Jump to content

DJD

Recommended Posts

Φίλη, γιατρός με ιατρείο ΙΚΑ, δεν έχει internet κι άρα δε μπορεί να λειτουργήσει.

Παίρνει τηλέφωνο τον πΟΤΕ και της λέει ότι μάλλον με κάποια υπέρταση χάλασε το router, να της στείλουν άλλο (με χρέωση, αφού είναι δικό της λάθος)

Η διάγνωση για την υπέρταση βέβαια έγινε βάσει ιστορικού καταγεγραμμένου από πανάκριβο σύστημα που συνδέεται με το δίκτυο της ΔΕΗ... :crazy_pilot:

Πήγα το πρωί, άλλαξα τον κωδικό του Wi-Fi, γιατί είχε μηδενίσει στο default για κάποιο λόγο και παίζει άριστα...

F@K logic...

ΥΓ: Ατακα του πΟΤΕ σε συνδρομητη connex που εχει ξεμεινει με παλιο (φαση bautec/jetspeed) modem και ο οποιος θελει να βαλει ενα ασυρματο.

"Οχι δεν μπορειτε να το κανετε αυτο γιατι η συνδεση σας δεν υποστηριζει τα νεα ασυρματα modem/router, πρεπει να κανουμε νεο συμβολαιο".

Τι αρχισαν να πινουν οι Γερμανοι?

F@K logic...

ΥΓ: Ατακα του πΟΤΕ σε συνδρομητη connex που εχει ξεμεινει με παλιο (φαση bautec/jetspeed) modem και ο οποιος θελει να βαλει ενα ασυρματο.

"Οχι δεν μπορειτε να το κανετε αυτο γιατι η συνδεση σας δεν υποστηριζει τα νεα ασυρματα modem/router, πρεπει να κανουμε νεο συμβολαιο".

Τι αρχισαν να πινουν οι Γερμανοι?

Ελληνικη πουστίνη

Πόσο ρδέλο είναι αυτό το κράτος δηλαδή... πόσο...

Πάω να βγάλω νέο διαβατήριο γιατί ήταν μέσα στα πράγματα που μου κλέψανε και μου λένε δε γίνεται αν δε περάσουν 3 μήνες. Ρε φίλε λέω, δε το έχασα, μου το κλέψανε το ρημάδι. Ναι λέει δεν έχει διαφορά ο νόμος, είναι το ίδιο πράγμα. Λέω ζω έξω και πρέπει να έχω το διαβατήριο γιατί πετάω κι εκτός ευρώπης.. στα παπάκια τους, δε μπορούν να κάνουν τίποτα. Τιμωρούν εμένα δηλαδή που μου το κλέψανε παρά τον κλέφτη... στα διάλα..

:wall::wall::wall:

Έγινε επεξεργασία από DJD

Εχασα το διπλωμα οδηγησης που ειχα.

Παω στο υπουργειο οχ χαι λεω στην μανταμ θελω εκεινη την αδεια να παταω οσους πεταγωνται στο δρομο.

Της δινω τα χαρτια βλεπω οτι ο εγκεφαλος της προσπαθει να κανει συνδεση με την πραγματικοτητα.... τσουκ τσουκ τσουκ..

Ναι μου λεει βλεπω το διπλωμα σας αλλα δεν μπορω να σας δωσω καινουργιο :X:

Why ? Because f**K YOU that's why !

Μου λεει η καρτα μονιμης διαμονης ευρωπαιου πολιτη που εχετε εχει εκδοθει προσφατα.

Πρεπει να την εχετε τουλαχιστον 3 μηνες πριν υποβαλετε αιτηση...

Της πεταω μια "τραβα τα βυζια σου και εφυγα"...

Μου λεει η καρτα μονιμης διαμονης ευρωπαιου πολιτη που εχετε εχει εκδοθει προσφατα.

Πρεπει να την εχετε τουλαχιστον 3 μηνες πριν υποβαλετε αιτηση...

Σου έχω πει, παντρέψου μια πλούσια Ελληνίδα να πάρεις υπηκοότητα και λεφτά, δε με ακούς εσύ...

Χώρια που θα είχες σωφέρ και δε θα ήταν απαραίτητο το δίπλωμα :p

Σου έχω πει, παντρέψου μια πλούσια Ελληνίδα να πάρεις υπηκοότητα και λεφτά, δε με ακούς εσύ...

Χώρια που θα είχες σωφέρ και δε θα ήταν απαραίτητο το δίπλωμα :p

Το διαβατηριο μου το κραταω επιτηδες.

Αμα γινει καμμια μλκια εδω με απαγορευση εξοδου απ'τη χωρα σε κατασταση πολεμου ας πουμε... :happy:

Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα με χαλαγε μια πλουσια :hehe:

Θυμάμαι υπήρχε μια συζήτηση σχετικά με παπαγαλάκια.

Anyway, βασικές πληροφορίες χρειάζομαι για να ξέρω τι να προσέξω σε θέματα όπως φροντίδα, διατροφή, ασθένειες, αν πρέπει να έχει παρέα από άλλο πτηνό και τι να υπολογίζω στο περίπου από γενικό κόστος. Για παπαγαλάκι σκέφτομουν το παρακάτω

wallpapers-parrot-028199.jpg

Τωρα το ειδα το ποστ σου.

Πρωτα απ'ολα εχει σημασια τι ζητας και τι θελεις απο τον παπαγαλο.

Θα του αφιερωσεις χρονο η απλα θα τον βαλεις σε ενα κλουβι να καθεται ?

Γενικα πολυ εξυπνα ζωα που δενονται πολυ με τον ανθρωπο, πραγμα που εχει θετικες αλλα και αρνητικες πλευρες.

Φροντιδα εξαρταται απο σενα και τα οικονομικα σου. Απο κει και περα εσυ θα καθοριζεις τι τροφες θα του παιρνεις κλπ

Αν παρεις ζευγαρι ξεχνας την παρεα του παπαγαλου καθως θα παιζουν μεταξυ τους και σενα θα σε εχουν στην απ'εξω.

ΑΝ θελεις να τον εκπαιδευσεις να παιζεις μαζι του κλπ καλυτερα να παρεις ενα μωρο ταιζμενο στο χερι.

Δικη μου προταση ειναι αυτη Παπαγάλος Κοκατίλ - Cockatiel

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.