Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Some say it kills mosquitoes. Some say it can even be used as a taser gun.

All we know is, it's called The Electric Racket.

Fixed.

Απορία: γιατί η οχιά είναι πάντα διμούτσουνη?
γιατί ειναι εσωτερικά "Dual core" αλλά έχει 1 Core παραέξω να βλέπεις. Πως να το πω... hyperthreading.:p

Αν κάποιο μαμούνι σας ενοχλεί ιδιαίτερα, ένας απλός τρόπος να μην κυνηγάτε είναι να βάλετε την ηλεκτρική σκούπα και να το ρουφήξετε. Για κουνούπια - μύγες δύσκολο, αλλά κάτι σαραντοποδαρούσες, αράχνες και σκουλήκια που έχει καταπίει η δικιάς μας.... :innocent:

εγω με την ηλεκτρικη ρακετα πηγαινα και εκανα ηλεκτροσοκ στον γειτονα μας που με πειραζε οταν ημουν μικρος... (οχι τιποτα πονηρο γιατι ξερω οτι μερικοι θα το πουν :p)

ΟΚ, ο επομενος Πακιστανοϊνδος που εχει , την ψωνισα...

αυτό είναι το μόνο σίγουρο :whistling

also, βρήκα γιατί ο server της περιοχής κόλλαγε, είχαμε ένα τέτοιο και έφταιγε :p

Μόλις έκανα high score σε ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια!

Outbreak

449000

Ακούγοντας ιταλοντίσκο.:smoke:

Ξέρω, ξέρω...

1648-noface.jpg

1648-noface.jpg

που σημαίνει

καλή εβδομάδα

according to mathematics :p

εγω με την ηλεκτρικη ρακετα πηγαινα και εκανα ηλεκτροσοκ στον γειτονα μας που με πειραζε οταν ημουν μικρος... (οχι τιποτα πονηρο γιατι ξερω οτι μερικοι θα το πουν :p)

Ήμουν σε ενα μαγαζι με κινεζικα πράγματα και ειχε μια τετοια, οποτε εγω την ανοιξα την ακουμπησα και ΤΣΑΦ.

Δε νιωθεις τιποτα, η κοπελα ομως πισω μου τρομαξε :p

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε :flower:

Ξέρω, ξέρω...

1648-noface.jpg

Έλα που εμένα με τρώει τώρα Δευτεροπρωινιάτικά!:p

Αποσυγκοληση κανει ; :hehe:

Φφφφ ειμαι φεστος παλας και δεν εχει 3 θεσεις να κοιμηθω ...:( τι να κανουν 2 αεροπορικες θεσεις για τη κορμαρα μου :p ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Άκυρη ημερομηνία για να μην έχει χώρο. Έψαξες στους καναπέδες μπροστά από τα VIP?

(ποτέ δεν έπιανα 3 αεροπορικές θέσεις, πάντα, στο σαλόνι ή στο πάτωμα.)

Nαι μόνο που ο SirDiman ήταν σπίτι ελέω καλοκαιριού και λογικά θα έγινε τετράπαχος από το σπιτικό φαγήτο.

Τώρα με κάρτα σίτισης θα στρώσει κορμί πάλι :toomuchne

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε :flower:

Θα έχουμε :D

Ακόμη κι αν έρχεται και η πρωθυπουργός μας αύριο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.