Jump to content

DJD

Recommended Posts

Πολύ τσίπηδες στην GET Courrier. Εξαιρουμένου ότι με πήραν 2 φορές τηλέφωνο για οδηγίες στο πως να 'ρθουν (δίπλα στον Κηφισσό είμαι πανάθεμα :wall:), του δίνω 40άρι, περιμένω 5 ευρώ ρέστα και δεν είχε. Ψιλά δεν είχα, οπότε του πα να τα κρατήσει και μου δωσε τα 2.50. :mad:

Πολύ τσίπηδες στην GET Courrier. Εξαιρουμένου ότι με πήραν 2 φορές τηλέφωνο για οδηγίες στο πως να 'ρθουν (δίπλα στον Κηφισσό είμαι πανάθεμα :wall:), του δίνω 40άρι, περιμένω 5 ευρώ ρέστα και δεν είχε. Ψιλά δεν είχα, οπότε του πα να τα κρατήσει και μου δωσε τα 2.50. :mad:

Τσίπηδες ή πονηροί; Για αυτό πάντα έχω το ακριβές αντίτιμο για τους ταχυδρόμους. Άντε να τους αφήσω κανένα μισό ευρώ αν το κόστος είναι 99.50. Δεν περισσεύουν και πιθανόν αν τους ζήταγα εγώ μισό ευρώ δεν θα μου έδιναν.

Μπορείς να πας και πιο κοντά, στην Αράδαινα που είναι 138m

1. Αχλαδόκαμπο που είχα πάει, δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο, ήταν μεν 140μ, αλλά το σχοινί ήταν μικρό, με αποτέλεσμα η πτώση να είναι πολύ μικρή σε διάρκεια.

2. Η οργάνωση στα Ελληνικά bj δεν είναι και η καλύτερη, αφού δε γίνονται κάθε μέρα με αποτέλεσμα να μαζεύουν ουρά.

Edit: Για την ουρά δεν ξέρω, αν και γίνεται μόνο ΣΚ από ότι διάβασα.

Η Αράδαινα είναι Σφακιά, Κρήτη, οπότε δεν είναι Αχλαδόκαμπο

Σύμφωνα με το video είναι σωστό το μήκος του σχοινιού

[ame]

[/ame] Έγινε επεξεργασία από Wizard!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.