Jump to content

DJD

Recommended Posts

Το facebook το μπλοκάρεις ποιο εύκολα από το τηλέφωνο. Επίσης το facebook δεν σε ξυπνάει στις 4 το πρωί να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Το facebook το μπλοκάρεις ποιο εύκολα από το τηλέφωνο. Επίσης το facebook δεν σε ξυπνάει στις 4 το πρωί να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.

χαχαχα ωρέ έχεις ένα point τώρα. :sarcastic:

Πόσο αντικοινωνικοί πιά που φοβόμαστε να πούμε κάτι ή να μιλήσουμε με ένα άτομο; Αντικαυλωτικό - αντιερωτικό κάργα.

Ώπα κάτσε. Το να σου μιλήσει πρέπει να συμπεριλαμβάνει και καυλωτική/ερωτική χημεία?

Και γιατί πρέπει να μην φοβάται? Φυσιολογική αντίδραση ειναι ο φόβος, δεν είναι κάτι το κακό όπως λανθασμένα υποννοείς.

ΥΓ. Είσαι αχάριστος. Η κοπέλα σε πλησίασε για να γνωριστείτε και όχι για να αγοράσει εισιτήρια μπάντας από σένα :p

επίσης στο fb βλέπει και 5 φωτό σου, τι "φίλους" έχεις και τι σχόλια κάνεις.. τζαμπέ background check ένα πράμα

Παω στο γερμανο σημερα, μια ξανθια " γεια σας , μπορειτε να μου βαλετε 20 ευρω στο iphone μου?"

:tw:

Αλλη με ενα 3χρονο στην αγκαλια " σου ειπα, δε μπορουμε να αγοραζουμε μπαλονια και μαλακιες συνεχεια..":X:

Ειδα και ενα 13 χρονο να φοραει μπλουζα και πισω εγραφε : " I <3 MILFS"

Οπα ρε μαμηκουλα!!

Παω στο γερμανο σημερα, μια ξανθια " γεια σας , μπορειτε να μου βαλετε 20 ευρω στο iphone μου?"

:tw:

Αλλη με ενα 3χρονο στην αγκαλια " σου ειπα, δε μπορουμε να αγοραζουμε μπαλονια και μαλακιες συνεχεια..":X:

Ειδα και ενα 13 χρονο να φοραει μπλουζα και πισω εγραφε : " I <3 MILFS"

Οπα ρε μαμηκουλα!!

koinonia1966.jpg

Και ασ' τον astro να λέει... :hehe:

Πρέπει να προσπαθήσεις ΠΟΛΥ για να κάνεις πιο σπαστική διαφήμιση από το Jumbo.

Ελιωσα...:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=B4VtNLl6Ca4]Systems Administrator Reacts to Windows 8 - YouTube[/ame]

Καποιοι αντίστοιχοι κύριοι εδω μέσα παίζει να αντέδρασαν ομοίως...

ραδιο ε?

Athens DJ streaming :p. Αλλά και όσο ήμουν Ελλάδα αυτές που έπαιζαν μπροστά από το Σύνταγμα.

Μη τον φοβάσαι αυτόν.. Καλοπερνάει.. Άντε μη βάλω εδώ τη φωτό του από το FB και δουν όλοι τα προνόμια των admins :whip::whip:

Εκανα εναν λογαριασμο στο lol ( legue of legends ) να το δοκιμάσω στο λαπτοπι και ενω μου ηρθε εμαιλ ενεργοποιησης ευχαριστουμε για την εγγραφη κλπ οταν δινω τα στοιχεια στην φορμα να συνδεθω λεει ειναι λαθος και στην φορμα αποστολης νεου κωδικου μου λεει ο χρηστης δεν υπάρχει , ο ορισμός του τρολαρίσματος ? :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.