Jump to content

DJD

Recommended Posts

Πόσο δίνεις; Εμένα μου βγήκε 3500 το σπίτι για 12μηνο. Και 15€ το μήνα η σύνδεση με TV. Δε νομίζω να με έχεις :yu:

Με τι εξτρα πληρωμενα?

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
τι τους εχει πιασει μερικους και δινουν πακετακια quad core s775 με 2/4gb DDR2 και μητρικες ανευ εγγυησης πλεον

και ζητανε ΠΑΡΑΠΑΝΩ χρηματα απ'οσο πωλουνται αντιστοιχα πακετα i7 1366 με 6+gb ram

(και συχνα με υπολοιπο εγγυησης...)

και σε παραπλησιες τιμες με αυτες που κοστιζουν ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ μια καλη FM1 ή entry AM3/FX με 8gb DDR3 λυση

Θα μου πεις αμα υπαρχουν ανθρωποι που πληρωνουν και διαμορφωνουν καθεστως ζητησης, καλα κανουν.

αλλα τετοια αξια μεταπωλησης τα τετραπυρηνα s775 ουτε starlet 1000αρια να ητανε...

Ναι ισχύει ότι διαμορφώνουν καθεστώς ζήτησης και συμφωνώ, τύφλα να είχε το socket 478 και οι προγονοί του.

ο λόγος που ερήμωσε το emarket.γρ ήταν γιατί είχαν ξεφύγει οι πωλητές και βάζανε εντελώς παράλογες τιμές σε παλιά hardware. Άξιοι της μοίρας τους, πόσο μάλλον για τέτοιες εποχές.

Με τι εξτρα πληρωμενα?
έχει και τον Καιάδα για bodyguard.. άλλη φάση λέμε :p
Ψάχνω backplate για reference 560ti από greekenland. Πιστωτικές δεν χρησιμοποιώ.. Κανα tip?

Χρεωστικη?

Με τι εξτρα πληρωμενα?

Στο σπίτι; Απ' όσα παιδιά έχω δει, είμαι στο καλύτερο μέρος.. Κοινόχρηστα είναι από 30 έως 70€, ανάλογα την εποχή.

Αυτά είναι στα κοινόχρηστα (νερό/γκάζι/ρεύμα). Στο νοίκι είναι μόνο το σπίτι.

Me no want to deal with warpigs...

Το ίδιο είναι χρεωστική, πάλι κυκλοφορείς χρέος μέσω του συστήματος δανεισμού.. Θέλω κάτι σε φάση αντικαταβολής η ανταλλαγής( xD εχω κατι τουμπανες πιπεριές στην αυλή). Ξέρω παιζει από evga αλλά δεν στέλνουν με αντικαταβολή... Εννοούσα απο Ελλάδα. Ξέρεις τίποτα ;

Me no want to deal with warpigs...

Το ίδιο είναι χρεωστική, πάλι κυκλοφορείς χρέος μέσω του συστήματος δανεισμού.. Θέλω κάτι σε φάση αντικαταβολής η ανταλλαγής( xD εχω κατι τουμπανες πιπεριές στην αυλή). Ξέρω παιζει από evga αλλά δεν στέλνουν με αντικαταβολή... Εννοούσα απο Ελλάδα. Ξέρεις τίποτα ;

τι χρέος εννοείς? Δεν είναι το ίδιο η χρεωστική. Έχεις στην τσέπη λεφτά; αγοράζεις, δεν έχεις... όταν βρεις.

Χρησιμοποιώντας μια κάρτα(χρεωστική/πιστωτική/απλός λογαριασμός) αυτόματα δίνεις στην τράπεζα δυνατότητα δανεισμού πολλαπλάσιου ποσού ,από αυτό που καταθέτεις/μεταφέρεις.

Έχω cash...

Χρησιμοποιώντας μια κάρτα(χρεωστική/πιστωτική/απλός λογαριασμός) αυτόματα δίνεις στην τράπεζα δυνατότητα δανεισμού πολλαπλάσιου ποσού ,από αυτό που καταθέτεις/μεταφέρεις.

Έχω cash...

Και τι εγινε?

Αλλα ακομα και να εγινε κατι, απο τη στιγμη που πληρωσεις με την καρτα της αφαιρεις αυτο το δικαιωμα.

δεν παμε καλα!! σημερα πηγα στον πΟτε να πληρωσω λογαριασμο και ηθελα να πληρωσω με την καρτα... ερχεται η κοπελια στο ταμειο και μου λεει:

-Her: πεστε μου το PIN σας γιατι το ζηταει η καρτα σας...

-Me: ναι το ξερω απο που μπαινω? (δεν ηξερα που ηταν η πορτα να μπω απο πισω)

-Her: οχι απλα πεστε μου το PIN σας...

-Me: αυτο που λετε δεν προκειται να γινει

-Her: μα θελει το PIN

-Me: ε θα ερθω να το βαλω εγω

-Her: εεε ενταξει.....

bonus πριν γινει ολο αυτο επειδη η ταμιας δεν ηξερε που πανε τα 4 μου λεει δεν εχετε μετρητα να μην μπουμε σε αυτην την διαδικασια?

ΕΛΕΟΣ!!!

Θα παραδώσω άσκηση με τον ακόλουθο κώδικα:

else{
rn=readn(newsockfd,r_buffer,sizeof(r_buffer));
while(strcmp(r_buffer,"Execute Order 66")!=0){ //Sorry, Star Wars fan here.. http://www.youtube.com/watch?v=09n0qd_n4c0
printf("Received : %s\n",r_buffer);
rn=readn(newsockfd,r_buffer,sizeof(r_buffer));
if (rn < 0){
error("ERROR reading from socket");
}
}

Συζήτηση με γνωστή της γυναίκας μου, ξανθιά...

-Her: πεστε μου το PIN σας γιατι το ζηταει η καρτα σας...

-Ξανθιά: 1234

:crazy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.