Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

και η σοκολατα μου αρεσει και τα χριστουγεννα... απλα δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα :p

αφου να φανταστεις σε καποιους αρεσουν και οι γατες :p

Μιας και το φερε η κουβέντα διαβάστε την υπογραφή μου. ( [MENTION=14904]filthy_dwarf[/MENTION] :upside: )

:worship:

Μιας και το φερε η κουβέντα διαβάστε την υπογραφή μου. ( [MENTION=14904]filthy_dwarf[/MENTION] :upside: )

:worship:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=cbcxXDMyVb0]7 reasons why Warhammer 40k beats Star Wars in a galactic war - YouTube[/ame]

Χαίρομαι για αυτή την κίνηση. Πόσο πιο σκ@τ@ να τα κάνει η disney; Το ξεφτύλισε τελείως το franchise ο Lucas, πόσο χειρότερα να το κάνει η disney. Ούτως ή άλλως dance-dance revolution kinect star wars έχουμε δει ήδη, τι άλλο μπορούν να κάνουν για να το ρεζιλέψουν.

Ίσα-ίσα, μπορειιιιιί και να βγάλουν κάμια ταινία της προκοπής, και ίσως να μην είναι τόσο προστατευτικοί με το IP. Ο Lucas γνωστός moneygrabber, όποτε κάποιος έκανε οτιδήποτε είχε σχέση με το SW, έπεφταν μυνήσεις βροχή.

Καλά και εγώ μαζί σας, αλλά όπως είπαν και άλλοι το franchise έχει ξεφτιλιστεί εδώ και καιρό...

Δεν βλέπετε εδώ ο άλλος ο λαλάκας που έκανε το hobit 3λογία ταινιών???

Πιάστο απο τα βυζιά και άρμεξε το για ΟΤΙ έχει...

Πέθαναν και οι 2 Sith στο 6? So the f.. what?

Always two there are, no more, no less, a master and an apprentice

O Han Solo και η Leia παντρευοντε και κάνουν παιδιά, 2 δίδυμα και τον Anakin Solo.

Τα 2 δίδυμα γίνοντε Jedi υπό την εκπαίδευση του Luke, το αγοράκι όμως, μετά από κάποιο καιρό γυρνάει στην Dark Side of the Force..

Για περισσότερα, Woookieepidia.

Πέθαναν και οι 2 Sith στο 6? So the f.. what?

O Han Solo και η Leia παντρευοντε και κάνουν παιδιά, 2 δίδυμα και τον Anakin Solo.

Τα 2 δίδυμα γίνοντε Jedi υπό την εκπαίδευση του Luke, το αγοράκι όμως, μετά από κάποιο καιρό γυρνάει στην Dark Side of the Force..

Για περισσότερα, Woookieepidia.

Α δεν το έχω ψάξει τόσο :p

Προτιμούσα πάντως να έβγαινε Star Wars -10000 με Darth Malak , Revan etc

Ο [MENTION=14956]uNick[/MENTION] έφαγε κάρτα για αυτή του την δήλωση.

Προσοχή τι λέτε για τα star wars, είναι ευαίσθητο θέμα!

i h8 star wars :p αλλαξτε θεμα :p

Ο τελευταίος Λαμπίτης που ανοιχτά δήλωσε ότι μισεί κάτι, τρώει καθημερινά mentions με αυτό που μισεί, έτσι δεν είναι [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION]?

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] Δεν θα είχε Jedi όμως.. και ας το παραδεχτούμε, δεν πήγαμε να δούμε ούτε τον Harrison Ford να το παίζει γόης των '70s ούτε την Leia σε χρυσό μπικίνι και την Natalie Portman (αν και οι 2 ήταν θεές) , ούτε τα καραγκιοζιλίκια του Jar Jar.

Πήγαμε να δουμε Light Saber fights.

Warhammer 40k >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Star Wars

να σας κανω μια λιστα με τι μισω/δεν μου αρεσει?? αλλα κρατατε την υποσχεση με τα mentions?? ετσι θα ξερω οτι καποιος με σκεφτεται :p

τεχνικα δεν μπορω να πω οτι μισω το star wars αφου δεν το εχω δει.. αλλα ας πουμε οτι μονο αν με πληρωναν θα το εβλεπα :p

τεχνικα δεν μπορω να πω οτι μισω το star wars αφου δεν το εχω δει.. αλλα ας πουμε οτι μονο αν με πληρωναν θα το εβλεπα :p

Εντάξει δεν θα το σύγκρινα ποτέ με LOTR, αλλά είναι αξιόλογο επίσης.

Ο μόνος λόγος για να το λες αυτό είναι ή να έχεις δει διάσπαρτα από κάποια ταινία ή να έχεις δει τις τελευταίες και να μη σου άρεσαν. Νομίζω οι παλιότερες ήταν και οι καλύτερες. Επίσης, εμπειρικά μιλώντας, έλεγα τα ίδια με εσένα γιατί είχα δει αποσπάσματα μόνο και μάλιστα απ' τις πιο πρόσφατες. :p

Αν δεν το πάρεις από την αρχή είναι λίγο βαρετό κατά τη γνώμη μου.

Warhammer 40k <<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Star Wars

Ναι αλλά δεν υπάρχει ταινία ;)

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION]: Fap-est sound effect evah

Υπάρχει ταινία. Ultramarines λέγεται.

Και με το 0,00000005% του budget του SW.

Περιμένουμε και το Lord Inquisitor που έγινε από fans.

Προφανώς υπάρχει και το ΤΟΠ tabletop 40k. Σύντομα θα κλείσει και 30 χρόνια.

Και φυσικά από πίσω η Games Workshop.

WE.

ARE.

LEGION.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.