Jump to content

DJD

Recommended Posts

Μα περισσότερες πιθανότητες έχει να γυρίσει η γη ανάποδα η να επικοινωνήσουμε με εξωγήινους κλπ !
με φωνάξατε; :whistle2:
  • Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
εγω ενα χρονο οδηγαω και δεν με εχουν σταματησει ποτε :p

Με το αυτοκινητο ουτε εμενα!τα παπακια τα λατρευουν να τους κανουν ελεγχο :p

Leave my fronimits down.

Ακόμη να τους βγάλω. Αν δεν σαπίσουν εκεί θα μείνουν μία ζωή. Όπως έλεγε και ο πατέρας της πρώην μου "είναι ότι πρέπει για βάση γέφυρας" (κάτι τέτοιο)

Σε 50 χρόνια πιστεύω θα χρειαστεί.

Εσύ τις γέφυρες σε ποια δόντια τις στηρίζεις; :sarcastic:

Νταξ, εχω σπασει πολλα κοκκαλα, εχω κανει περιπου 50 ραμματα σε ολο το σωμα αλλα αυτο το πραγμα ηταν οοοοοοοτι χειροτερο...

Ειχε κανει μια τρουπα στο πλαι απο την εξω μερια και δεν φαινοταν

Το ανεφερα στον χασαπι και μου λεει κατσε να το δω...

Φερνει τα κουβαδακια του τσουκου τσουκου χραααααααααπ πεταχτηκα ολοκληρος...

Μμμμ ωραια μου λεει παμε για σφραγισμα, επειδη δν με πολυ πιανουν οι ενεσεις βαραει τη ποιο δυνατη...

Ξεκιναει να το ανοιξει χρααααααααααπ, ο χειροτερος πονος λεμεεεε...

Αμα το ξανα κανεις μαστορα εχεις φαει μπουκετο λεμεεεεεε...

Μμμμ (με υφος του Ντεξτερ που εχει το θυμα πανω στο τραπεζι) παει για πουλο μου λεει...

2η ενεση πιο μεσα αυτη τη φορα, παλευε ισα με 15 λεπτα και αφου αφησε στον αερα ολα τα γνωστα μπινελικια εβγαλε την αγκυρα....

Δεν ειναι τοσο ο πονος αλλα αν εκεινη τη στιγμη σκεφτεις οτι ο τυπος θελει να φερει σφυρι και καλεμι και να σε κοπαναει με μανια για να το βγαλει ειναι καπως :hehe:

Το ανεφερα στον χασαπι και μου λεει κατσε να το δω...

Όχι και χασάπης.. :nono::(

:p

Πριν κάποια χρόνια "γνώρισα" έναν Ολλανδό παίζοντας WoW. Ήταν από τους καλύτερους officers του guild και μαζί σκοτωθήκαμε πολλές φορές, σκοτώσαμε πολλούς δράκους, γίγαντες κτλ κτλ

Αυριο θα γνωρίσω από κοντά αυτόν τον Ολλανδό και χαίρομαι. ::beer:

Πριν κάποια χρόνια "γνώρισα" έναν Ολλανδό παίζοντας WoW. Ήταν από τους καλύτερους officers του guild και μαζί σκοτωθήκαμε πολλές φορές, σκοτώσαμε πολλούς δράκους, γίγαντες κτλ κτλ

Δεν πιστεύω να παίξουν μαχαίρια, σπαθιά και δρεπάνια στην συνάντηση,.....ε;.....:hehe:

Δεν πιστεύω να παίξουν μαχαίρια, σπαθιά και δρεπάνια στην συνάντηση,.....ε;.....:hehe:

Δεν νομίζω να έχει δράκους έξω από το σπίτι του.

.........Μμμμ ωραια μου λεει παμε για σφραγισμα, επειδη δν με πολυ πιανουν οι ενεσεις βαραει τη ποιο δυνατη.......

Ένεση για σφράγισμα; Στην εξαγωγή σου κάνουν ολική αναισθησία;

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION] : Θέλω να σου βγει κανένας skinhead :sarcastic:

Δεν έχω λόγια να εκφράσω την αηδία μου στο concept της διαφήμησης...

images?q=tbn:ANd9GcQT-dJoFzU_qEt6b9ZI9-jS-G5E6Fr8Sok6zayt3vPpzfG75pGwm_4Op5YyNQ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.