Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Αυτο το rome total war που στις 10 μαχες στις 8 η που θα χιονιζει η θα ριχνει καρεκλες και δεν βλεπω την τυφλα μου!

Πουλαω ενα μηχανημα συγκολησης, εχω δημοσιευσει 2 αγγελιες. Με εχουν παρει περιπου 5-6 ατομα, ολοι απο επαρχια, και εκτος του οτι περνουν κουλες ωρες, ολοι περνουν και ρωτανε το ιδιο πραγμα: "Δουλευει?" Οχι ρε καθυστερημενε, το πουλαω χαλασμενο! Ημαρτον!

Πουλαω ενα μηχανημα συγκολησης

Τι μηχάνημα είναι γιατί ενδιαφέρομαι?

Δουλεύει έτσι?

:p

Αποσυγκοληση κανει ; :hehe:

Φφφφ ειμαι φεστος παλας και δεν εχει 3 θεσεις να κοιμηθω ...:( τι να κανουν 2 αεροπορικες θεσεις για τη κορμαρα μου :p ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πουλαω ενα μηχανημα συγκολησης, εχω δημοσιευσει 2 αγγελιες. Με εχουν παρει περιπου 5-6 ατομα, ολοι απο επαρχια, και εκτος του οτι περνουν κουλες ωρες, ολοι περνουν και ρωτανε το ιδιο πραγμα: "Δουλευει?" Οχι ρε καθυστερημενε, το πουλαω χαλασμενο! Ημαρτον!

Ενδιαφερομαι για το μηχανημα.Μαρκα ? και το βασικοτερο

δουλευει?

post-3128-1416076674,7163_thumb.png

something like... this?

FX31.jpg

Με το συνεχιζόμενο πρόβλημα του γνωστού ιπτάμενου αιμοδιψή είδους, ξέθαψα την ηλεκτρική ρακέτα.

10'΄λεπτα φόρτισης και τα σετ έρχονται απανωτά.. :triniti:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.