Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Αυτό με τα περιοδικά 2-3ετίας που βρίσκεις στους χώρους αναμονής ιατρών/οδοντιάτρων το έχετε συναντήσει.

Σήμερα πάω να περάσω ΚΤΕΟ το αυτ/το, και περιμένοντας στον προθάλαμο βλέπω τι?

Evo magazine τεύχος Νο.11 του 2003 παρακαλώ!:hehe: Φρεσκότατο!:p Δεν ντρέπονται που τα βάζουν ήθελα να 'ξερα?:TD:

Αν ήταν αυτό με μια κίτρινη gallardo εξώφυλλο είχε μέσα παρουσίαση την ΠΟΥΝΤΑΡΑ! Συλλεκτικό τεύχος!

Αν ήταν αυτό με μια κίτρινη gallardo εξώφυλλο είχε μέσα παρουσίαση την ΠΟΥΝΤΑΡΑ! Συλλεκτικό τεύχος!

Συγκριτικό Lancia Integrale - Impreza WRX εξώφυλο

το λαϊκ μονο για το βιντεο και οχι για τον λογο που εχει μπει :p

we love psy + gangnam style!

χτυπα κι αλλο, θα τ'αντεξω....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=s_th_YFvbeE]ΧΤΥΠΑ ΚΙ ΑΛΛΟ #2 One Piece - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=YbImOi1gBG0]Gangnam Troll Dance - YouTube[/ame]

το λαϊκ μονο για το βιντεο και οχι για τον λογο που εχει μπει :p

we love psy + gangnam style!

Να αφήσεις τα γλειψίματα λέω εγώ!:p

Συγκριτικό Lancia Integrale - Impreza WRX εξώφυλο

Αυτα ειναι τα καλυτερα ρε Νικ,

το να βλεπεις τι γραφανε τοτε για τα αμαξια αυτα

τα μετρα συγκρισης, το πνευμα της εποχης

ειναι το ιδιο ενδιαφερον με το να βλεπεις top gear 20ετιας που σου παρουσιαζουνε το τοτε καινουριο ford sierra

εχει αλλη γλυκα οπως και να το κανεις.

Οπαδός Ολυμπιακού στο γκαζέτα

"Προεδρε οι κεροι ειναι δισκολοι και το κσερουμε ολοι, σινεχυσε ετσι και εμεις οι ΑΛΙΘΙΝΟΙ ολυμπιακοι θα σε στηρικσουμε μαζι στις χαρες και τις λιπες"

:hang2:

RIVERCOTE ΑΛΕΥΡΙ 1Kg 1€ τα 2 κιλά

Πως να μην είναι κάθε μέρα γεμάτα τα Lidl? Εγώ το ξανά λέω. Θέλετε επανάσταση στην Ελλάδα? Κλείστε τα Lidl. Μέσα σε έναν μήνα, στις μεγάλες πόλεις, ο κόσμος δεν θα έχει να φάει.

Όποια εταιρεία κιν. τηλεφωνίας θα δώσει πακέτο 600' + 600sms προς όλους και 600MB internet με 8-10€ θα με έχει πελάτη...

Δε νομίζω πως ζητάω πολλά :p

Όποια εταιρεία κιν. τηλεφωνίας θα δώσει πακέτο 600' + 600sms προς όλους και 600MB internet με 8-10€ θα με έχει πελάτη...

ksipna1969_400.jpg

ksipna1969_400.jpg

Υπάρχει ήδη πακέτο για 600' + 100sms προς όλους και 600MB internet με 7€, άλλα 500sms πόσο να πάνε... :whistle2:

μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα εργαλεία με μπάλες.

Για να μην σου σπαμάρω το thread τζάμπα, καμιά σχέση. Τι μπάλες, τι εργαλεία το ίδιο είναι.

Κάτι τέτοιο μοιράζανε σήμερα στην Πάντειο :D

ΚΑλοκαιρι ημουν με wind με 5Ε 500Mb..σε καρτοκινητο κιολας..(β καρτα ,q-card:p).

Οποιος ξερει φτηνοτερο -κατα προτιμηση σε καρτα- ας μιλησει τωρα αλλιως ας σωπασει για παντα.

H οποια btw επαιζε καλυτερα στην περιοχη που ημουν και απο vodafon και απο cosmote..

(βεβαια vodafon ειχα αλλο κινητο ,αλλα στο cosmote που ηταν το ιδιο σερνοταν...ασχημα..πιο αργο απο σαλιγκαρι.Ισως να εφταιγε η προσφορα που ειχαν βαλει και ειχε γεμισει κοσμο )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.