p )

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Ρε παιδιά,

το photobucket το Γ@ΜΗΣ@ΝΕ και ψώφησε και μετά το Γ@ΜΗΣ@ΝΕ ξανά. :-O:rip::suicide::wall::wall::wall::wall:

Γιατί αλλάξανε Interface; Γιατί δε μου βάζει τις τελευταίες φωτό που ανέβασα πρώτες, αλλά σκόρπιες ενδιαμεσα με τις παλιότερες; Γιατί δε βρίσκω τα forum codes για να τα αντιγράψω;

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!:jump::mad::fist::fist::slap:

Συγνώμη για το offtopic αλλά τα έχω πάρει πολύ άγρια.κράξε τους με e-mail

βρίσε τους και κάνε τους να ντραπούν

Και που το κατάλαβες ρε ότι είναι αναρχικιά; Επειδή φοράει κουκούλα; (btw, για να με δελεάσεις στείλε κοπέλα που δεν καπνίζει :p )

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι είναι:p, κάπου το βρήκα και είπα να το ποστάρω με αυτόν τον τίτλο :jump1: και δεν καπνίζει (ακόμα)..

Θα τους κράξω και θα τους αναγκάσω να γυρίσουν στο παλιό layout!

Γκουχ

(πάει και στα ανέκδοτα)

5800402_700b.jpg

Νέο τροφοδοτικό και νέος 2TΒ σκληρός για το κατεβαστήρι is coming to town....

Να το χριστουγεννιάτικο δώρο μου ..

Με κάλεσαν σε αφιέρωμα σε κάποια παλιά μας ποιήτρια, όπου θα διαβασθούν ποιήματα υπό μουσική υπόκρουση, και παίζει πιάνο ο Ζαχαρίας Τσίχλας.

Ρε τί μου λέει... τί μου θυμίζει αυτόςς.......;;;;

χαχαχα

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=L0I-T-ImvzM]Ράδιο Αρβύλα - Ζαχαρίας Τσίχλας & Τάσος Κουνέλης - YouTube[/ame]

Πρέπει να πετάξω σήμερα μέχρι τον πλανήτη ΠΟΘ...εκεί με χρειάζονται!

Έχω αποστολή να τρολάρω και να προστατεύσω τον κόσμο από την επικείμενη καταστροφή!

Πρέπει να πετάξω σήμερα μέχρι τον πλανήτη ΠΟΘ...εκεί με χρειάζονται!

Έχω αποστολή να τρολάρω και να προστατεύσω τον κόσμο από την επικείμενη καταστροφή!

Superman εσύ; :laughing:

Πίπερμαν! (γιατί λέω πίπες:p) Μodάνα εσύ??

A διακρίνω κεφάκια, οπότε μάλλον ο trollman είσαι :p

καλημερα, αρχισαν τα κρυα...

5 βαθμους χθες το βραδυ.. αλλα ολοι κλιματιστικα καινε ακομη..

Χτες το βράδυ για 1η φορά διάβαζα manual από κλιματιστικό.

Ρύθμιση από τις 4.00 έως τις 7.00 το πρωΐ, μισή ώρα ζεσταίνει μισή ώρα κάθεται.. not bad :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.