Jump to content




DJD

Recommended Posts

Μας καλοπιάσανε πάντως όταν φτάσαμε. Σαντουιτσάκι και κόκα κόλα (μάλλον για να μην μιλήσουμε παραέξω για το "boeing") και όταν επαναπατριζόμασταν τραγουδήσαμε και τον Εθνικό Ύμνο ( του τύπου, μπορεί να φτάσετε Ελλάδα; ) :p :P :p

Έγινε επεξεργασία από Arkan
Link to comment
Share on other sites

Μας καλοπιάσανε πάντως όταν φτάσαμε. Σαντουιτσάκι και κόκα κόλα (μάλλον για να μην μιλήσουμε παραέξω για το "boeing") και όταν επαναπατριζόμασταν τραγουδήσαμε και τον Εθνικό Ύμνο ( του τύπου, μπορεί να φτάσετε Ελλάδα;):p :P :p

Έχω κάνει μία φορά με c-130 λήμνο-θεσσαλονίκη, και μία φορά με dakota ίδια διαδρομή. Με τη dakota μου γίνανε τα σωθικά κοκορέτσι λέμε. Όχι σε φανταριλίκι, θα' μουν και 12 χρονών τότε. :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Κάνω μια βόλτα στο Multidrama για αναζήτηση laptop.. 80% HP έτσι. Τι κακόγουστες πλαστικούρες είναι αυτές ρε; Τα Envy μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση βέβαια και για εκεί με βλέπω.. On a side note, επειδή δεν έχω καταλήξει ακόμα τι ίντσες θέλω. ASUS Zenbook, Y U NO HAVE BACKLIT KEYBOARD????? :baby:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.