Jump to content

DJD

Recommended Posts

Με ανθρώπους που απλά δεν νιώθουν, πρέπει να γινόμαστε και λίγο ηλίθιοι. Όχι να τους χαρακώνουμε αυτοκίνητα, αλλά να καλούμε έστω μια δημοτική αστυνομία. Μας έχει περάσει λανθασμένα ως φόβος η ταμπέλα του καταδότη, όπου κάποιος παρανομεί αλλά δεν θα γίνουμε καταδότες, όπου κάποιος τα τσεπώνει αλλά δεν θα γίνουμε καταδότες όπου κάποιος είναι διεφθαρμένος αλλά δεν θα γίνουμε καταδότες κ.τ.λ. Πάνω σε αυτό πατάνε και αυτά τα άτομα επεκτείνοντας την "ελευθερία" τους εις βάρος της δικής μας.

Εμείς έχουμε κάτι "έξυπνους" που είχαν φτιάξει πάρκινγκ μια θέση στη μονοκατοικία τους, έχουν βάλει και σηματάκι "νο πάρκι", αλλά έχουν βάλει καρεκλίτσες και τραπεζάκια και το έχουν κάνει αυλή. Επόμενο να παρκάρουν πλέον τη μερτσέντα και το τζιπ πάνω στο πεζοδρόμιο και το κλείνουν τελείως (και μιλάμε για πευκιώτικα πεζοδρόμια, δηλαδή 2,5-3μ πλάτος). Πρέπει να έχω κι εγώ κέφια (και χρόνο) καμιά μέρα, να τους καλέσω κι εγώ την αστυνομία. Όχι τίποτα άλλο, αλλά τους το έχω πει πολλάκις ότι ενοχλούν, και κάνουν ότι δε με ακούνε.

Χαχαχ γιαυτούς που μένουν απέναντι από εμένα λες ε?

Μερικές φορές όταν βιάζομαι να παρκάρω, πάω και παρκάρω μπροστά τους, νόμιμα ( χωρίς να πατάω πεζοδρόμιο).

Κρίμα που δεν το κάνω συνέχεια, όλα τα αυτοκίνητα στο φάμιλυ έχουν κλειστό parking :/

Αφήστε παιδιά στη αδερφής μου το σπίτι από δίπλα, αλλά και σε ενός καλού φίλου επίσης δίπλα, έχει αυτή τη ράτσα των Βριλ που οριοθετούν το πάρκιν τους με μπλόκους και πλαστικά καφάσια.

Περιττό να πω ότι περνάω βράδυ και τα χώνω στο πορτμπαγκάζ μου :mamba:

Τα κάφασια για τα σταφύλια είναι είδος προς εξαφάνιση και μπλόκους ε δε βρίσκες και τόσο εύκολα τσάμπα, αλλά εγώ και τα 2 τα βρίσκω στο δρόμο!!!

Θα χτίσω σπίτι και θα φτιάξω και αγροτικό συνεταιρισμό! :baby:

Αυτά που περιγράφετε είναι πταίσματα.

Στην περιοχή μου έχουν καταπατήσει ένα δρόμο 30-40 μέτρων εδώ και 20+ χρόνια. Είχαν μάλλον επωφεληθεί από το ότι ο δρόμος αυτός κοβόταν, δεν συνέχιζε προς την μια κατεύθυνση ενώ και προς την άλλη δεν συνέχιζε ευθεία, αλλά καμιά δεκαριά μέτρα ποιο πλάγια. Έκανε Ζ με λίγα λόγια.

Το έχουν καταπατήσει λοιπόν και μάλλον πάντα βρίσκανε κάποια άκρη στον δήμο να μην τους ενοχλεί. Είχαν αφήσει ένα μικρό χωμάτινο δρομάκι πλάτους 1 μέτρου για τους πεζούς και το υπόλοιπο το είχαν κάνει αυλές, μικρούς κήπους(!) και πάρκινγκ. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα. Φαίνεται ότι ένας πρώην δήμαρχος που ασχολείται και με μεσιτικά βρήκε ευκαιρία να πουλήσει οικόπεδο. Ο εν λόγος δρόμος λοιπόν καταργήθηκε και πλέον πάει για οικοπεδοποίηση. Έχουν κλάσει μέντες διότι προφανώς θα τους κλείσει από εκείνη την μεριά και εκεί που αν ήταν δρόμος θα βγαίνανε και θα βλέπανε λίγο φως σε λίγα χρόνια θα βλέπουν τον τοίχο μιας πολυκατοικίας. Μέχρι και ταμπέλα με το όνομα του δρόμου έχουν βάλει. Και έχει πλάκα να βλέπεις ταμπέλα δρόμου σε οικόπεδο. Αν δεν ξέρεις τι έχει παιχτεί νομίζεις ότι κάποιος βλάκας την έβαλε εκεί.

post-188-1416076781,7586_thumb.jpg

Χαχαχ γιαυτούς που μένουν απέναντι από εμένα λες ε?

Μερικές φορές όταν βιάζομαι να παρκάρω, πάω και παρκάρω μπροστά τους, νόμιμα ( χωρίς να πατάω πεζοδρόμιο).

Κρίμα που δεν το κάνω συνέχεια, όλα τα αυτοκίνητα στο φάμιλυ έχουν κλειστό parking :/

ναι, που είναι διαγώνια δεξιά :rant:

το game δεν crasharei αλλά με πετάει στην επιφάνεια εργασίας !

αυτός ο τίτλος θέματος που πάει :baby: σε ποια κατηγορία :nerd:

edit το πρόβλημα λύθηκε

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

Εμείς έχουμε κάτι "έξυπνους" που είχαν φτιάξει πάρκινγκ μια θέση στη μονοκατοικία τους, έχουν βάλει και σηματάκι "νο πάρκι", αλλά έχουν βάλει καρεκλίτσες και τραπεζάκια και το έχουν κάνει αυλή. Επόμενο να παρκάρουν πλέον τη μερτσέντα και το τζιπ πάνω στο πεζοδρόμιο και το κλείνουν τελείως (και μιλάμε για πευκιώτικα πεζοδρόμια, δηλαδή 2,5-3μ πλάτος). Πρέπει να έχω κι εγώ κέφια (και χρόνο) καμιά μέρα, να τους καλέσω κι εγώ την αστυνομία. Όχι τίποτα άλλο, αλλά τους το έχω πει πολλάκις ότι ενοχλούν, και κάνουν ότι δε με ακούνε.

Πες τους δικους σου ειναι πισω.

Εδω πανω σε εμας πηγανε κατι τσακαλια στο Δημο και τους εδωσε κανονικα παρακαλω αδεια

σταθμευσης πανω σε πεζοδρομιο.Ετσι εχουν τη προσωπικη θεση σταθμευσης πανω στο πεζοδρομιο.

Εχουν βαλει και κολονακια με αλυσιδιτσες ωστε να μην περναει τιποτα εκτος απο σκυλους και γατες.

(δεν ξερω αν ειναι ηλεκτροφορα).

Ας με σταματησει δημοτικη αλλη φορα με την μηχανη πανω στο πεζοδρομιο εχουν να πεσουν τρελλα γελια.

Τσίου δέν σας είπα σήμερα!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=RcuY9CtYPKs]ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ - "Το Πουλάκι Τσίου" - YouTube[/ame]

Και οι δικοί μας οι γάτοι οι διπλανοί έχουν το πάρκινγκ τους για αυλή και στο πεζοδρόμιο απ'έξω

έχουν βάλει καφάσια οι γύφτοι!

Και καλά εμένα που παρκάρω χ@σε με, οι πεζοί τι σου φταίνε που πρέπει να βγουν στην άσφαλτο για να περάσουν ρε καραγιόζη? :confused:

Δεν με θέλει αυτή την περίοδο. Από το ένα στραβό στο άλλο. Ξαφνικά αποφάσισε να πεθάνει ο μεγαλύτερός μου δίσκος των 2ΤΒ. Και να πω ότι τον ζαλίζω; Σε εξωτερική θήκη τον έχω. Πήγα να τον βάλω και βαράνε οι κεφαλές. Κάνει 10 κλικς και αυτό ήταν.

Θα σου απαντούσα, αλλά θα με βρίσει ο αστρολάβος (και θα έχει και δίκιο). Οπότε, κάνε θέμα :p

μα δεν περιμένω απάντηση :p !!!

επίσης έχουμε pm :p

απλά είναι κάτι φυσιολογικό που μου ήρθε πριν λίγο στην κεφάλα

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.