Jump to content

DJD

Recommended Posts

τότε να μην φωνάξεις αυτόν που θα πρέπει να πληρωθεί, απλά.

Το να τον φωνάξεις και να μην τον πληρώσεις (ακα δαγκώσεις) μόνο μάγκα δεν σε κάνει.

Δεν νομίζω να κατάλαβες τι λέω στην περίπτωση που δανείζεις ΌΧΙ που δανείζεσαι !!!

δηλαδή δεν κατάλαβες άλλο κολιτός μπαίνει και βγαίνει σπίτι σου και υπάρχει οικειότητα και άλλον έναν που τον βλέπεις μία φορά τον μήνα έχει διαφορά !

και συνήθως όταν σου ζητάνε είναι η στο τηλέφωνο η απο κοντά σε καφέ ! (άνθρωποι που θέλουν να σε εκμεταλλευτούν γιατί πιστεύουν ότι η καλοσύνη σου είναι μειονέκτημα μπλα μπλα !)

η παραλίγον κοπέλα μου είχε έρθει εδώ Αθήνα από Άρτα και μετά δεν είχε να γυρίσει ε αφού τις τα ζάλισα και τις τα έκανα τσουρέκια δεν ξαναζήτησε (δεν ήταν λόγος που δεν έγινε κάτι παραπάνω), γιατί που πας μωρή κατεβαίνεις χωρίς να έχεις λεφτά για επιστροφή, κάτσε και κοιμήσου όπως έστρωσες ... !

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

τρωω κατι φυστικια αλατισμενα και στο σακουλακι απο πισω γραφει "προελευση κινα"

ελεος πια

on a side note, δεν αγορασα μπυρα :(

Λοιπον δεν την παλευω καστανο...

Πειτε τι να κανω για να περασει το σ/κ γρηγορα.

Δεν εχω μια - δεν εχω φιλους.

ακουω προτασεις :)

Λοιπον δεν την παλευω καστανο...

Πειτε τι να κανω για να περασει το σ/κ γρηγορα.

Δεν εχω μια - δεν εχω φιλους.

ακουω προτασεις :)

Skyrim

βγαλε λεφτα και κανε φιλους :p

δυσκολακι.

αν μπορεις να μου βρεις δουλεια και οικοδομη 20ωρο βαραω που λεει ο λογος...

Skyrim

το βαρεθηκα στα πρωτα 15lvl...

με βλεπω να λιωνω πανω απο κανα fl και δεν το θελω...

δυσκολακι.

αν μπορεις να μου βρεις δουλεια και οικοδομη 20ωρο βαραω που λεει ο λογος...

το βαρεθηκα στα πρωτα 15lvl...

με βλεπω να λιωνω πανω απο κανα fl και δεν το θελω...

αγόρασε το new metal of honor :p

αγόρασε το new metal of honor :p

μην με μπριζωνεις και συ τωρα...

τα προσπαθουσα να εξηγησω σε ενα ατομο οτι ειμαι με μηδεν ευρω και με ελεγε κανε οικονομια...

Μισώ την equallogic θανάσιμα..

[MENTION=35]chroma[/MENTION] [MENTION=35]chroma[/MENTION] [MENTION=35]chroma[/MENTION] [MENTION=35]chroma[/MENTION] [MENTION=35]chroma[/MENTION] [MENTION=35]chroma[/MENTION]

Στο site της (μιας και την διαφήμισες και την μάθαμε) κάτω δεξιά έχει ένα κουτάκι "Is equallogic right for you?". Ίσως να μπορείς να τρολάρεις λίγο να νεύρα σου εκεί. :p

Πόσο σάπιοι γίναμε ρε γαμώτο; Παλιά δίναμε έστω το τηλ.

Μια τύπισσα μου έδωσε σε χαρτάκι rizzla το facebook της χθες. Μπράβο κοπελιά, θα κρατήσω τις τάβλες μου για το fb. Πολύ έξυπνο. :TD:

koinonia1966.jpg

Καλημέρα... :wall:

Πόσο σάπιοι γίναμε ρε γαμώτο; Παλιά δίναμε έστω το τηλ.

Μια τύπισσα μου έδωσε σε χαρτάκι rizzla το facebook της χθες. Μπράβο κοπελιά, θα κρατήσω τις τάβλες μου για το fb. Πολύ έξυπνο. :TD:

koinonia1966.jpg

Καλημέρα... :wall:

Έλα χύτρα άσε κάτω τους δαυλούς και τις πιρούνες και χαλάρωσε. Το fb είναι διαδεδομένο μέσο επικοινωνίας. Ο χύτρας του 1920, θα έσκουζε που η γκόμενα του έδωσε το τηλέφωνό της και όχι την διεύθυνσή της να της γράψει και που βαδίζει η κοινωνία, υποβαθμίζεται η επικοινωνία κτλ κτλ.

Ενώ με το τηλέφωνο.. σε μισή ώρα θα την έψηνες και σε μία ώρα θα κάνατε τρελλίτσες ε? :look:

Πρέπει να διαβάσω, θέλω επίσης να κάνω μπάνιο και να καθαρίσω το σπίτι..

Βαριόμουνα να βάλω καφέ στην καφετιέρα.. :wall:

Ρε σεις μου κάνει "Δεν μπορώ να σου πω πολλά τώρα, αλλά πάρε αυτό". Το κοιτάω και είναι fb, η γκόμενα άφαντη. Πόσο αντικοινωνικοί πιά που φοβόμαστε να πούμε κάτι ή να μιλήσουμε με ένα άτομο; Αντικαυλωτικό - αντιερωτικό κάργα. Αν το είχα δει πριν φύγει θα την προλάβαινα, με τηλ. θα την έπαιρνα. Τί να το κάνω αυτό το σκατό. Κι αν δεν είχα facebook [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] ; Το κιν. είναι ακόμα το καθολικό μέσο επικοινωνίας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.