Jump to content




DJD

Recommended Posts

Χτύπησε ο γείτονας μου το κουδούνι στις 3 το βράδυ...

Πάλι καλά να λέει που ήμουν ξύπνιος παίζοντας ντραμς αλλιώς δεν θα του άνοιγα!:p

[MENTION=1006]wrong method[/MENTION]: για εδω ηταν :p

Link to comment
Share on other sites

μόλις ενημερώθηκα από το control ότι η Καλομοίρα πάει να γίνει μαθηματικός !

iDontWantToLiveOnThisPlanetAnymoreLandscape.png

Άμα γίνει θα εκτυπώσεις το ποστ σου και θα το φας;

Είναι μεγάλο λάθος (δε λέω ρατσισμός και ας είναι και τρέντυ) να κρίνεις τον άλλον από την εμφάνισή του. Πάντα να έχεις πίστη στους ανθρώπους.

Link to comment
Share on other sites

Μα περισσότερες πιθανότητες έχει να γυρίσει η γη ανάποδα η να επικοινωνήσουμε με εξωγήινους κλπ !

Παρά να δω την Καλομοίρα μαθηματικό (εννοείται σε μεγάλο επίπεδο και όχι σε παιδάκια δημοτικού) !

Astro αποδέχομαι την πρόκληση σου !

Link to comment
Share on other sites

να διδάξεις 2α και κυρίως γ λυκείου θέλει να έχεις πολύ καλή γνώση μαθηματικών, κάτι που το 60+% αυτών που τελειώνουν δεν το κατέχουν, καθώς το μόνο που τους νοιάζει είναι το πτυχίο. Φυσικά και με πολύ δίαβασμα θα μπορέσουν να προσαρμοστούν αλλά θα το κάνουν? Ιδού η απορία...

Link to comment
Share on other sites

κάποιος αποφάσισε να παίξει με τους διακόπτες εκει πέρα αγαπητέ, και κατά συνέπεια με τα νεύρα μου και τα όρια των συσκευών/υπολογιστών

Αν ανασβοσβυνουν τα φωτα τοτε πιθανον να υπάρχει βλάβη στο δυκτιο, και αν μπλεκεται και η βροχή είναι πιθανον να υπάρχουν προβλήματα απο μικροδιακοπές

Να συμβαινουν παροδικά σφάλματα και το να λειτουργούν οι διατάξει ςπροστασίας των γραμμων του δυκτιου.

ΑΝ οι διακοπές έινα ακαριαίες και το ρευμα ξανάρχεται αμέσως τοτε είναι σφάλματα στο εναέριο δικτυο και τα ανασβοσβυσηματα ειναι απο τους ηεκτρονομους επανοπλισμου.

Γενικα οι διακοπές είνααναπόφευκτες , και δεν παιζει κανεις με τους διακόπτες

αν οι διακοπες επιναι της τάξης των μερικλων λέπτων, σβυνει γαι δεκαλεπτ΄απχ και ε΄χεται για μι αστιγμη και ξανασβύνει αμέσως τοτε υπάρχει βλάβη στο δύκτιο μονιμη και τα συνεργεια της <ΔΕΗ προσπάθουν να εντοπίσουν το τμημα του δυκτιου Μεσης τασης που ε΄χει τοπρόβλημα, μην ανυσυχεις θα ερθει και πάλι μονιμα μολις εντοπιστει το καλώδιο που ε΄χει την βλάβη.

Link to comment
Share on other sites

το ξερω αλλά κάποια στιγμη να μου θυμηθείς να σου πω τι κάνουν 10 τεχνικοι της ΔΕΗ πάνω απο ένα λάκο που σκάβει ένας αλοδαπός εργάτης, εκει θα δεις ότι τα φαινομενα απατούν!!

Link to comment
Share on other sites

Τι πιο ωραιο απο το να γυρνας σπιτι να σε εχει πιασει κατουρημα και κ@ψιμ@ και να σε σταματαει η τροχαια για ελεγχο,που σε ειχαν ξεχασει για κανα 6μηνα(πριν το 6μηνο ειχαμε καλες σχεσεις,ανα 4 μερες ελεγχο)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.