Jump to content

DJD

Recommended Posts

Τελικά το να προσπαθείς να κοιμηθείς 3η μέρα σερί από τις 12 και αφού φέρνεις σβούρες επί 3 ώρες, να σηκώνεσαι για εξοντωτικό surfing....δεν έχει κανένα καλό.

Τουλάχιστον θα τελειώσω μία δουλίτσα που εκκρεμούσε.

Φραπές CHECK

Γραβιέρα κομμένη σε κομματάκια CHECK

LET'S GO :p

Μόνος σήμερα στο γραφείο, έχω να κάνω τη δουλειά 3 ατόμων :dance3:

Σε μας τη δευτερα η γραμματεα ξεκιναει τη αδεια της :giveup:

Υπομονη Γιαννη τα πρωτα 100χρονια ειναι δυσκολα ! :hehe:

Παιδια, μια γρηγορια φλασια που μου ηρθε στο μυαλο κ συγκρατειστε το οσους σας απασχολει. Οποιος εχει δυσχερεια στην αναπνοη, για τον οποιοδηποτε λογο, διαφραγμα, καταγμα, κρυωμα, κουραση, κλπ. Αντι να παιρνει αμεσως λακαμιες τυπου otrivin, fisiomer κλπ σκευασματα, που περαν απο ωραιες τεχνολογιες για spray, ειναι τσαμπα λεφτα, παρτε ενα χλωριουχο νατριο 0.9%, ειναι ορος, παρτε και 2 συριγγες των 5mm και καντε πλυσεις....το καλυτερο, φθηνοτερο και πιο φυσικο otrivin/fisiomer!

[MENTION=10676]Hydra[/MENTION], γτ αυτος με το τσιγαρο σε βασανισε, τι του εκανες?

Από πρόσφατο newsletter του Metin2:

Αυτήν τη φορά θα σας συστήσουμε τους developers και system administrators του Metin2:

Το πληκτρολόγιο είναι το όπλο τους και οι αινιγματικές σαλάτες χαρακτήρων η μαγεία τους.

Δίνουν ζωή στο παιχνίδι με τα μαγικά τους δάχτυλα.

:laughing:

Έχω χεστεί λίγο πάνω μου. Κάποιος @@ με έκαψε με το τσιγάρο στο πρόσωπο και έχει μικρό σημαδάκι τώρα. Διαβάζω ότι δεν φεύγει ίσως και ποτέ. Πάω να πάρω αλοιφές.

Μη φοβάσαι είχα φάει μικρός γερό κάψιμο κάτω από το πιγούνι από μια ηλίθια. Τώρα δε φαίνεται τίποτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.