Jump to content

DJD

Recommended Posts

μα χωρις "τηλεφωνο" πλεον δε βρισκεις πουθενα....

Τι εννοεις; οτι πρεπει να παιρνω τηλεφωνο;

Πληροφορικη

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Στο ποντίκι μου πότε δουλεύει και πότε δε δουλεύει το αριστερό κλικ. Δάκτυλος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι.

Σήμερα έβλεπα τον αγώνα στην αυλή του τοπικού πανεπιστημίου μαζί με 1000 περίπου γερμανούς. Να δείτε χαρά όταν έβαλαν το πρώτο. Μετά όμως όταν ρούφηξαν και αυτοί το πρώτο, μούγκα στη στρούγκα!

Μετά απλά ντρεπόμουν που ήμουν εκεί.

Αλλά δεν πειράζει, θα αποκλειστούν από τους Ισπανούς!!

σήμερα μου ανακοίνωσαν και εμένα την απόλυση μου ...

βασικά πάει για φούντο η φάμπρικα και το περίμενα εδώ και λίγο καιρό..

τι ώρα φεύγει το παπόρο για αστραλία?

Κουρἀγιο, εμένα αν θυμάσαι με έδιωξαν στις αρχές Μαΐου. Προχθές όμως έμαθα καλά νέα και μόλις επιστρέψω Ελλάδα, θα στείλω βιογραφικό σε εταιρία που ξεκίνησε δουλειά!!

Και εσύ προσπάθησε, κάτι θα βρεθεί. Αν όχι αμέσως, μπορεί από Σεπτέμβρη.

Δεν έχω δει το Game of Thrones (και ούτε προβλέπεται εδώ που τα λέμε) αλλά από ότι κατάλαβα θα μπορούσα να καλύψω δύο σεζόν με μια περίληψη των 15' που μόλις βγήκε

Δεν δίνω direct link απλά πηγαίνετε στο //www.cosmo.gr/Entertainment/Tileorasi/ και θα καταλάβετε :devil:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=j7_lxiU8eLM&feature=player_embedded]A1 concepts Let's Pizza - YouTube[/ame]

tumblr_m5yag5Ft0c1ryf5vfo2_500.jpg

Πρεπει να χα δει στο ιλιον κατι τετοιο.

Νταξ μωρε ποσο χαλια μπορει να ειναι..

Για να δω, πόσοι λαμπιτες θα κάνουν like για την παρακάτω εικόνα.

Μια έρευνα κάνω παιδιά. Εκφραστείτε ελεύθερα πατώντας like.

epic-fail-photos-poorly-dressed-even-beefcakes-need-to-shop-for-groceries.jpg

Για να δω, πόσοι λαμπιτες θα κάνουν like για την παρακάτω εικόνα.

Μια έρευνα κάνω παιδιά. Εκφραστείτε ελεύθερα πατώντας like.

epic-fail-photos-poorly-dressed-even-beefcakes-need-to-shop-for-groceries.jpg

δεν θα με χαλαγε καθολου να την ειχα εγω...

την mercedes απο πισω... αν δεν κανω λαθος η C δεν ειναι?

Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα τιμά σήμερα τα 100 χρόνια από τη γέννηση του πατέρα της σύγχρονης πληροφορικής, του βρετανού μαθηματικού Άλαν Μάθισον Τούρινγκ (23 Ιουνίου 1912- 7 Ιουνίου 1954), ο οποίος μεταξύ άλλων βοήθησε στην αποκρυπτογράφηση ναζιστικών κωδικών κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. To γεγονός αυτό εκτιμάται ότι έσωσε εκατομμύρια ζωές και συνέβαλε στην ταχύτερη πτώση του Χίτλερ.

Alan_Turing.jpg

[MENTION=6133]honda22[/MENTION]

Το 1952 ο Τούρινγκ καταδικάστηκε λόγω της ομοφυλοφιλίας του για “σεξουαλική διαστροφή” και υποβλήθηκε σε ορμονική αγωγή για τη μείωση της σεξουαλικότητας του, μια θεραπεία που κράτησε για έναν χρόνο και είχε βλαβερές συνέπειες στην υγεία του. Δύο χρόνια αργότερα πέθανε από δηλητηρίαση, πιθανότατα από ένα μήλο που περιείχε κυάνιο.

Άλαν Τούρινγκ, 100 χρόνια από τη γέννηση του πατέρα της σύγχρονης πληροφορικής

Μεγάλος μαθηματικός. Για την Turing machine είχαμε μάθει στο τει.

Για τα υπόλοιπα δεν σχολιάζω, ούτε μας τα είπαν στο τει. :p

Το θέμα είναι να σεβόμαστε τους άλλους όπως και να είναι. Αρκεί να μην προσπαθούν να φωνάζουν συνέχεια αυτό που είναι. Όσο με ενοχλεί ο Χ που φωνάζει ότι είναι ομοφυλόφιλος, άλλο τόσο με ενοχλεί ο Υ που φωνάζει ότι δεν γουστάρει τους ομοφυλόφιλους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.